- 22 Ekim 2013
- 25
- 0
- 34
teşekkür ederim canım
Neden sallamiyorsunuz beniiiii
2.kez anne olacaklar huuuu
teşekkür ederim canım
Hiç hatırlamıyorum oğlumda şişkinlik falan
Ama şuan bi şişkinlik var inşallah geçer
Bu dönemde bolca su içmek gerekio
düzenli olan adetim 3 aydır hep 2-3gün erken gelmeye başlamıştı.. taki ekime kadar bugün 7 gün oldu ama tık yok koyu sarı bi akıntım, karnımda ve göğüslerimdeki şişkinlikten başka bir belirtim yokk arkadaşlar bana bi akıl verirmisiniz napıyım şimdi test yapcam eşim bekle diyo..
Yeni başlayacak desene doktor 6. haftan sonra artar diyordu...:)Merhaba arkadaşlar ben 1.5 aylık hamileyim ve hiç bulantım yok şanslımıyım neyim bilmiyorum yada daha çokmu erken
Kızlar bu arada kendimi tanitayim ♥
24 yaşında, 6 yillik evli, bi tane 3, 5 yaşında oğluşu olan bir anneyim :)
Eski 2010 haziran annelerindenim :)
Geçen ay korunmayi biraktim ancak 3 yildir hapla korunduğum için sanırım hemen hamile kalamadim bu aya nasipmiş. :)
İnşallah hep birlikte burda güzel bir 9 ay geciririz ♥♥
Ne kadar guzel saglikla kucagina al insallah digerleri kac yasinda kiz erkek ?? Ne guzel kalabalik bi ailesiniz :) bende simdiden yalniz kalmasin 2.ciyi 3 yasina gelince yapalim diyorum :)) tabii allah nasil ederse :)
Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorumoooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Yeni başlayacak desene doktor 6. haftan sonra artar diyordu...:)
Desene buda ikizler öncekide ikizlermiş bol çeneli günler bekliyor seni...Şaka bi yana tebrik ederim canım... çok genç evlenmişsin aslında şimdiki aklım olsa bende öyle yapardım...:)
Kasiklarim ve belim cok ağrıyor
Ayrica kasiklarimda batma oluyor
Hem sağ hemde sol yumurtaligimda
Sizde de oluyor mu kizlar ?
Ayaklarım buz gibi ama vücudum cok sicak
:/
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Benim 2 oğlum var biri 2002li diğeri 2006 lı.
İkisine de allah saglikli mutlu huzurlu guzel bi hayat nasip etsin allah bagislasin butun cocuklarini canim :)simdi gonlunden gecen bi kizdir o zaman senin artik :))oncelikle saglikli olsun tabii farketmez ama 2 abinin bi kiz kardesi olsa iyi olur :)
İyi akşamlar arkadaş bulantım yok diyordum biranda agzımdan burnumdan geldi igrenc bişeydi ilk defa yaşadım bu duyguyu ;-)
Yaa sorma bende ikizler burcuyum hehehe
Evi istila edicez ikizler olarak :))))
Evet erken evlendim :)
İnsan aşık olunca geç bile kaldığını düşünüyo :))) gerçi ben asker bekledim eşimi nişanlıyken o yüzden uzadı yoksa dahada erken evlencektik :)))
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 aylık hamileyim ve hiç bulantım yok şanslımıyım neyim bilmiyorum yada daha çokmu erken