- 12 Ocak 2014
- 611
- 78
- 34
Canim allah acil sifalar versin....annem beni doguruken 2 ay hastanede yatmis onun deyimiyleesim yani plesanta ondeymis...ben ise yarim rahimliyim erkwn dogum riskim var benim gibi olupta zamaninda doguranda cok normal rahimlr olup erken doguranda...bu allahin takdiri birazda...burada ister istemez hem olumlu hem olumsuz etkiliyebiliyoruz kendimiz..dun sana cok uzulup benim gibi.ruysanida erken doguran yada benim gibi her zaman cektigi gaz sancisini kasilma sancisimi diye panikleyip sabah eden olmustur...senin daha once rahim agzi olcusune hic bakilmismiydi....ve dun gittigin hastanede bakildi mi...benim duzenli olarak.olculuyor...dunden beri bende cok tedirginim ama randevum yrn...allah mubarek gunun hurmetine bebeklerimizi korusun...benimkide cok mucadele gerektiren bi bebekti rabbim bizlere bagislasin
Öyle tabi, benim ablamında rahmi küçüktü, ama Allah ona da sağlıklı ikiz kız çocukları nasip etti maşallah. Seninki de hayırlısıyla sağlıkla doğacak inşallah. Hepimizin ki de inşallah. Bugün ben de öyleyim dr ağrı olursa mutlaka hemen git dedi sabahtan beri acaba bu ağrı mı gitsem mi yoksa psikolojik mi deyip duruyorum kendime...
Son iki kontrolümde de rahim ağzına bakıldı, normal açılma yok şükür. Benim de plasenta öndeymiş, dr bakalım 24. Haftaya kadar yerine geçebilir dedi, aman endişeli beklemek de zor ... Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize sağlıkla...