- 28 Ağustos 2013
- 18
- 0
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #1.821
Bence ev kendininse oda yap gündüzleri odasında yatırırsın 6 aydan sonra hep odasında yatır gece gündüz. Bebek telsizi bu durumda çok işine yarayacak. Odayı çok bebelksi bişrey alma. ilk okulu bitirsin en azından. Ben böyle yapıcam. Çanta da evet çok güzel bende gördün bunu butikbebede vardı kampanyası. Ama böyle omuz asılanlar pratik olmuyor. Bunu bebek arabasınad a takamazsın.
ben 1 yaşına kadar ayrı odada yatırmam bebeği şimdilik park beşik alacam yatak odasına 1 yaşından sonra oda yapmayı düşünüyorum
bu çanta kullanışlı dğeil sanırm omuz askısı yyok askısı daha uzun olanalrı tercih et bence
tamm tatlılarım çok sağolun tavsiyeleriniz için çanta konusunda o kısmını düşünmemiştim malum ilk olunca insan o tarafını düşünemiyor. sizin varmı tavsiyeleriniz şık ve kullanışlı olan bişiler? genelde gözüm kırmızılara kaçıyor bide okiedogun ürünleri var ama çok pahalı bi çanta 200 TL çok geldi bana ne dersiniz değer mi? Mesela bunu beğenmiştim ama dediğim gibi fiyat 200 TL yoksa çok mu çingene işi acep
Son düzenleme: