- 9 Mayıs 2007
- 1.033
- 138
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #2.261
Kizlar hepinizin cicileri cok guzel. Guzel gunlerde kullansin bebisleriniz ins.
Ben yurt disinda yasiyorum, ufak tefek seyler aldim heves ettigimden ama oglusumun asil cicileri, 15 nisanda annemle gelecek Turkiye`den ins. Kimini netten ben aldim, kimini o aldi. Ama suan gozumun onunde degiller ne yazik ki. Alindigini biliyorum ama gormedigim icin biraz buruk icim. en de hergun foruma girip sizin cicilerinize bakiyorum
Geldiklerinde hepsinin resimlerini cekip ekleyecegim
Odasini Cilek`ten aldik, Baby Dream. Turkiye`den gelecek 15 gune kadar.
Hala bazi eksiklerimiz var ama annem gelince ne var ne yok bakip sonra tamamlayacagim ins
Sadece bir kac resim koyabilecegim simdi:
Eki Görüntüle 1050083 Eki Görüntüle 1050085 Eki Görüntüle 1050084 Eki Görüntüle 1050080 Eki Görüntüle 1050078 Eki Görüntüle 1050089 Eki Görüntüle 1050074 Eki Görüntüle 1050082 Eki Görüntüle 1050072 Eki Görüntüle 1050088
Eki Görüntüle 1048617
kızlar ben de anakucağını bundan almayı düşünüyorum inşallah eşim indirimli bulmuş ,beşiği aldık ,park yatak da var bi de bunu alınca büyük eşyalar tamam oluyo sizce kullanışlı olur mu
canim senin istediginden ben set halinde aldim. portbebe, kanguru, canta, ana kucagi icinde 150 milyona. n11 sitesinden aldik iki gune ekime geldi. bak fotosunuda yukledim simdi bak istersen. farkli desenleri ve renkleri var. ve disarida baktiklarima gore gayet kaliteli
Günaydınn dün çok yorucu bir gündü malum kontrollere şehir dışına gidiyoruz şükür oğlum iyi..Dün oğluma aldıklarımız : Çok büyük araştırmalar,tecrübeli anne tavsiyeleri ve denemeler sonucu oğluma baston tarzı travel set almaya karar verdik ve dün gidip chicco littleway travel set aldık.Doğumdan itibaren kullanılabilen tam yatma özelliğine sahip.Bu yazımızı araba koltuğu olabilen hala adını bilmediğim şeyde geçiririz muhtemelen kışında heryere arabayla gideceğimiz için bebek arabasını kullanacağımı pek sanmıyorum seneye yaza da 1 yaşında baston puset kullanma vakti diye düşündüğümden bunu tercih ettim.hafif olması ve az yer kaplaması da ayrı bir hoşuma gitti.. Eki Görüntüle 1048390 işte arabamız bu
Arabayı mothercare'den aldık ve 150 tl hediye çeki kazandık onu da uyku seti alarak değerlendirdik Eki Görüntüle 1048394 uyku setimiz de bu.İçinde yorgan,2 adet çarşaf,2 adet yastık kılıfı,yan korumalıklar,ve ayrıyetten bir tane de yorgan kılıfı var.ben o yorgan kılıfı için bir yorgan daha diktireceğim ve 2 takım ortaya çıkmış olacak.Hepsi 238 tl tuttu bizim 150 tl hediye çekimiz olunca bize 88 tl.ye geldi.Bunu tavsiye ederim gerçekten kaliteli ve görüntüsü de çoook tatlı Bunlar da diğer aldığımız yazlık ciciler : Eki Görüntüle 1048395 Eki Görüntüle 1048396 Artık kıyafet işini bitirdim bu arada yeter gerçekten aberttığımı hissediyorum artık
Ne hoş şeyler almışsınız kızlar hepsi çok güzel...:)