2014 ikiz anneleri

Kızlar,

Size özel bişey sormak istiyorum. Bunu doktoruma soramıyorum çünkü adam babam yaşında, bana kızım filan diye hitap ediyo ve erkek olduğu için eşim de ben de utanıyoruz. Ya biz kurban bayramından bu yana (yani 20. hafta falandı herhalde) cinsel ilişkiyi bıraktık. Eşim çok tedirgin oluyo, ben de oluyorum tabi de o daha tedirgin oluyo. Siz ne alemdesiniz? Aslında bi zararı yok mu? Zararı var mı? Erken doğum falan riskini arttırır mı? Fikirler ve durumlar neler?:26:

Kızlar ne ilişkisi yahu transferden beri tık yok:)iyi cesaretlisiniz valla tek bebek olsa sonuna kadar gidin derim ama ikiz çok riskli.benim doktorum 4 aydan sonra yasak erken doğum riskini tetikler demişti ama bizz öncesinde bırakmıştık zaten.bebekleriden önemli değilya sonra ömür boyu istediğiniz kadar yapın:KK9:

Canım bizde cinsellik kalmadı bize öğrendiğimiz andan itibaren yasak...zaten eşimle ayrı şehirlerseyiz.birde kasılma sebebiyle erken doğum a sebep olduğunu okumuştum...

aynı şekilde başından beri uzak kaldık bu mevzudan .. üçüz olunca zaten ne ben ne de eşim niyetlendik, ikiz de aynı şekilde risklidir bencede ..

Canım kremle ilgisi yok kullanmadığım ürün kalmadı vücut yapısıyla ilgili...resmen göbişim dünya haritası oldu :KK43:

herkes bunun kalıtsal olduğunu söylüyor bencede kremle ilgisi yok .. ama çatlak düzenleyici kremlerin faydasını da görebilirsin en azından biraz daha toparlar belki bilemedim şimdi ..

Canım bizde cinsellik kalmadı bize öğrendiğimiz andan itibaren yasak...zaten eşimle ayrı şehirlerseyiz.birde kasılma sebebiyle erken doğum a sebep olduğunu okumuştum...

Canım ya bize de ilk doktorumuz yasak etmişti ilk 3 ay, sonra biz dayanamadık baktık yeni doktor da yasak masak demeyince devam ettik hayatımıza. Ama benim karnım şişmeye başladıkça, bi de bi ufak lekelenmem olduktan sonra benim adam yanaşmıyo artık hiç :KK49: korktuk ama işte, doktorun ağzından yasak diye duymayınca, acaba devam ediliyo mu diye merak ettik, bi de ben doktora da soramıyorum utanıyorum :KK17: ayrıntılıya gittiğimde o doktor nasıl olsa yabancı diye ona soracaktık eşimle, aklımızdaydı, ikimiz de unuttuk :KK50: o yüzden dedim, kızlar napıyo acaba diye; ağzımın payını aldım :KK1:

göğüslere kalçaya filan da sürmek lazımmı bu kremleri ben çok pahalı diye sadece karnıma sürüyodum ama şimdi bende süreyim diyorum oraya buraya heryere :KK3:

Canım göğüs ve kalçamda büyüme yok şimdilik.oralara lierac sürmüyom zaten pahalı krem:))palmers marka daha uygun fiyatlı olan kremimi sürüyorum oralara

Canım benim ergenlikten kalma kalça ve göğüslerimde var zaten o yüzden korkuyorum çoğalmasın diye

Yok yok çoğalmaz inşallah, sen iyi baktıktan sonra... Ya mutlaka genetikle alakası var da ben bi sürü okumuştum internette, annesinin çok çatlağı olmuş, palmers mesela kullanmış, kendisinin olmamış. Amazonda var yorumları, bakabilirsiniz.

Canım göğüs ve kalçamda büyüme yok şimdilik.oralara lierac sürmüyom zaten pahalı krem:))palmers marka daha uygun fiyatlı olan kremimi sürüyorum oralara

Maşallah ya hala hiç büyümedi mi kalçan falan!!! Kaç kilo aldın canım sen? Maşallah ya, darısı başıma dicem de ben şimdiden 7 kilo aldım :KK14: kalçam da büyümüş zaten dün bi pijamama zor girdim yani...

Canım ya bize de ilk doktorumuz yasak etmişti ilk 3 ay, sonra biz dayanamadık baktık yeni doktor da yasak masak demeyince devam ettik hayatımıza. Ama benim karnım şişmeye başladıkça, bi de bi ufak lekelenmem olduktan sonra benim adam yanaşmıyo artık hiç :KK49: korktuk ama işte, doktorun ağzından yasak diye duymayınca, acaba devam ediliyo mu diye merak ettik, bi de ben doktora da soramıyorum utanıyorum :KK17: ayrıntılıya gittiğimde o doktor nasıl olsa yabancı diye ona soracaktık eşimle, aklımızdaydı, ikimiz de unuttuk :KK50: o yüzden dedim, kızlar napıyo acaba diye; ağzımın payını aldım :KK1:

ayy bakma biz de o kadar zamandır uzak kaldık dedim ama, hadi beni boşver ama eşim artk çok sinirli olmaya başladı herşey ayrı zorluk yahu :KK50:

Yok yok çoğalmaz inşallah, sen iyi baktıktan sonra... Ya mutlaka genetikle alakası var da ben bi sürü okumuştum internette, annesinin çok çatlağı olmuş, palmers mesela kullanmış, kendisinin olmamış. Amazonda var yorumları, bakabilirsiniz.

Krem zaten kakao özlü. Kakaonunda çatlaklarda etkili olduğun bildiğimden aldım...ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum valla çatlarsada napıyım:)

göğüslere kalçaya filan da sürmek lazımmı bu kremleri ben çok pahalı diye sadece karnıma sürüyodum ama şimdi bende süreyim diyorum oraya buraya heryere :KK3:

Canım benim doktor göğüs üstünden dize kadar her yere sürmek lazım diyo. Ben de sürüyorum, krem de ucuz olunca açıkçası :) senin bi de üçüzdü yanlış hatırlamıyosam (Allah bağışlasın :nazar: ) sen sür bol bolher yerine.

Bizde perşembe gitcez filme.güzelmi gerçekten:)
:KK39:

Anladım canım rabbim sabrını sevgisini verir inşallah:)sende çatlak oluştumu?çok merak ediyorum ikiz annelerini:)

Tatlım 23. Haftalarda çatlak olmaması normal gibi:KK17:ben 26 dayım mustela ve lierC kullanıyorum henüz bişi yok inş olmaz yada en az olur:)

Kızlar ne ilişkisi yahu transferden beri tık yok:)iyi cesaretlisiniz valla tek bebek olsa sonuna kadar gidin derim ama ikiz çok riskli.benim doktorum 4 aydan sonra yasak erken doğum riskini tetikler demişti ama bizz öncesinde bırakmıştık zaten.bebekleriden önemli değilya sonra ömür boyu istediğiniz kadar yapın:KK9:
Canım filmin orjinali hint yapımı black isminde bir film o cidden çok basarili, ben onu bildiğim için daha çok etkilendim. Buda bazı yerler de o duygu yoğunluğunu veremese de güzeldi...
Kızlar,

Size özel bişey sormak istiyorum. Bunu doktoruma soramıyorum çünkü adam babam yaşında, bana kızım filan diye hitap ediyo ve erkek olduğu için eşim de ben de utanıyoruz. Ya biz kurban bayramından bu yana (yani 20. hafta falandı herhalde) cinsel ilişkiyi bıraktık. Eşim çok tedirgin oluyo, ben de oluyorum tabi de o daha tedirgin oluyo. Siz ne alemdesiniz? Aslında bi zararı yok mu? Zararı var mı? Erken doğum falan riskini arttırır mı? Fikirler ve durumlar neler?:26:

Guzel soru aynı cevaptan ben de istiyorum..esim razı olmuyo korkusundan..
iste size utanarak bi soru? Bu is benim rüyalarıma girmeye başladı kızlar :) kendimi sapık gibi hissediyorum :) boyle olan var mı aranızda?

Bende aynı şeyi soracaktım:KK17: ilk 3 ay riskli olabiliyormuş ama 4 ve 5. Aylar girilebilir diye düşünüyorum, ben bu gidişim de doktoruma sorucam :KK17: size de yazarım:KK1: tabiki bebişlerimiz önemli ama sakıncası yoksa çok abartmadan yapılabilir bence:KK17: kanama vs yoksa tabi... Doğumdan sonrada zaten bi süre zor yaparız, eşimle çok da kopalım istemiyorum hem mutluluk hormonu bebişler içinde iyidir :KK16:

Maşallah ya hala hiç büyümedi mi kalçan falan!!! Kaç kilo aldın canım sen? Maşallah ya, darısı başıma dicem de ben şimdiden 7 kilo aldım :KK14: kalçam da büyümüş zaten dün bi pijamama zor girdim yani...

Yok canım kalçam göğüsler aynı:)10 kilo aldım almazmıyım:))36 beden hamile pantolonum.bacakları bol biraz.göbekten aldım ben kiloyu sadece

Canım filmin orjinali hint yapımı black isminde bir film o cidden çok basarili, ben onu bildiğim için daha çok etkilendim. Buda bazı yerler de o duygu yoğunluğunu veremese de güzeldi...

Bende aynı şeyi soracaktım:KK17: ilk 3 ay riskli olabiliyormuş ama 4 ve 5. Aylar girilebilir diye düşünüyorum, ben bu gidişim de doktoruma sorucam :KK17: size de yazarım:KK1: tabiki bebişlerimiz önemli ama sakıncası yoksa çok abartmadan yapılabilir bence:KK17: kanama vs yoksa tabi... Doğumdan sonrada zaten bi süre zor yaparız, eşimle çok da kopalım istemiyorum hem mutluluk hormonu bebişler içinde iyidir :KK16:

SOrsana ne güzel olur :)))) :KK1:

Hatuuunnn:)asıl 3 aydan sona zararlı inanmazsn sor doktora:)erken doğumu tetikliyo

Çok sağol Canim dün bende başladım lieraca:KK16: gazamız mübarek olsun :KK1: inşallah en az çatlaklar sağlikla geçer. Jel diye tereddüt etmiştim ama bir pürüzsüzlük hissi veriyor hoşuma gitti. Ben göğüs ve bacak, popoya da sürüyorum bir tüp 1 aya kalmaz biter:KK1: salonda zayifim henüz bacağıma sürmesem mi:26:

Maşallah canım arkadaşına darısı bizim başımıza :KK16: detayli ultrasona nereye gidiyorsun sanki 20. Haftalarda girmiş arkadaşlar erken değil mi:26: Güzel sonuçlar alırsın inşallah, hem cinsiyetleri de tam netleşir sonra alışverişeee :KK1:

Canım Allah korusun birşey olmaz yeni doğan çocuk kadar 3-3.5 kilo kaldirmakta sakınca yokmuş... Benim annem ikizlere hamileyken çuvalları taşımış birşey olmamış, haa bizim öyle lüksümüz yok zor bulduk kuzucuklarimizi mümkünse hiç birşey taşımayalım. Bunlar için rahat etsin diye söyledim:KK16:
Bende dün beren saatin filmine gittim ağla ağlaa :KK43: kuzucuklarımı boş yere üzdüm diye kızdım kendime:KK20:

canım randevu zamanı 20. haftam bitmek üzere oluyor. randevu alırken 18+5ten sonra bakıyoruz demişti sekreteri. başkentte bir bayan doktor var, filiz hanım galiba, ona gideceğim

Hatuuunnn:)asıl 3 aydan sona zararlı inanmazsn sor doktora:)erken doğumu tetikliyo
Hadi yaa ne bileyim ilk 3 ay düşük riski fazla olduğu için bazı tek gebeliklerde de yasaklıyorlar ya :26: hihihi 3 ay olmasina bir hafta falan var sanırım değerlendirsek mi kiiiii:KK53:
Krem zaten kakao özlü. Kakaonunda çatlaklarda etkili olduğun bildiğimden aldım...ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum valla çatlarsada napıyım:)

Heeeee ben sizden geri kalır mıyım şimdi netten ben de sipariş verdim :KK1: parmer's losyon+ yoğun çatlak kremi 60 küsür. Göbişe ve göğüse lierac bacak kalça bundan süreyim şimdilik oralar kilo almadi nasilsa. Allah nasip ederse ilerleyen zamanlarda da akşam lierac gündüz mustela yaparim inşallah :KK1:

X