2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
hayırlı cumalar güzel anneler;

doğum konusu açılmışken ben de fikrimi söylemek istiyorum, ben de kesinlikle müdahalesiz normal doğum yanlısıyım, zaten epidural normal için açılma eşiğini kaçırmamak gerekiyor ki bakalım o süreçte hastanede olabilecek miyiz... ancak doktorların yok kilo alırsan normal doğum yapamazsın yok bebeğin 4 kilo olursa normal doğum riskli olur gibi şimdiden bizi korkutmaları beni sinir ediyor... evet kilolu bebek riskli biliyorum ama hamileyiz biz ya 5 kilo alıp tamamlayamayız ki bu süreci,manken miyiz,sporcu muyuz,daha neler artık...

yasağın çıkması çok isabetli ama yasak zaten nispeten de olsa hep vardı, devlet hastaneleri kontrol altında olduğundan göz göre göre sezaryen yapamazlar tabi,ama özel hastaneler kılıfına uyduruyor durumu... biz anne adayları zaten endişeliyiz ee konuya uzman da değiliz, doktorumuz bizi istese çok rahat sezaryene yönlendirebilir sağlık sorunu olmadığı halde olduğunu iddia ederek, sonra da doğum raporuna şu şu nedenlerle sezaryen uygulandı diye yazar geçer... resmi rapor olduğu için de hiç bir denetim organı yaptırım uygulamaz gibi geliyor bana... yani biz gözümüzü açıp şimdilerde konuşmalıyız galiba bu konuyu, hatta ben sırf bu yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum...
 

bebeğin sağlıklıymış güzelim...fazla stres yapmamaya çalış kolay değil az çok tahmin edebiliyorum ama gelişimi sağlıklı olduğu sürece korkma..Allah yardımcın olsun sağlıcakla bebiğini kucağına almak nasip etsin...


gözünaydın canım...hepimiz hep güzle haberlerle geliriz inşallah :)


canım benim totoş bazen açıkta kalabiliyor :)) aman benim rüyaları görsen duysan eşim çok gülüyor.. :)hayırlı cumalar olsun sana canım...


kızlar atağa geçti meleğime bir kız arkadaş daha geliyor :) ara bayağı bir açılmış :) ismi hazırmı canım ?

Gunaydin can arkadaslarim, yol arkadaslarim hepimiz icin guzel ve hayirli haberlerin oldugu bir gun olur umarim.

günaydın günaydın..ne güzel yazmışsın yol arkadaşlarım can arkadaşlarım diye..hepimizin güzel haberler alacağı güzle günler olsun :)


canım arkadaşım..tüm dualarım seninle..ALlah yardımcın olsun..iyi düşünelim iyi olsun..iğnelerinide vurul annesi güzel güzel..belki biraz canı sıkıldı ilgi bekledi ondan oldu..:)
bilmiyorum inanırmısınız ama burda iyi kötü birşey yazdığınızda yüreğimde hissediyorum acısını sevincini endişesini..birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki...istemeden empati kuruyoruz..

Allahım lütfen bebeklerini bekleyen tüm anneleri sağlıkla sıhhatle bebeklerini kavuştur..endişelerini azalt...kanamaları varsa geçir yardımcı ol Allahım hepimize..anne olmak isteyen anne adaylarını da bu güzel duyguyu tattır Allahım..

Sizi çok seviyorum kızlar..
 
Benim Doktorum Sezeryana alın beni diye yalvaran görümceme bile normal doğum yaptırmış. O konuda Doktoruma güveniyorum sanırım.. Bende normal doğumdan yanayım ama felakett korkuyorum , Doğum konularından bahsediyorsunuz diye Forumdan çıktım hatta bi ara o derece ..
 

