Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsunBi günde bütün camları silen kişi benim:)))hatta bi gaza gelirsem kapı cam ne varsa girisirimsonrada akşam yorgunluktan ölürüm
![]()
Ayyyy işte tam hayalimdeki gelinay bide geçen gün miranın önü ıslandı çıkardım kıyafetini koltuğun başına koydum mira unu unu diyip istedi verdim kolları içindeymiş onu düzelttirdi bir de sirkeledi öyle astı eşimde bana kim kimden örnek almalı acaba diyo![]()
Merhaba Akaibu,Hadi Bismillah
Mune ve
Kazen
Bizim haziran anneleri olarak bi sıkıntımız var. Biz burada paylaştığımız fotoğrafların google görsellerine düşeceğinden habersiz bi şekilde, sadece bu konun sayfalarında görüleceğini düşünerek çok fazla olmasa da çocuklarımızın,kendimizin , eşlerimizin fotograflarını paylaştık. arama yaptığımızda direk bu resimler karşımıza çıkıyor. Bu durumu yeni farkettik ve hepimiz silemiyor olmaktan rahatsızız.Burda çok güzel bir ortam kurduk ve özel pek çok sıkıntımızı sevincimizi paylaştık. Resimlerden bizi tanıyanların sayfaya girip yorumlarımızı okumasını istemiyoruz. o yüzden Bu resimleri silinmesini istiyoruz. Bu konuda birşeyler yapabilir miyiz?![]()
Eğer silebiliriz derseniz biz tek tek fotoğrafları bulup linklerini atabiliriz. Çokta fazla yok zaten 10 kişi var sanırım bu durumda olan. en fazla 50 falandır sanırım temizlenmesi gereken mesaj sayısı. O da en fazla. Sadece kendimiz ve çocuklarımızın olduğu resimleri silmek istiyoruz. Tabi o da bir zaman kaybına sebep olacak eminim ama tamamen sizin affınıza sığınarak şansımızı denemek istedik. Kısa süreli geçmiş mesajları düzenlemeyle ilgili bi ayarlama falan yapılabiliyosa herkes kendi resimlerini de silebilir. tam olarak bilgimiz yok bu konuda ama aklımdan geçeni söylüyorum sadece.Merhaba Akaibu,
silme işlemi yapmıyoruz biliyorsunuz, yine deKazen 'e danışalım, ne derse onu yaparız, yalnız 10326 sayfalık bir topikten bahsediyoruz, Kazen uygun görse bile tek tek temizlemek epey zorlayacaktır.
Mesaj düzenleme olmaz zira özür dilerim sakın sizler üstünüze alınmayın ama kısa süreli düzenleme yetkisi verilirse tüm üyelere verileceğinden, o ara kim hangi mesajını ne amaçla düzenledi takip edemeyiz.Eğer silebiliriz derseniz biz tek tek fotoğrafları bulup linklerini atabiliriz. Çokta fazla yok zaten 10 kişi var sanırım bu durumda olan. en fazla 50 falandır sanırım temizlenmesi gereken mesaj sayısı. O da en fazla. Sadece kendimiz ve çocuklarımızın olduğu resimleri silmek istiyoruz. Tabi o da bir zaman kaybına sebep olacak eminim ama tamamen sizin affınıza sığınarak şansımızı denemek istedik. Kısa süreli geçmiş mesajları düzenlemeyle ilgili bi ayarlama falan yapılabiliyosa herkes kendi resimlerini de silebilir. tam olarak bilgimiz yok bu konuda ama aklımdan geçeni söylüyorum sadece.
İlginiz için teşekkür ederim
Anladım. Bizim istediğimiz de sadece fotograflar. Bundan sonra buna göre hareket edeceğiz elbette.Mesaj düzenleme olmaz zira özür dilerim sakın sizler üstünüze alınmayın ama kısa süreli düzenleme yetkisi verilirse tüm üyelere verileceğinden, o ara kim hangi mesajını ne amaçla düzenledi takip edemeyiz.
