- 9 Mayıs 2007
- 1.033
- 138
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #1.641
Cok güzeller canım kıyafetlerin üzerindeki resimler karakterler cok orijinal duruyor kucuk adama nasıl güzel bunlar
iyi günlerde kullansın kuzularınız.....çok şirin çok cici çok güzeller.... nereye gitsem araba ile ilgili tek söylediği satıcıların ağır almayın tekbaşınıza kaldırabileceğiniz açıp kapayabileceğiniz modellere bakın diyorlar ben daha hiç elimi sürmedim uzaktan şekline şemaline bakıyorum..
oyyyy çok güzeller ya şortlu tulumlara bayıldım güzel günlerde giydir canım
hayırlı olsun canım çok güzeller aman valla herkesi dinlersek ya dokuz aylıkken koca karnımızla gezip alcaz ya da doğurup öyle alıcaz insan heves ediyo ya
şimdi rahatız bir de ben aldım arabasını Allah içine de koymayı nasip etsin inşallah Allaha sığındık
oooyyyyy gerçekten şortlu takımlar çok güzelmiş yaaaa hele şu dalmaçyalı çok güzeeeeeel
Teşekkürederiz teyzeleri...:) Şortlu takımı c&a dan aldım ilgilenmek isterseniz...:)
meleğimin yeni elbiseleri :) az önce aldım..kuzuma..netten..
Çookkk şirinler canım... Kız çocuklarına ne güzel şeyler var insanın bide kız doğurası geliyor....
Kızlar hepinizin cicileri çok güzell tek tek alıntılayamıyorum kusura bakmayın Pufpuff senin odanın rengide pek bi güzelmiş elleriinize sağlık
Bunlarda bizim yeni cicilerimiz.Birde arabamıza baktık ama her gittiğimiz yerde müthiş kafamızı karıştırdılar babaannemiz alacaktı arabayı parasını bile verdi kadın alamadan geldik,her gittiğimiz yerde ortak söyledikleri tek şey daha doğuma varmış biraz daha bekleyin oldu.Bekleyelim bakalım.Kendime araba alacak olsam bu kadar uğraşmazdım valla
Güzel günlerde kullansın canım bebişin cicilerini... Araba işi biraz öyle hakikaten bayaa kafa karıştırıyor... :44: