- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #1.881
çok teşekkür ederim canım. Ben hem lohusa şerbeti süsü sipariş verdim hem de kendim yaptım. İki çeşit oldu yani... Kavanoz süsledim, şimdi de lohusa terliği süslemek için malzeme aldım. Bunlar tamamlanınca resimlerini koymaya çalışacağım...Bebek şekeri internette çok güzel görünüyor ama gerçekte nasıl olur bilemediğim için 30 tane sipariş verdim. Zaten çok hızlı yapıp gönderiyorlar ve lavantalı hazırladıkları için şeker gibi bayatlama durumu olmuyor. Zaten ben şekerli sevmiyorum, zaten o şekerleri açıp yiyenleri de anlamıyorum. Bebek şekerlerini bademli hazırlayıp cam kavanozda ikram etmeyi düşünüyorum. Doğumu sezeryan düşündüğüm için bebeğin doğacağı tarih belli olduğunda bebek şekerinin üzerindeki etikete tarihte attırabilirim ikinci siparişimde... Ayrıca bebek figürlü olan bebek şekerlerinin de modası kalmadı hiç, artık keçe bebek şekerleri top. Ama benim hoşuma bu model gittiği için ben bu bebek şekerini sipariş ettim. Bu arada şu yurtdışından gelecek olan bebek şekerini çok merak ettim, yüklemeyi sakın unutma canım, merak ettim şimdi...
Bak sen de hazırlamıssın cok keyıflı dımı benım cok hosuma gıttı. OOO terliklerini şimdiden merak ettim onun fotosunu kesın koy ama örnek olsun bıze de. bbek sekerım ayakkabı fıgürlu.yurtdısından gelmeyecek canım . bızım bı tanıdık yaptırmıstı nerdeyse 3-4 yıl olacak annemın dolabındaydı gelıp gıdıp sevıyordum gun geldı bana da lazım oldu üzerındekı etıketten buldum aaradım bunlar yurtdısından gelmıştı sadece 40 tene kaldı gerısı yok dedıler ok dedım. yanı ozellıkle gıdıp oyle bısı aramıs değılım hatta keşke daha fazla olsaydıda alsaydım. badem sekerı yenılecek cunku urun mıknatıslı ve kullanılması için özellikle yenmesı gerekıyo badem sekerını de su renklı olanlardan sectık ıcı hem cıkolatalı bademlı olanlardan. oyuzden bozulmasını ıstemedık. aslında bende senın gıbı alıp dagıtmayı dusunuyodum amam satııcı böyle hazırladıgını ve cok memnun kalındıgını soyledı. o zamana kadar da dogum tarıhı netlesır heralde counku buyuk ıhtımal bende sezeryan görünüyo. kapı süsümü keceden hazırladım yanı aslında kece saten ve tas karısımı bıtınce eklerım. senınkılerı de beklıyorum merakla