- 9 Mayıs 2007
- 1.033
- 138
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
herkese merhaba güzel annel adayları
geçmişi okuyup öyle bi giriş yapaım dedim ama onu beğen bunu beğen nerden aldılar acaba filan derken bir merhaba ile deil, soru yağmuru ile giriş yapmış oldum
herkese mutlu, huzurlu bir hamilelik dönemi diliyorum ve tabiki sonrasında da kendileri gibi bahtları da güzel olan mini mini bebişler
ben de ilk bebeğini bekleyen acemi bir anne adayıyım, eklentimde doğum temmuz ayı gibi gözükse de sanırım bazı verileri yanlış girdim :26: doktorum henüz bunları konuşmanın erken olduğunu söylese de tahmini olarak haziranın ikinci yarısına denk gelicek bir doğumum olcak inş
etrafımdaki bebekler hep kışın doğduklarından, haziran da doğan bebeğe ne alınır ne yapılır, kısa kol mu uzun kol mu, hangisinden kaç tane diye düşünürken, ben en iyisi bir kk ya danışaım die bakınırken karşılaştım topikle
indirimler yakaladıkça ben de kendimi bişiler almaktan alıkoyamıorum, bu aralar en büyük eğlencem bu oldu ailemdeki herkeste daha erken olduğunu söyleyip kendileri de dayanamayıp, "şeeey biz de aslında geçen gün şunu beğenip almıştık senin bebişe" die geliolar karşıma
Bebişin hayırlı olsun canım... Aslında çoğumuzun ilk çocuğu olacak... o yüzden bizde biraz acemiyiz birbirimize danışıyoruz çoğu zaman fotoğrafları paylaşıp fikir alış verişinde bulunuyoruz sende katıldığına göre aldıklarını yada almak istediklerini paylaşırsan seviniriz canım...