2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geriden gelerek okuyodum çoğu mesajda okuyamadim.neler oluyo kızlar. Ay bende resim paylastimmi hiç hatırlamıyorum. Yiğit i gören varmı kızlar resimler arasında. Bide ben bakiyim.haziran anneleri mi yazip bakiyoduk. İnşallah iyi sonuçlanır bu sorun resimler silinirde.

Çok geriden gelerek okuyodum çoğu mesajda okuyamadim.neler oluyo kızlar. Ay bende resim paylastimmi hiç hatırlamıyorum. Yiğit i gören varmı kızlar resimler arasında. Bide ben bakiyim.haziran anneleri mi yazip bakiyoduk. İnşallah iyi sonuçlanır bu sorun resimler silinirde.
2014 haziran anneleri sonrasında kendi nickini yiğitin adını falan denersen çıkıyo canım. görmedim ama ben sizi hiç. bi tek yiğit alerji olduğunda koyduğun resim var. onda da yüz yok zaten

Baktım şimdi bendede en çok akaibu minnakkartal Ayşegül ve Aren çıktı. Kendimle alakali bi resim göremedim ama herkeste farklı cikiyomus sanırım resimler dimi.eminim hepimizin paylaştığı resimler vardır yani farklı farklı cikiyosa.

Bi günde bütün camları silen kişi benim:)))hatta bi gaza gelirsem kapı cam ne varsa girisirim :temizlik:sonrada akşam yorgunluktan ölürüm :uykucu:
Maşallah senin gibi olmayı isterdim zira ben bir camda pert oluyorum. Temizliği çok severim ince işlerle saatlerce uğraşabilirim ama güç gerektiren işler beni çok zorluyor

2014 haziran anneleri sonrasında kendi nickini yiğitin adını falan denersen çıkıyo canım. görmedim ama ben sizi hiç. bi tek yiğit alerji olduğunda koyduğun resim var. onda da yüz yok zaten
Hmm evet hatırladım bak o resmi koymustum. Evet yüz olarak cekmemistim kollarını falan cekmistim.ama bu resimlere tiklayinca bizim yazdiklarimizmi çıkıyo yaa.eğer öyleyse bu çok daha kötü bi durum.çok kolay bulur bizi burayı bilmeyenler :(her türlü ozelimizi paylasiyoruz.

Hmm evet hatırladım bak o resmi koymustum. Evet yüz olarak cekmemistim kollarını falan cekmistim.ama bu resimlere tiklayinca bizim yazdiklarimizmi çıkıyo yaa.eğer öyleyse bu çok daha kötü bi durum.çok kolay bulur bizi burayı bilmeyenler :KK43:her türlü ozelimizi paylasiyoruz.
öyle oluyo malesef. :( bilseydik böyle olacağını hiç koymazdık :(

Maşallah senin gibi olmayı isterdim zira ben bir camda pert oluyorum. Temizliği çok severim ince işlerle saatlerce uğraşabilirim ama güç gerektiren işler beni çok zorluyor
Bende öyle çok titiz falan değilim aslında ama gaza gelmem yeterli bi günde milyon tane işi yapabilme potansiyeline sahibim:))öyle temizlik yaptığım günlerin geceleri parmaklarimi acamiyorum kazık gibi oluyolar şişiyolar falan.işte gaz meselesi benimki:))) vücudum sonradan iflas ediyo yani o anda işi yaparken anlamıyorum yorgunluğu:)

Öyleymiş malesef geç öğrendik. Sen daha aktifsin ve eskisin ya burada belki dedik bi samimiyetin vardır.
Bu gün eşim geç gelecek. Farkederse eminim çok sinir olur. gökçede vaktinde uyursa oturup güzelce yazıp derdimizi anlatayım. belki anlayışla karşılayıp yardım ederler.

Ben Kazen'le bir kez yüzyüze karşılaştım ve buradan da 4-5 kere görüştük,topiklerle ilgili o kadar..Ekstra bir samimiyetim yok canım..

sadece minnakkartal yazdım direk o çıktı çok güldüm ama. :KK70: ben beşiktaşla ilgili şeyler çıkar diye bekliyodum

Bende en çok Gökçe çıkıyor hele başörtülü foto bir numara :KK66:

Hey yavrum bu da profil fotosu değiştirmiş sözde hiç anlaşılmıyo :KK70:

Kızlar hesabınızı kapattirip tekrar actiralim ondan sonra da buradan tasinalim başka yerde konuşalım

