- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
Bu arada kızlaaaaaaaaaaaaaaar dün Hello Baby'den sonra annemle Modoko Mobilyacılar Sitesi'ne gittik (İst'dakiler bilir,büyük kocaman mobilyacı sitesi) Dudullu'da..
ve orada sırf bebek dükkanlarının (mobilya için) bulunduğu bi sokak var.. En az 10-15 tane dükkan var.. mobilya bakmaya girdik veeeeeeeeeee bitanesine vuruldummmmmmmmmmm hatta aşık oldummmmmmmmmmmm Allah'ım kesinlikle o takım benim olmalı.. Üstelik içine bazı ekstralar eklettim ve fiyatta baya uygun oldu indirim yaptılar..
yaaaaa hala aklımda,bayıldım yaaaa
normalde oralarda resim çekmek yasaktır,asla izin vermezler ve devamlı bi satıcı peşindedir.. ama uygun bi an yakaladım ve tek tek parçaları çekebildim hehehehhe bakıp bakıp duruyorum...
cnm ben Trabzonda yaşıyorum. Evlenmeden önce geldim modokoya, Duayen mobilyadan aldım eşyalarımı (yatak odası ve salon takımı). kulpları porselen olan, dolabında perde olan takımdan. her gelen evime hayran kalıyo her yer cıvıl cıvıl klasikle modernin buluşması diyolar. bebek odamı da kendi yatak odamın aynısından yaptıracam yine oraya. bu kez dolap perdem pembe değil de mavi olacak ama :) bayıldım ben oraya yaaa, mükemmel mobilyalar var.