2014 haziran annelerinin kıymetlilerine aldıkları ciciler


Aslında doğru düşünmüşsün. Karadenizkızı da zı sını kabul etmemişti bende öyle bıraktım :d:d şişeleri şöyle düşün 50 cc lik 100 cc lik. Farpüf şişelerinden yola çık. Byüük olduklarını daha iyi anlarsın
 

ben de kolonya koyacaktım. eyüp sabri tuncerin internet sitesinden baktım. renkli renkli koyacaktım. sonra şarkhan'da o renkli taşları görünce aldım. kokulu hem de. rengine göre kokusu değişik :) ben sticker.ları pilotlu yaptım. eşimle karar verdik daha doğrusu. kurdelayı da yine şarkhan.dan aldım mavi üzerine kalp baskıları var. aslında ayak izi baskısı olan kurdela istiyodum ama bulamadım bi de mavi uğurböceği aldım. aslında biblo alıp tıpaların üzerine yapıştırmayı düşünüyodum. ama uygun biblo bulamadım. eğer bi kez daha gidebilirsem biblo alıcam. yani böyle cnm. umarım anlatabildim derdimi :)
 

bir de cnm 100cclik çok büyüktü. yani sen bilirsin ama baya büyük geldi bana ben o yüzden 50cclik aldım. satıcı da dedi ki 100cc olanları badem şekeri koymak için kullanıyorlar. ağızları baya genişti çünkü.. benim etiketim bu
 


kızlar küçükleri de var 25cc olanları. ama mıknatıs onu tartar mı bilemiyorum. şarkhan.da bütün boylarını inceledim ben eğer şişelere lavanta doldurursan pek ağır da olmaz böylece buzdolabına yapışabilir. yani bence tutar ama denemek lazım tabi
 

Cnm geceligi nerden ne kadara aldin cok sik gule gule kullan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bende eyüp sabri tuncerden 5 lt lik alacağım tek renk güzel bir koku olsun istiyorum. Senin şişelerde 100 cc lik değil mi. ama geniş ağızlı.
 
Bende eyüp sabri tuncerden 5 lt lik alacağım tek renk güzel bir koku olsun istiyorum. Senin şişelerde 100 cc lik değil mi. ama geniş ağızlı.

yok cnm değil. yani ben pek anlamam bunlardan ama adam 50cc dedi. 100cc dediği soda şişesi kadardı neredeyse. kolonyayı da renkli alacaktım. küçük şişelerden birkaç tane alacaktım. ama bu banyo tuzu dedikleri şeyler de hoşuma gitti. lavanta da aldım. kalırsa lavanta doldurucam.
 
Etiketin çok güzel, çok hoş duruyor. Ben de düşündüm çok büyük müdür diye ama sitede ölçülerini yazmışlar bende aldım elime metreyi ölçülere baktım normal geldi bak böyle yazıyor sitesinde. olmadı geldin bi bakarım çok büyüklerde iade eder 50 cc lik talep ederim. Kurdelasını bende kalın kurdela istiyorum. Etiketimi sana göndereyim sence bu etikete nasıl bir dizayn gider.
Hacim : 100 ccBoy : 9 cm
En : 4,5 cm
Ağız Genişliği : 1 cm
NOT: BU ÜRÜN : ÇAKIL ÇİKOLATA , LAVANTA KURUSU , KOLONYAĞ, GÜL SUYU VS. İKRAMLAR İÇİN UYGUNDUR. ÖNEMLİ: BADEM ŞEKERİ , BONİBON VS. BU ŞİŞENİN AĞZINDAN GEÇMEZ.TÜM MÜŞTERİLERİMİZE AÇIKÇA DUYRULUR. KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİZ.


 


ayyy seninkiler 50 cc ise şu haliyle bana büyük geldi. benimkiler harbi bidon gibi brşey olurlar heralde. (((( offffff...
 


canım, en inceleyen biri olarak 100 cc likleri nasıl buldun, çok mu büüykler ??
 
Benim şişe bu
 
canım, en inceleyen biri olarak 100 cc likleri nasıl buldun, çok mu büüykler ??

cnm ölçtüm ben de şimdi boyu 7,5cm eni 4cm ağız genişliği 1cm :) ağzı dar benimkinin. dur bakalım bi gelsin senin şişeler de bakarsın duruma göre. yüklediğin resim benimkinin resmi ama bilemedim şimdi. orda satıcı bana 100cc diye koca bi şişe gösterdi ağzı genişti badem şekeri için alınıyor dedi. neyse dur bakalım panik yapma gelsin bi bakarsın. 25cc olanları da vardı ama pek minik geldi onlar bana küçük parmağım kadardı :)

etiketine gelince çok sevimliymiş gerçekten. dediğin gibi uğur böceğiyle çok güzel olur. ben kurdelayı çok beğenerek almadım. mecburen aldım çünkü çok model yoktu. eşim de artık sıkılmaya başlamıştı malum erkekler için bu işler külfet geliyor o baktığım yerde şarkhan'da yani siyah üstüne beyaz noktalı kurdela vardı. aynısının beyaz üstüne siyah noktalı kurdela da vardı. 20metre saten 5liraya aldım. 2tane aldım ben çünkü şeker de aldım onları da süslemek istiyorum. sen o noktalılardan alabilirsin etiketin etrafındaki noktalara uyar.

ben aslında farklı bi etiket beğenmiştim ama eşim uçaklara hasta olduğundan bunda karar verdik baskı altındayım yani :)
 
Son düzenleme:

hmm bi gidip incelemek lazım sanırsam, ona göre değişik bir şeyler çıkarırım belki de
 
benim gördüklerim böyleydi. içine 2-3 tane badem şekeri girdiğine göre oldukça küçük diye düşünmüştüm :44:
 
Son düzenleme:

olsn bence çok güzel olmuş bu etiketinde. Benim etiketi tasarladığım sitede envayi çeşit vardı. Baktım işin içinden çıkmak o kadar zorki Bende bu olsun dedim. Bunu şişelere yapıştıracağım. Evet o dediğin kurdeladan bulmam lazım. C.tesi pendiğe gidip bir bakacağım. eminönüye gitme şansım yok en azından bu aralar. Bende 2 çeşit kurdela almam geriyor. Çünkü 2 çeşit şeker hazırlıyorum. biri bu şişeler diğeride keçeden nazar boncuk şeklinde anahtarlıklar. anahtarlılara şeker koyacağım tül içine tülü bağlamak için kurdelya ihtiyacım olacak. Mavili beyazlı bir şey olmalı yada tek mavi, tek beyazsa olabilir.
 
bu renkli taşlar kaç tl ye mal oldu sana canım. Eyüp sabri tuncerde 5 lt kollonta 65 tl pahalı sanki. bu renkli taşlar ne işe yarıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…