2014 ikiz anneleri

Canım çok geçmiş olsuun Çok üzüldüm ben henüz 12 haftaligim o yüzden pek bilgim yok ama inşallah doktorlar bir çaresini bulur, aklına en kötü şunu getirme. Rabbim yardımcin olsun, seni ve bebişlerini korusun. Aktif olan 2013, 2012 anneleri daha yardimci olur Canim onlara da yazsaydın... Allah'a emanet olun..

Sizleri okudukca daha cok heyecanlaniyorum kacinci haftada hareketlerini hissetmeye baslarim acaba bi de ultrasonda kacinci haftadan itibRen bebek gibi gozukecekler:)) aranizda en yeni benim hamileligim galiba 6+2 su anda, 3 uz annelerini ve anne adaylarini ayrica tebrik etmek istiyorum eminim cok guzel bi duygudur ama bi o kadar da zordur allahim hepimizin yardimcisi olsun, kilo muhabbetinizi de gordum de 65 le hamile kaldim 80 le dogururum heralde (

evet maalesef baya zayıf hamile kaldım ama oğluma 43kg hamile kalmıştım 57kg ile hamileliğimi tamamladım ben kendim çok alamıyorum ama bebek çok sağlıklı ve kilolu doğuyo şükür. oğlum 3.800gr gelmişti bakalım ikizler nasıl olacak çok uzun değilim boyum 1.62falan..
Maşallah bebişlerimiz turp gibi, öylede doğarlar inş. karnıma dokundukça bende çok mutlu oluyorum bide benim kelebek uçuşu gibi hafif hareketler var sanırım tepiklere başlayacaklar:)))

kesinlikle lierac kremi öneriyorum ben ilk oğlumda kullandım sütun gibi göbeğim hiç çatlamadı. şu anda ikizlere hamileyim yine aldım lierac çok memnunum jel gibi olduğuna aldanma henüz karnım küçük 13 haftalığım ama ileride ne olur çatlarmı bilmem ben önlem olark kullanıyorum hatta 8 haftalıktan başladım ikiz gebelik belli olmaz die:) tavsiye ediyorum..

geçmiş olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun kötüyü düşünme bol bol dua et Rabbim yardımcın olsun

Günaydın kızlar Herkes iyi mi?

Şükür bende bir yaramazlık yok. çabuk yorulmları, sık acıkmaları ve bazen garip yerlerimde oluşan ağrıları saymıyorum tabii Bu ayın 18inde ayrıntılı ultrason randevum var. Dört gözle onu bekliyorum

Bir de yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyorum. Dün 1-2 saat dışarda dolandım ve o kadar yoruldum ki, akşam 9 da yattım geceye bağlamışım gitgide daha da yorulacağım galiba...

ben özel doktora gidiyorum canım, doktorum doğumları genelde medicanada yapıyor. Hatta cuma günü bir arkadaşın doğumuna gittim. ikizdi ve sezeyandı. O kadar rahat ve çabuk geçmiş ki, ne ara bitti anlamadım dedi. Akşamına yatakta bağdaş kurmuş oturuyordu sonra takmamışlar, lavman yapmamışlar, maşallah pek memnundu halinden. İkizler 36dan sonra ve iyi kiloyla doğdukları için küveze gerek kalmadı. Ama sanıyorum yenidoğanı da fena değil. Yoksa hoca o hastaneyi önermezdi. Çok detaylı araştırmadım açıkçası. Bir aksilik olursa hulusi hoca kapım açık dediği için, ona güveniyorum

Canım ben de aynen senin gibiydim, yer yer kilo almazdım kıskanırlardı beni Belki de hayatımızın en özgür günleri canım yaa, çok yedin az yedin muhabbetinin olmadığı koca bir 8 ay. Durmak yok yola devam. Canım Turgut Özal'daydık önce biz doktorumdan çok memnundum, o tek yumurta gibi gözüküyorlar demişti ama kesin değil. Sonra bayağı tuzlu geldi bize orası, şimdi 29 Mayıs'a gidiyoruz. Bir kez gittik henüz ordaki doktorda dış zarı göremiyorum dedi. Anlican hala muallakta. Detaylı ultrasonu bekliyoruz artık.İkisi de erkek benimki. Kız olacağından pek emindim ama havamı aldım. Allah sağlık sıhhat versin inşaallah. Bi de Allah ne verdiyse yiyorum. Hiç ayırt etmedim tatlı ekşi.İlk zamanlar midem bulandığı için tatlı yiyemiyordum. Ama şimdi ikisine de eşit uzaklıktayım.

Ne güzeeell...Bizim de 18 inde ayrıntılı ultrasonumuz var.

ben 2 kilo bile ağırlık taşımıyorum,bazen kol çantamı bile eşim taşıyo...yapma bidaha sakın,en tehlikeli şey ağır kaldırmak

Rabbim şifa versin canım ama ben ilk defa senden duyuyorum böle bi rahatsızlık o yüzden bilgim yok inş gzl haberlerle gel,yaz bizede

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katılanlardanım.22 haftalık ikiz gebeyim. Aranızda talasemi taşıyıcısı olan var mı?Ben Romanya da yaşıyorum ,Türkiye de doktorlar kan değerlerini nasıl kontrol altında tutuyor?

merhaba canan ben talesemi taşıcısıyım ama eşinde taşıyıcılık olmadıktan sonra bir etkisi yok taşıyıcı olmanın bebekler ya taşıyıcı olucak ya olmıyacak okadar kan değerlerim değişmedi benim hiç

Benim hemoglobin sürekli 7,5 -8 daha yukarı çıkmıyor. Ben nefessiz kalıyorum sanki oksijen alamıyorum ve kalp atışlarım çok hızlı bazen öyle ki eşim bile duyuyor.Düzenli olarak tahlil yaptırıp ilaç kullanıyorum.

evet güzelim ilaçları kulanıyorum bende demir ilacı, elevit, calsium kulanıyorum

inşallah tatlım şimdi yoldayız Ankara'ya gidiyoruz inşallah iyi haberler veririm size...

Maalesef bi bilgim yok ama Ins bi çözüm bulunur canım merak etme allah bebeklerini sana bagışlasın ins Ankara'da bi oh dersiniz.. Bizi de merakta bırakma canım
Bende de sanki içeriyi tirmaliyolar gibi bi his var özellikle sabahları bide titriyorlar sanki kelebek uçuşu cok iyi bi tarif olmuş buna:) ins bu hamileleiginde de tombis ve saglıklı bebislerin hayırlısıyla doğar:)

Ya sorma cok pişman oldum bi daha asla yapmicam asla kalbim duzelmeyince cok korktum zaten hemen eve geldim ve yattım..

Canim ben talesemi taşıyıcısıyim, eşime evlenirken bakılmıştı ama önlem amaçlı tekrar ona da bakicaklar sonuç bekliyoruz inşallah o taşıyıcı değildir. İlk haftalarda kan değerime bakıldı 12 çıktı iyi dediler. Sonra 9. Haftada 8.5'a kadar düştü. Meğer talesemiden değil enfeksiyon varmis ondan düşmüş antibiyotik tedavisi ile tekrar 10.5'a çıktı daha da yükselir dediler. Sana tavsiyem bazen bizde demir fazla olduğu halde demir anemisi ile karistirip demir veriyorlar yada dozunu fazla veriyorlar. Demir, ferritin, demir bağlama kapasitene baktırabilirsin. Bana devlet hastanesi direk demir vermişti hemetolog demir değerlerine bakıp direk kesti. Bu arada ben ilk 3 ay icersindeyim ilerleyen zamanlarda her halükarda demir veriliyor ama dozunu gereksiz fazla tutabilirler... Sanıyorum ekstra bi şeye gerek yok sadece daha halsiz ve kansız geçiricez. Doktorlar çok da üstünde durmuyor... Allah yardımcımız olsun...

çok çok geçmiş olsun, inşallah sağlığına kavuşrsun, pek bişey bilmiyorum sadece geçen hadtaneye gidişimde birisi daha dedi karaciğerde sorun çıkmış bebek de zaten 37-38 haftalık filanmış doğmasını bekliyolardı kız tedavi olabilsin diye umarım senin ki çok daha kolay çözümlenir, endişelenme Rabbim herşeye kadirdir, bol bol dua edelim Allah şifanı verir inşallah, Amin ..

hareketler biraz ileri dönemlerde başlıyo 16. 18. haftalar olabilir, o zamanlar hafif hissedebiiyosun zaten, ama 20 den sonra daha belirgin oluyo, ultrasonda 10-12. haftalarda çok daha bebek silueti oluyo ondan önce de biraz belirginleşiyor ama yine de en net o zaman anlıyosun vucud ve kafa şeklinde, çok yenisin gerçekten ilk 12 hafta önemli biliyosun dikkatli ol organ oluşumları pek çok aşamanın ilk ayağı bu süreç ondan sonra oluşumlar büyümeye başlıyolar sağlıkla inşallah evet canım 3 üz çok zor dualarınızı eksik etmeyin

belguzarcimm bende yasamadim bole bisi kimseyede yasatmasinn..insallahh guzell haberlerlee evinize donersinizz...ankarada bi ohhh cekersinizz

Kendimce dikkat ediyorum yedigime ictigime genelde evdeyim dinleniyorum bol bol dua ediyorum tabiki hem kendime hem de herkese hakkimizda hayirlisi artik insallah ileri haftalara ulasir iki bebegimde sende saglicakla kucagina al insallah 3 bebisi de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…