çok güzel özetlemişsin...8.ayın sonuna kadar normal doğum yapacağını zanneden 2-3 arkadaşım bebek iri denilerek sezeryana alındı. ben doktoruma güveniyorum doğru olanı yapar ama normal doğum taraftarı daha çok sanırım.


ayyy senle aynıyız ya doğum konuşulurken agrı, kramp girmeye başladı bana şimdiden bu kadar korkuyosam oooooooo :)
 


kızlar gözünüzaydın.. güzel haberleriniz için

günaydın annişlerr hayırlı cumalar haftanın son iş günü..yarın uyumak uyumak ve uyumak istiyorummmm

ben h.içi bol bol uyudum bu h.sonu sınavlarım var uyumak yok + ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa yarın doktor kontrolüm var 3 haftadan sonra..


ben hiçbi şekilde hiçbişey hissetmiyorum..
güzellikle konuşuyorum yok kızıyorum yok bişey yapmadan bekliyorum yok anacım...
 
geçmiş olsunnn. agrı şişme yanma oldu mu? ben de 1 saat önce yaptırdım tetanoz aşımı ama bana tek doz yapacaklarmış. 2.dozu yapmıcaz dediler. bana da dinlettiler minişimin kalbini...

yok canım...hafif sızlıyor...o kadar...doktorum tetanoz aşısını bana bıraktı ister yaptır ister yaptırma dedi...hani bir bıçak keser bişiler olur sana bırakıyorum dedi..gittim yaptırdım..bu ikinci doz için doktoruma sorucma yine..nedir ne değildir anlamadım bende..


bende normal doğum istiyorum..biliyorum 1-2 saat sancı çekeceğim..ağrım acım olacak...olacak ama sezeryandan sonraki ağrıları 1 hafta çekmekten iyidir diye düşünüyoum...biliyorum acısız olmıcak..ama bebeğimi doğduğu gibi görmek dokunmak çok güzel herşeyi unutturacak gibi geliyor..korkuyorum..korkmuyorum diyemem ama eğer doktorum normla doğum derse kesinlikle istiyorum..ki genelde doktorumun hastaları normal doğum yapmış..
 

Yuru be kadrajjjjj kim tutar seni bende ayni fikirdeyim.....
Catir catir doguracagiz ins



Cankatre canim Rabb'im sabir versin sana ....
Uzulme canim moralini yuksek tut ignelerini eksizce vurdur gerisini Allah (c.c.) a emanet et....
Saglicakla alacaksin ins. Yavrunu olumlu dusun canim ♥♥♥
 
maşallah canım güzel haberler duymak çok hoş yaaa kendim kadar seviniyorum içim rahatlıyor yani

ya bu konu benimde kafamı karıştırdı doktorum bana hiç sezeryan falan demedi ama bi araştırıcam kontrolumede daha çok var bana geç hissedersin dedi sadece ya ben normal olsun çok istiyorum inşallah öle bişey olmaz.
 
kaç zamandır size sormayı düşünüyorum ama hep unutuyorum..kızlar alaturka tuvaletmi alafrangamı kullanıyorsunuz :)))))
neden sordum ben işyerinde alaturka kullanıyorum..evde ikiside var ama genelde evde alafranga :) ben alaturka tuvalete girdiğimde eğilip çömeliyoruz ya sanki bebeğim yer değiştiriyor oynuyor gibi geliyor..acaba sıkıştırıyormuyum diyede korkuyorum..ama işyeri olunca bazen veliler öğrencilerde kullandığı için alafranga tuvaletleri kullanmıyorum..iki arkadaş alaturka kullanıyoruz ve kilitli biz kullanıyoru zsadece..çamaşır suyu vs hep temizletiriyoruz rahat oluyorum ama saçma olacak belki ama bir zararı varmıdır ki böyle sıkışmış gibi geliyor bişiler yer değiştiriyor gibi çözemedim :) (inşallah saçma görgüsüzce bir soru olmamıştır)
 
Son düzenleme:

38 haftalık arkadaşım geçen akşam bizdeydi o gelecek die klozeti bi güzel temizledim ama hiç kullanmamış hala normal tuvaleti kullanıyo şaşırdım benim karnım çok çıktı çilekim taharet zor oluyor normalde bide bebiş baş aşağa sıkışıtığını hissediyorum namaz kılarken bile sıkışıyor bi garip oluyorum ama zararı olsa o arkadaşım giremezdi herhal :26:
 

bilemedim huzeyfem bende..ama mecbur işyerinde kullanıyorum ...bir kıpırdanmalar bir dönmeler birşeyler oluyor ama eskiden alafrangamı varmış :))) bazen fazla inceliyorum :) ben bu eğitimlere nasıl gidicem bilmiyorum..haftada 1 gün iznim var oda 3-4 saate yakın sürüyor..evden git gel tümgünüm ölecek dinlenmeye vakltimde kalmıyor..sende güzel güzel nalatınca doktorumda git dedi devletteki mutlaka..nasıl olcak bilmiyorum ..
acıbademde doğum koçu var onunla görüşeceğim birde...ücretsizmiş oda..özeldeki doktorum görüş dedi..gitmekte istiyorum ama çok üşeniyorum..kaldım kararsız
 
