- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #2.221
Bende tasarladım bir örnek. ama Paintte tam etieti kesemedim. uyduruk bir yesme oldu. Kopyala yapıştır dediğimde de direk atık belge diyor. Worde kopyalamaya çalıştığımda etiket dışında kalan sayfadaki kısımların görüntüsüde galiyor. Senin yaptırdıkların etiket şeklindemi arkasında kağıdı çıkart şieye yapıştır. Ben öyle istiyorum da.
paınte kopyaladıgında tüm sayfa kopyalanmış oluyor ya ondan sonra etiketi kenarlarından kırp. yanı tam etıketın kendı seklınde olmasına gerek yok.(mesela benım etiketım de yuvarlaktı ama yuvarlagın etrafından kare seklınde kırpıyorsun) kırpma ıslemını etiketin kenarlarını hızalayarak yap. sonra da paintte kırp komutunun yanında seç komutu var ona tıklayıp tekrar etiketi seçılı duruma getır ondan sonra mause sağ tıklayınca kopyala dıyecek o zaman kopyalayabılırsın word e. ben duz etiket kağıdına bastırdım sonra yuvarlakları tek tek kestim. su anda etiketini kaldırıp yapıstırabılıtrım. tek tek cıkartma seklınde basmıyorlar da A4 buyukluğunde butun bı etiket kagıdına basıyorlar yapıştıracagın yeri kendın kesıyorsun. baska sorun olursa yardımcı olmaya calışırım.