2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nasıl başlayacağımı bilemedim:işsiz:

Bizim haziran anneleri olarak bi sıkıntımız var. Biz burada paylaştığımız fotoğrafların google görsellerine düşeceğinden habersiz bi şekilde, sadece bu konun sayfalarında görüleceğini düşünerek çok fazla olmasa da çocuklarımızın,kendimizin , eşlerimizin fotograflarını paylaştık. arama yaptığımızda direk bu resimler karşımıza çıkıyor. Bu durumu yeni farkettik ve hepimiz silemiyor olmaktan rahatsızız. Bu resimleri silinmesini istiyoruz. Bu konuda birşeyler yapabilir miyiz?

Böyle yazsak yeter mi? @minnakkartal yarın da etiketleyebiliriz daha iyi olur. sabah daha kalabalık oluyoruz
Bu durumdan rahatsız olduğumuz nickle eşleşme ihtimalinden de bahsetsek mi sonuçta nickimizin olmasının sebebi kimliğimizi ortaya çıkarmamak

Türkcel sağolsun 2 kat internet verdi 6 gb internetim vardı bu ay. fatura kesiim tarihine 5 gün var ve benim sadece 180 mb ım kalmış:işsiz:
Şu 4.5 g mahfetti beni. ben dokunmadan videolar açılıyo sinir oluyorum
Ben 4.5 g ye aldım önce baktım ne şarj ne internet bırakıyor 3g ye aldım teli gene

Bu durumdan rahatsız olduğumuz nickle eşleşme ihtimalinden de bahsetsek mi sonuçta nickimizin olmasının sebebi kimliğimizi ortaya çıkarmamak
iyice açıklayalım doğru diyosun

Bizim haziran anneleri olarak bi sıkıntımız var. Biz burada paylaştığımız fotoğrafların google görsellerine düşeceğinden habersiz bi şekilde, sadece bu konun sayfalarında görüleceğini düşünerek çok fazla olmasa da çocuklarımızın,kendimizin , eşlerimizin fotograflarını paylaştık. arama yaptığımızda direk bu resimler karşımıza çıkıyor. Bu durumu yeni farkettik ve hepimiz silemiyor olmaktan rahatsızız.Burda çok güzel bir ortam kurduk ve özel pek çok sıkıntımızı sevincimizi paylaştık. Resimlerden bizi tanıyanların sayfaya girip yorumlarımızı okumasını istemiyoruz. o yüzden Bu resimleri silinmesini istiyoruz. Bu konuda birşeyler yapabilir miyiz?

Böyle olur mu? değiştir canım daha uygun gördüğün bişey varsa

iyice açıklayalım doğru diyosun

Bizim haziran anneleri olarak bi sıkıntımız var. Biz burada paylaştığımız fotoğrafların google görsellerine düşeceğinden habersiz bi şekilde, sadece bu konun sayfalarında görüleceğini düşünerek çok fazla olmasa da çocuklarımızın,kendimizin , eşlerimizin fotograflarını paylaştık. arama yaptığımızda direk bu resimler karşımıza çıkıyor. Bu durumu yeni farkettik ve hepimiz silemiyor olmaktan rahatsızız.Burda çok güzel bir ortam kurduk ve özel pek çok sıkıntımızı sevincimizi paylaştık. Resimlerden bizi tanıyanların sayfaya girip yorumlarımızı okumasını istemiyoruz. o yüzden Bu resimleri silinmesini istiyoruz. Bu konuda birşeyler yapabilir miyiz?

Böyle olur mu? değiştir canım daha uygun gördüğün bişey varsa
Bence etiketleyin şimdi

Hadi Bismillah

Mune Mune ve Kazen Kazen
Bizim haziran anneleri olarak bi sıkıntımız var. Biz burada paylaştığımız fotoğrafların google görsellerine düşeceğinden habersiz bi şekilde, sadece bu konun sayfalarında görüleceğini düşünerek çok fazla olmasa da çocuklarımızın,kendimizin , eşlerimizin fotograflarını paylaştık. arama yaptığımızda direk bu resimler karşımıza çıkıyor. Bu durumu yeni farkettik ve hepimiz silemiyor olmaktan rahatsızız.Burda çok güzel bir ortam kurduk ve özel pek çok sıkıntımızı sevincimizi paylaştık. Resimlerden bizi tanıyanların sayfaya girip yorumlarımızı okumasını istemiyoruz. o yüzden Bu resimleri silinmesini istiyoruz. Bu konuda birşeyler yapabilir miyiz?:dua::dua::dua:

Kızlar bugün yaprağı sardim ve Ece ilk kez yaprak sarma yedi daha önce de yapmıştım yaprak sertti biraz taze yaprak tam ona gore oldu

:işsiz:
Bnde sarcam insallh
Sardim canim ama Ece uyurken sarayim dedim uyandı niloya açtım TV den beni rahat bıraksın diye oğlanlar geldi küçük niloyayi kapattı Ece de ağladı büyük oğlana al benim telden aç izlesin dedim açtı sonra Ece teli attı telefonumun ekranı çatlamış tuş kilidi açılmıyor canim çok sıkıldı yeniydi telefonum eşime söyledim üzülerek o da canınız sağolsun yaptırırız dedi ama adam laf söylese haklı kaçıncı telefon bozusum yani anlayacağın sarma bize pahalıya patladı:(

bi günde tüm camları silenlere hayret ediyorum bende. senin gibi her gün bi cam siliyorum. zaten 2.ye geçecek hal kalmıyo kollarımda. çelimsizim zaten kollarda ne et var ne kas ondan heralde
Bi günde bütün camları silen kişi benim:)))hatta bi gaza gelirsem kapı cam ne varsa girisirim :temizlik:sonrada akşam yorgunluktan ölürüm :uykucu:

Back
X