- 1 Ağustos 2012
- 874
- 144
neden kimse bana cevap vermiyor:44:
Birkaç gündür bunun muhabbeti dönüyor sanırım ama bende niye yok o civ civ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kimse bana cevap vermiyor:44:
günaydın arkadaşlar.bu aralar pek giremiyorum siz sayfalarıepey ilerletmişsiniz.dün ayagım kaydı ve kalçamın üzerine düştüm yan bi şekilde.çok korktum çok ağladım bebeğime bişey olcak diye.kanamam ya da agrım olmadı ama doktorada gitmedim.sizce ne yapmalıyım? 2 hfta sonra gidicektim zaten şimdi yine de gitmelimiyim
Birkaç gündür bunun muhabbeti dönüyor sanırım ama bende niye yok o civ civ
Olmazmı canım benim hep böyle soluma yatmaktan ağrıdan uyuyamıyorum iki haftadır.Kalsiyum değil magnezyum eksikliğindenmiş.
sende de var canım ya hımm ben geç kalmışım o zaman
Canım geçmiş olsun merak etme yarına geçer kolun..Bebek arabası için şunu diyebilirim baston tipi yeni doğmuş bebek için değil bence yiğenimden biliyorum 1 yaşından sonra sadece yazları kullanabiliyorsun onu.Bizim bebekler yaz bebeği olacak ve yazın çok küçük olacaklar o yüzden ismini tam bilmiyorum ama hem araba koltuğu hem ana kucağı olarak kullanılabilen aparatı olan arabalardan almak en mantıklısı gibi geliyor bana.O araba koltuğunu bir süre bebek arabasına takıp kullanabiliyorsun yani yeni doğduğunda bence çok ideal ben yazın evde durmayı sevmediğimden öyle bir şey tercih edicem sanırım..
Günaydınnn güzel anneler ve onların tatlı bebişleri..
Yeni bir haftada herkesin dilediği herşey gönlünce olsun..
Doktora gidecekler güzel haberlerle dönsün..
Olumsuz haberleri olanlar , yerini mutluluğa bıraksın..
Ve veee veeee şu benim oğluşum tekmeleriyle uyandırsın beni artıkkkk aminnnnn...
kızlar sizede oluyomu bilmem ama bende bir vücut kaşıntısı var sırtım falan hep kaşınıyo daha önce doktora söylemedim ama bu ay doktoruma söylicem heryerimi kaşıyorum...:44:
teşekkür ederim canım. bende zaten baston tipi alırsam aşağıdakini tercih ederim. hem baston tipi hemde ana kucağı takılabiliyor.
ama gene de kafam çok karıştı nasıl bir araba almak konusunda. çünkü travel sistemler baya hoş duruyor. ama baston olanlarında kullanımı kolay olabilir. bilemiyorum işte
http://www.kirazbaby.com/chicco-lite-way-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-
Ben görmüyorummm.teldenmi giriyosunuz acaba oradanmı gözüküyor :26:
yok canım laptop tan giriyorum
aaaa benim neyim eksik bende laptoptan giriyorum ama görmüyorum
kızlar sizede oluyomu bilmem ama bende bir vücut kaşıntısı var sırtım falan hep kaşınıyo daha önce doktora söylemedim ama bu ay doktoruma söylicem heryerimi kaşıyorum...:44:
Eki Görüntüle 961119
kızlar bu seti çok beğendim...fiyatıda 2000 tl'den 1300'e inmiş ama daha başka yerde nasıldır fiyatı bilemediğim için bi tereddüt ettim?? bu setlerin fiyatları ne kadar bilen var mı?
bende kasinti ve pul pul soyulma sebebiyle cildiyeye gittim kan verdim sonuclar bugun cikacak yazarim yinekızlar sizede oluyomu bilmem ama bende bir vücut kaşıntısı var sırtım falan hep kaşınıyo daha önce doktora söylemedim ama bu ay doktoruma söylicem heryerimi kaşıyorum...:44: