- 25 Eylül 2013
- 77
- 0
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.721
Kızlar,
Size özel bişey sormak istiyorum. Bunu doktoruma soramıyorum çünkü adam babam yaşında, bana kızım filan diye hitap ediyo ve erkek olduğu için eşim de ben de utanıyoruz. Ya biz kurban bayramından bu yana (yani 20. hafta falandı herhalde) cinsel ilişkiyi bıraktık. Eşim çok tedirgin oluyo, ben de oluyorum tabi de o daha tedirgin oluyo. Siz ne alemdesiniz? Aslında bi zararı yok mu? Zararı var mı? Erken doğum falan riskini arttırır mı? Fikirler ve durumlar neler?:26:
Kızlar ne ilişkisi yahu transferden beri tık yok:)iyi cesaretlisiniz valla tek bebek olsa sonuna kadar gidin derim ama ikiz çok riskli.benim doktorum 4 aydan sonra yasak erken doğum riskini tetikler demişti ama bizz öncesinde bırakmıştık zaten.bebekleriden önemli değilya sonra ömür boyu istediğiniz kadar yapın
Canım bizde cinsellik kalmadı bize öğrendiğimiz andan itibaren yasak...zaten eşimle ayrı şehirlerseyiz.birde kasılma sebebiyle erken doğum a sebep olduğunu okumuştum...
aynı şekilde başından beri uzak kaldık bu mevzudan .. üçüz olunca zaten ne ben ne de eşim niyetlendik, ikiz de aynı şekilde risklidir bencede ..
Canım kremle ilgisi yok kullanmadığım ürün kalmadı vücut yapısıyla ilgili...resmen göbişim dünya haritası oldu
herkes bunun kalıtsal olduğunu söylüyor bencede kremle ilgisi yok .. ama çatlak düzenleyici kremlerin faydasını da görebilirsin en azından biraz daha toparlar belki bilemedim şimdi ..