Bizim yapmamız daha uygun olacaktır, zira hedef direkt fotoğraflar olacak, fotoğrafların yer aldığı mesajlarda içerik varsa içeriklere dokunulmayacak, ki silme işleminin yapılmaması, yasak olması forumun kanunen içerikleri saklama zorunluluğundandır, bunun için içeriklerin silinmeyeceğini bilerek paylaşım yapılmasını rica ediyoruz.
Dediğim gibiKazen ne diyecek o önemli, olur derse ben sizlere yardımcı olurum.
Sardim canim ama Ece uyurken sarayim dedim uyandı niloya açtım TV den beni rahat bıraksın diye oğlanlar geldi küçük niloyayi kapattı Ece de ağladı büyük oğlana al benim telden aç izlesin dedim açtı sonra Ece teli attı telefonumun ekranı çatlamış tuş kilidi açılmıyor canim çok sıkıldı yeniydi telefonum eşime söyledim üzülerek o da canınız sağolsun yaptırırız dedi ama adam laf söylese haklı kaçıncı telefon bozusum yani anlayacağın sarma bize pahalıya patladı[/QUOT
Aaa neler olmus dha gecenlerde bozulmustu telefnun hatrliyorm.
Bnde yarn hira uyursa sarcam
Gelin kaynana toprağındandır derler hamarat anneye hamarat gelin bence siz oldunuzAyyyy işte tam hayalimdeki gelin![]()
Çok geçmiş olsun canım. çabuk iyileşir inşallah. 3 saatte bir dönüşümlü olarak verin diyodu doktorlar yanlış hatırlamıyosamHastalar kervanına bizde katıldık
Ateşlendi akşamüstü öykü
Ve bu saatte uyudu 8 de calpol verdim38.2 di ateşikeşkedolven verseydim calpol çok etki etmedi ne zaman vereyim dolven kızlar ağzı da kokuyo ya diş yaboğaz yarın asm ye götürücem
Ne güzel hıdrellez eğlencesi var bizim arka sokakçingene mahallesi çok güzel oluyo
Oraya götürcektim uyudu kaldı bu saatte
Geçmiş olsun Canım çabuk geçsin inşallah ben dört saatte dönüşüm diye biliyorumHastalar kervanına bizde katıldık
Ateşlendi akşamüstü öykü
Ve bu saatte uyudu 8 de calpol verdim38.2 di ateşikeşkedolven verseydim calpol çok etki etmedi ne zaman vereyim dolven kızlar ağzı da kokuyo ya diş yaboğaz yarın asm ye götürücem
Ne güzel hıdrellez eğlencesi var bizim arka sokakçingene mahallesi çok güzel oluyo
Geçmiş olsun canm 4 saatte bir ama baktın yükselecek gibiyse 3 saatte de verebilirsinHastalar kervanına bizde katıldık
Ateşlendi akşamüstü öykü
Çok geçmiş olsun canım. çabuk iyileşir inşallah. 3 saatte bir dönüşümlü olarak verin diyodu doktorlar yanlış hatırlamıyosam
Geçmiş olsun Canım çabuk geçsin inşallah ben dört saatte dönüşüm diye biliyorum
sağolun kızlar şimdilik düştü bakalım uyuyo baya derin ilk dalarken 2-3 kerede sıçradı inş kolay geçer gecemizGeçmiş olsun canm 4 saatte bir ama baktın yükselecek gibiyse 3 saatte de verebilirsin
Bende buldum ama eşim var şimdi birşey yapamiyorum soracak diye sonra halletcemGökçenin tüm fotolarının bulunduğu sayfaları buldum. görsellerden yola çıkarak. direkt mesajın linkini aldım word dosyasına akardım. Tüm kalbimle ben de evet denmesini bekliyorum![]()
Geçmiş olsun canım inşallah yukselmez bir dahasağolun kızlar şimdilik düştü bakalım uyuyo baya derin ilk dalarken 2-3 kerede sıçradı inş kolay geçer gecemiz
Sağol canım inşGeçmiş olsun canım inşallah yukselmez bir daha