Bu arada kızlaaaaaaaaaaaaaaar dün Hello Baby'den sonra annemle Modoko Mobilyacılar Sitesi'ne gittik (İst'dakiler bilir,büyük kocaman mobilyacı sitesi) Dudullu'da..

ve orada sırf bebek dükkanlarının (mobilya için) bulunduğu bi sokak var.. En az 10-15 tane dükkan var.. mobilya bakmaya girdik veeeeeeeeeee bitanesine vuruldummmmmmmmmmm hatta aşık oldummmmmmmmmmmm Allah'ım kesinlikle o takım benim olmalı.. Üstelik içine bazı ekstralar eklettim ve fiyatta baya uygun oldu indirim yaptılar..

yaaaaa hala aklımda,bayıldım yaaaa

normalde oralarda resim çekmek yasaktır,asla izin vermezler ve devamlı bi satıcı peşindedir.. ama uygun bi an yakaladım ve tek tek parçaları çekebildim hehehehhe bakıp bakıp duruyorum...
 

yüklesene merak ettim pufpuf ben kendim yaptırıcamda fikir edinmek iyi olur..tabii sakıncası yoksa :)
 
inşallah canım , Sen üzme kendini yeterki .. Bu arada Allah yardımcın olsun Benim abim de engelli , havale geçirmiş 40 günlükken. annecim 36 yıldır bebek gibi bakıyor sağolsun..

Amin canım sağol. Allah hem abinin hem de annenin hem de nerede varsa hepimizin yardımcısı olsun...
 

Canım Allah yardımcın olsun inşallah daha fazla sorun yaşamadan hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Dualarım seninle canım.
 

pufpufcum fiyatların aralığı nedir?
 
eheheeheh teveccühünüz kızlar. İnşallah 9 ay sonunda herkesi normal doğuma ikna etmiş olacağım kimse sezeryan istemeyecek resmen normal doğum tacizinde bulunucam size
 
yüklesene merak ettim pufpuf ben kendim yaptırıcamda fikir edinmek iyi olur..tabii sakıncası yoksa :)

bi sakıncası yok tabikide,ekliyim cnm
belki beğenen olur oda yaptırır..



Kızlar resimde yakından olduğu gibi hoş çıkmadı ama olsun yinede paylaşayım..

Önce içeriği söylüyorum : Büyüyen beşik (ama yatağı normal beşiklerden daha büyük,geniş ve beşiğin yanı dolaplı çekmeceli,ayrıca üst kapağı kalkıyo içide kullanılıyo) 3 kapılı dolap (dolap üstü stickerlar zevke göre değişiyor ve mobilyaya zarar vermiyor,sonradan çıkarabiliyorsun ayrıca kulpları dilediğin renk desen seçebiliyosun) oyuncak dolabı adı verilen ince bi dolap,ilk doğduğunda yatak odasına koyulacak şık bir beşik,sallanan emzirme sandalyesi ve pufu,yatağı,nevresim takımı (istediğim renk ve desende) duvar rafı ve birde bebişin ismine özel duvara asılan isimlik (buda istediğin desen ve şekilde) : hepsi 5.000 tl ...

Bize çok uygun geldi.Kaliteside 10 numara... Dilersen aynı desenlerde halı lamba ve perdede yaptırabiliyorsun,ek fiyat...
 
pufpufcum fiyatların aralığı nedir?

canımcım hem modeli hem içeriğini ekledim..bakabilirsin..

eheheeheh teveccühünüz kızlar. İnşallah 9 ay sonunda herkesi normal doğuma ikna etmiş olacağım kimse sezeryan istemeyecek resmen normal doğum tacizinde bulunucam size

biliyorsun ben sezeryancıyım..
beni ASLA ikna edemezsin ne dersen de
 

çok güzel ve kullanışlı gibi gözüküyor..köften güzel güzel büyüsün onların içinde..renkleride böyle düşünüyorsun dimi..ileri doğruda çok rahat olur ..çok güzelmiş..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…