2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
kızlar bebek arabası almak için erken değil mi. çünkü 5-6 aylık olna kadar bındıremeyiz sanırım. almak mı gerekıyo sanırım:44:

Canım bende almadım ama erken almanın avantajı var , bi kere kredi kartıyla yada herneyse taksitle alacaksan çocuk doğmadan şimdiden alıp çocuk doğana kadar ödeyebilirsin. Aksi taktirde bebiş olduktan sonra beziydi mamasıydı , hızlı büyüyecekler eksikleriydi zorlanmamak amaçlı iyi.
Ve 5-6 aylık olmasına gerek yok bence çünki zaten yaz bebekleri olucaklar alırsın arabasına akşamları gündüzleri artık her neyse çıkar bi yürüyüş yaparsın , sen rahat edersin yanii , bu benim görüşüm tabi..
 

doğru aslında bebek doğmadan almak gerek.
 
Kızlar randevuya 3 saat kaldı Rabbim inş bugün doktora giden tüm arkadaşlar içinde de ben güzel haberler alırız .. kızlar bir yandan dtedirginlik var bir yandan heyecan .,.
 

canım bu araba galiba aşağıdakiyle aynı
http://www.babyhome.com.tr/Travel-S...mart-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Scarlet.aspx
bende az önce buna bakıyordum :)
hem baston gibi, hem iki yönlü kullanılıyor. satın alırsan bana da haber verebilir misin memnun kalıp kalmadığını? bende düşünebilirim bu arabayı çünkü.
 
aaaa benim neyim eksik bende laptoptan giriyorum ama görmüyorum

bilmem boşver görürsün .bu arada bu konuyu ikimizden başka takan yok

Twitter iconuna benziyor , onunla ilgili bi çalışmadır belki..

Kızlar randevuya 3 saat kaldı Rabbim inş bugün doktora giden tüm arkadaşlar içinde de ben güzel haberler alırız .. kızlar bir yandan dtedirginlik var bir yandan heyecan .,.

Hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.. Heyecan olsun ama hiç tedirginlik yapma , güzel geçicek bebişle randevunuz.. :)
 

bence de canım. bende alıp, 1 aylıktan itibaren kullanırım diye düşünüyorum. o yüzden de anakucağı takılan bir versiyon mantıklı gibi. bakalım karar verebilirsem burada paylaşırım :)
 
bence de canım. bende alıp, 1 aylıktan itibaren kullanırım diye düşünüyorum. o yüzden de anakucağı takılan bir versiyon mantıklı gibi. bakalım karar verebilirsem burada paylaşırım :)

Bende aynen öyle düşünüyorum ya arabamız var her yere onla gideriz sıkntı yok , ama ne bileyim bi alışveriş merkezine gitsen bile al koy arabasına gezz :))) bide yaz yani duramam ben öyle evde oğlumuda kendim gibi gezinti yapıcam :))) hem hamilelikte aldığım kilolaıda vermek kolay olur yürüyüş sayesinde :))
 
selam arkadaslar nasılsınız herkeze iyi haftalar olsunnnnn bebek arabaları bakılıyor bakıyorum benim eşim arabamız var suanlık gere yok 6 aylık olunca alırız dıyor bakalım inadı kırılacakmı hafta sonu bol bol dinlendim c.tesi misafirlerim vardı ama kayınvaldemler filan
 

aynen canım. en azından yürüyüşe filan gideriz bebek arabasıyla. zaten kış olduğundan yürüyüş yapamadım. artık tartıya çıkmaya korkuyorum. şimdiden 7 kilo aldım yaw... sonrasını düşünemiyorum
 

Canım sen dedikten sonra söyle bi araştırdım internetten , (n11 , e-bebek) bu ikisinde aynı set 1.700 tl , (baybhome)'da 1.399 tl , diğer sitelerdede bunların hep arasında gidip geliyor..
Bunlara göre fiyat çok uygun eğer alıcaksan.. Peki sen chicco'nun kendinden mi aldın bu fiyatı?
 

Bende yapamadm hiç yürüyüs buz gibi dışarı nereye yürüyüş yapıyosun Allah korusun bi hastalansak ilaç yok bitki çayı yok zor atlatılıyor.. Bende 20.haftayı bitirdim 2-3 kilo aldım.. Kendimi son aylara saklıyorum :)))
 
Gunaydinnnnnn annislerrrr ♥♥♥
Bugun bircok kisinin bebisiyle gorusmesi varmis....
Hayirli haberlerle gelin bacilarimmmmm
Bizim oglumuzla bu aralar cok uykumuz oluyor teyzeleri daha yeni kalktik
Kaynanam anlayisli Allah (c.c.) tan yoksaaaaaa
 

haber veririm tabiki canım...1 ay indirimdeymiş kaçırmak istemiyorum ama bi yandanda daha uygunu var mıdır başka yerlerde tereddüt ettim :) şimdiden tereddüte başladık hadi hayırlısı bakalım :)
 
Annislerimmm gunaydin mi deseeem tunaydin miii bilemedim.. hehehe. Bu saatte kalkinca.. biz bebisimle bu aralar çook uyuyoruz..
Herkese cok guzel bir hafta olsun. .
 

Ben de az kilo alırsam az çatlarım mantığıyla kiloma dikkat edeyim diyorum ama yine de şuan 4 kilo aldım.


Teşekkürler. Doğumdan sonra yanımızda her ne kadar büyükler olsa da pek çok görev bize düşecek. EĞİTİM ŞART



Bebeğin hareketlerini hissetmeye başlamışmıydın. Ben en ufak bi durum olduğunda yatıp pıt pıtları duymaya çalışıp rahatlıyorum. Her ihtimale karşı doktoruna telefonla da olsa sor. Kendine ve bebeğine dikkat et
 

benim de 23 hafta olcak işte. ben çok aldım kilo yaa napcam bilmiyorum canım sıkılıyo tartılınca.
ama sonra bebişim sağlıklı olsun da kiloları veririm diye kendimi avutuyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…