- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #2.121
Canım öncelikle ben takımları beğendim çokta güzel ve rahat görünüyorlar..Bu arada bende annem almış demiştimya daha görmedim ama benimkide pembeymiş.Hatta mavisi varmış ama pembe daha güzel olduğu için onu almış.Ben sorun etmedim çünkü gecelik alacağım ve onu ekru almayı planlıyorum hastanede fotoğraf çekimleri için birazcık şık bişey olsun diye.Bence sende alternatif bişeyler alabilirsin ki bu tarz takımlara ihtiyacımız olacak.ben dün lcw.de gördüm büyük beden yazlık bir takım onu da alacağım hatta,çünkü doğumdan sonra evde çok lazım olacak.Sezeryanlı olacağımız için pijama ve gecelik çok rahat olacak bizim için ki hemen kilo veremeyeceğiz ve uzun bir süre gece yatarkende kullanacağız bu takımları bence.Birini yıkayınca diğerini giyersin ben öyle yapacağım.Bence hiç takma hepsine ihtiyacın olacak emin ol
orası öyle tabi canım 2-3 çift bile yetmeyecek belki,daha alırım bende beğendikçe kendim..ama annemin aldığını hastanede giymek istediğim için karar veremedim buna.. He Allah'ı var çok rahat gerçekten ve tiril tiril aaaay nasıl kararsız kaldımmmmmm var yaaa!!