- 26 Ocak 2010
- 190
- 3
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #2.501
olsn bence çok güzel olmuş bu etiketinde. Benim etiketi tasarladığım sitede envayi çeşit vardı. Baktım işin içinden çıkmak o kadar zorki Bende bu olsun dedim. Bunu şişelere yapıştıracağım. Evet o dediğin kurdeladan bulmam lazım. C.tesi pendiğe gidip bir bakacağım. eminönüye gitme şansım yok en azından bu aralar. Bende 2 çeşit kurdela almam geriyor. Çünkü 2 çeşit şeker hazırlıyorum. biri bu şişeler diğeride keçeden nazar boncuk şeklinde anahtarlıklar. anahtarlılara şeker koyacağım tül içine tülü bağlamak için kurdelya ihtiyacım olacak. Mavili beyazlı bir şey olmalı yada tek mavi, tek beyazsa olabilir. Eki Görüntüle 1086699 Eki Görüntüle 1086721
bu anahtarlıklar çok güzel olmuş. daha önce yüklemiştin ama anlamamıştım. bunlara tek renk alırsan daha iyi olur tabi.
o ağaçtan pufpuf eminönünden almıştı. konu gene eminönüne geldi ama çok çeşit vardı orda bu ağaçtan. 10 liraya falan vardı.
cnm bu renkli banyo tuzu diye geçiyor. kilosu 7,5 lira. 2,5 kilo yeter dedi satıcı. ben yetmezse diye lavanta da aldım. lavantayı başka bi şeyde de kullanıcam. kokulu bunlar. kese içinde banyoya, çamaşır dolaplarına falan konuluyormuş. güzel koksun diye.