2014 haziran annelerinin kıymetlilerine aldıkları ciciler

arkadaşlar bende internetten sipariş verdiğim oğlumun odası için aldığım abajur ve lambasını paylaşayım:)
 

Eklentiler

  • $3683737014.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $8207560890.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bi akıl verin renk seçimi yapıcam ama hangisi... :44: :44: :44:

Eki Görüntüle 1009926 Eki Görüntüle 1009928


canım çokk güzeller güle güle kullansın bebişin :) bunlkarı gördükçe bende şortlu takımlar almak istyrm acaba bizim bebekler şortlu tulum giyebilir mi?annem giyemnez çok küçük olacak üşür diyor ama ? sizce ?
 

anaaa şansa bakkkkk.. O zaman geçmiş ola canım
 
arkadaşlar bu yıl ben çalışmıyrm ama inşallah seneye çalışacağım öğretmen olduğumdan oğlum 3 aylıkken işe başalamak zorunda kalacağım bu yüzden sütümü sağmak istiyrm ve göğüs pompası alacağım ama çok kararsızım hangi marka iyidir diye çünkü hijyen nedeniyle geri iade de edilmiyrmuş boşu boşuna para vermek istemiyrm önerilerinizi bekliyorum:)
 

Teşekkürederim canım...:) ben 0/3 ay olarak aldım sonuçta yaz ortası sıcak olacak biz nasıl ince şeylere geçiceksek bu bebekler içinde geçerli yalnız ilk zamanlar alışma faslı olduğu için uzun şeyler tercih etmek lazım yazda olsa tabi kalın değil... Ben böyle biliyorum çevremde de hep böyle gördüm... Ama anneleri ikna etmek zordur tabi...:))

arkadaşlar bende internetten sipariş verdiğim oğlumun odası için aldığım abajur ve lambasını paylaşayım:)

Güzel günlerde kullansın bebişin canım...:)



anaaa şansa bakkkkk.. O zaman geçmiş ola canım

Sorma kendimi bahtsız bedevi gibi hissediyorum... :85:
 
Aynısını ablam da bana dedi. Yeğenim Ağustos ta doğduğu halde Adana nın sıcağında bile annem bu şortlu tulumlardan giydirtmemiş torununa. Annem, çocuk üşür diye böyle şeyler giydirtmemiş. Ama ben çok beğendim. Hatta 1 tane sipariş ettim, geldi ama daha fazlasına cesaret edemedim, anneme ve ablama tekrar danışacağım...
Canım bebekle ilgili ilk araştırdığım konu buydu. Bu konuyu derinlemesine araştırdım ve Avent ' in Elektronik olanında karar kıldım. Fiyatı o zamanlar 200-250 arası birşeydi. Hatta bazı sitelerde 280-300 arasıydı. Fiyat konusunda en uygun rakamı veren siteleri araştır derim canım.
 
olsun canım inşallah bulursun

tsekkür ederizzz ama ben melek kızım yazıcam :))))
evertttttt:) melek kzımda var çok da güzel :) pembede daha da hoş durmuş bence:)

teşekkür ederim canım bende araştrayım bari :)
,bir arkadaşımda lansinoh dedi ama avent da ben araştrdığımda internetten görmüştüm yinede araştrayim bize teklisi yeterli olur heralde:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…