Hesapları kapattırsakta duruyomuş canım. Konunun tamamen silinmesi lazım. 10 bin küsürlük konuyu da kolay kolay silmezler.
Bence anlayış gösteririler ya.gökçeyi uyutuyorum şimdi. uyusun yazıcam muneye hemen. Olmadı etiketleyip konuya çağıralım hep birlikte konuşuruz.
Bi de gitsek nereye gitcez ki :/

@Akaibu gitsek gitsek bdv ye gideriz bizi bu dertle orası Paklar :kızgın:

Ya benim selfim bile var sacimi boyamistim burada paylaştım :kızgın::kızgın::kızgın:

Ay bide benim nickim oğlumun ismi:KK57:

Bu durumdan rahatsız olduğumuz nickle eşleşme ihtimalinden de bahsetsek mi sonuçta nickimizin olmasının sebebi kimliğimizi ortaya çıkarmamak

Her fotonu üzerine dokunduğununda ayrı fotolar çıkıyor benim oğlan vileda yla ev temizliyor kamyonda oturuyor var da var:KK43:

Gökçenin tüm fotolarının bulunduğu sayfaları buldum. görsellerden yola çıkarak. direkt mesajın linkini aldım word dosyasına akardım. Tüm kalbimle ben de evet denmesini bekliyorum:dua:

Maşallah ig ye cevirmisim burayi da ne çok foto koymusum:KK43:

Daha okuyup alıntılamayıp gülmekten geçtiğim çok mesaj oldu..Kızlar alemsiniz valla ya..Ağlancak hâle gülünüyor hesabı..Yazış tarzlarınız çok komik valla :KK45:

Ben Kazen'le bir kez yüzyüze karşılaştım ve buradan da 4-5 kere görüştük,topiklerle ilgili o kadar..Ekstra bir samimiyetim yok canım..
Anladım canım. yazdık bakalım. Kazenin insafına kaldık :)
Bu arada nasıl biri acaip merak ediyorum :deli:
Göbekli beyaz atletiyle bilgisayarda burayı idare ederken hayal ediyorum hep :D

Benimde kizima diktigim elbise dogum gunu pastası yaptigin tütü ayakkabilari falan cikiyo hepte kendim yaptigim icin biri gorse hemen tanir bulur beni bu tarz resim bile paylasmamak gerekiyo demekki

Benim de en cok korktugum sey o isimden birilerinin yazdiklarini cikarmasi o yuzden benim oglanin ismini kendi adimi yazmamaya ozen gosterdim. Minnak bana sitem etmis de ben görsel olarak bu denli cikacagini tahmin etmedim ki sadece esim demisti ne resim koyarsan googlede cikar diye hatta hesaplarimda soyadi degisikligi yapmadan devam ettim bi kere sosyal medya hesabimda cikmisti cunku ama buraya sifre ile giriliyor diye bu denli gorsellerde olacagini bilmiyordum

Son düzenleme:
Hastalar kervanına bizde katıldık
Ateşlendi akşamüstü öykü
Ve bu saatte uyudu 8 de calpol verdim38.2 di ateşikeşkedolven verseydim calpol çok etki etmedi ne zaman vereyim dolven kızlar ağzı da kokuyo ya diş yaboğaz yarın asm ye götürücem

Ne güzel hıdrellez eğlencesi var bizim arka sokakçingene mahallesi çok güzel oluyo
Oraya götürcektim uyudu kaldı bu saatte
Cnm çok geçmiş olsun. Sabaha kadar güzelce uyur inş.
Anladım canım. yazdık bakalım. Kazenin insafına kaldık :)
Bu arada nasıl biri acaip merak ediyorum :deli:
Göbekli beyaz atletiyle bilgisayarda burayı idare ederken hayal ediyorum hep :KK70:
Benim de merak ettigim bu kadar kadının içinde kadınların dertleriyle tartışmalarıyla uğraşmaktan sıkılmıyor mu. Niye insan böyle bi siteye admin olmak ister ki.

Cnm çok geçmiş olsun. Sabaha kadar güzelce uyur inş.

Benim de merak ettigim bu kadar kadının içinde kadınların dertleriyle tartışmalarıyla uğraşmaktan sıkılmıyor mu. Niye insan böyle bi siteye admin olmak ister ki.
İş olarak bakarsan karlı bi iş. Çok büyük bi site çok fazla üyesi var. sadece de yönetimle ilgilenince bence hayır diyecek erkek yoktur. Ama yinede çok merak ediyorum :)

Back
X