2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Anladım canım. yazdık bakalım. Kazenin insafına kaldık :)
Bu arada nasıl biri acaip merak ediyorum :deli:
Göbekli beyaz atletiyle bilgisayarda burayı idare ederken hayal ediyorum hep :KK70:

Ahahaah deli :olamaz: uzun boylu sıradan bir adam işte.. (Sıradan dedim ama) :olamaz:

Kızlar inşallah bu foto isleri hallolur bende baktimda hepsi cikiyo gercekten ben esimden dolayi hic koymamistim sizinkilerde silinir inşallah :dua:

Hehehehe aynen bende öyle hiç koymadım..benim 3-5 tane şeker hamurlu kurabiye resmi vs çıkıyor sadece :rapci:

ben bi arkadaşımı tesadüfen buldum burada. küçük bir ihtimalde olsa riske atmamak lazım aslında. bundan sonra çocukların isimlerinide yazmam.

B

Benim bir tane tek var zaten fotolardan yazdıklarıma ulaşılması sıkıntı:KK43:

Bende hamile değildim kardeşim hamileydi o aynı ayda doğum yapacak anne grubunu takip ediyordu ama hiç yazmamisti arada komik şeyleri bana okutuyordu derken ben tanıdığım birini gordum eşinin ve kendi isminin nick yapmış ve o da hamileydi biliyordum sonra bir yerde karşılaştık uzun zaman sonra kardeşim ona sen kk yaziyordun degilmi dedi kadın şaşırmıştı ama öyle olumsuz birşey yazmamisti hep bebekle ilgiliydi

Benim fotoyla ilgili hiç bir sıkıntım yok eşime de söyledim bişi demedi zaten Minnak kızım var ki onunda olmadığı yer yok bi sürü sayfa paylaştı ig de asıl sorun biz denk geldik başkasıda görselde denk gelir tıklar hop buraya ve mesajlara bir sürü güzel sohbet anı iyisi kötüsü niye bilinsin

O konuda haklısınız canım doğru yaptığımız sohbetler niye bilinsinkio_O

Benim fotoyla ilgili hiç bir sıkıntım yok eşime de söyledim bişi demedi zaten Minnak kızım var ki onunda olmadığı yer yok bi sürü sayfa paylaştı ig de asıl sorun biz denk geldik başkasıda görselde denk gelir tıklar hop buraya ve mesajlara bir sürü güzel sohbet anı iyisi kötüsü niye bilinsin
Yani niye bilinsin. Ben kendi adıma kimseyle konuşmadıklarımı yazdım burda. Keşke en baştaki gibi özenli olsaydım hep. Birde bende iki çocuk ikisinin adını birden yazdığım çok oldu. Biri tesadüfen denk gelse direkt anlaşılır

@minnakkartal senin göbeğe çok güldüm cidden ya :KK70:
@Akaibu yalnız o nasıl güzel bir resimdir yaaa başörtülü..nasıl tatlı
@oslew sizin resimlerde çok tatlı yaaa anılarımı tazeliyorum :confused:

Sen deyince ben de hayal ettim de cook güldüm :KK70:
Ama cidden aklıma başka bi profil gelmiyo. düşünsene evdesin bilgisayardan siteye bakıyosun sadece. altta şort üstte beyaz atlet. cay sigara arada göbeğini kaşıyo falan :D
çok pis bi adam beliriyo zihnimdde :D
@minnakkartal senin göbeğe çok güldüm cidden ya :KK70:
@Akaibu yalnız o nasıl güzel bir resimdir yaaa başörtülü..nasıl tatlı
@oslew sizin resimlerde çok tatlı yaaa anılarımı tazeliyorum :confused:
di mi ya yavrum çok tatlıymış. şimdi taktırmıyo öyle şeyler sıpa

image.webp Ben başlayayım alakasız resim koymaya bari :)

Ama cidden aklıma başka bi profil gelmiyo. düşünsene evdesin bilgisayardan siteye bakıyosun sadece. altta şort üstte beyaz atlet. cay sigara arada göbeğini kaşıyo falan :KK70:
çok pis bi adam beliriyo zihnimdde :KK70:

di mi ya yavrum çok tatlıymış. şimdi taktırmıyo öyle şeyler sıpa
Ha ha hay sen böyle anlatinca itilmiş vardi ya yasemin yalcinla o geldi aklıma:)))

Kızlar bu ig da görüntüleme diye bişey varya ne o ? Yani 10 kişi izlemişmi oluyor. Eskiden beğenme yazıyordu.

Back
X