2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bence test yap,benim de hic ileri gitmezdi bu ay 2gun gecince test yaptim pozitif cikti.bende de gogus agrisi kahverengi leke oldu

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 aylık hamileyim ve hiç bulantım yok şanslımıyım neyim bilmiyorum yada daha çokmu erken
Yeni başlayacak desene doktor 6. haftan sonra artar diyordu...:)

Desene buda ikizler öncekide ikizlermiş bol çeneli günler bekliyor seni... Şaka bi yana tebrik ederim canım... çok genç evlenmişsin aslında şimdiki aklım olsa bende öyle yapardım...:)

Ne kadar guzel saglikla kucagina al insallah digerleri kac yasinda kiz erkek ?? Ne guzel kalabalik bi ailesiniz :) bende simdiden yalniz kalmasin 2.ciyi 3 yasina gelince yapalim diyorum :)) tabii allah nasil ederse :)

Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Benim 2 oğlum var biri 2002li diğeri 2006 lı.

Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Geçmiş olsun canım mideniz bulandığı zaman burnundan derin bir nefes al ağzından ver benim daha bulantım yok şükür ama mide rahatsızlığım çok olur bu yöntemi denerim işe yarar bir dene istersen :44:

Yaa sorma bende ikizler burcuyum hehehe
Evi istila edicez ikizler olarak :))))
Evet erken evlendim :)
İnsan aşık olunca geç bile kaldığını düşünüyo :))) gerçi ben asker bekledim eşimi nişanlıyken o yüzden uzadı yoksa dahada erken evlencektik :)))

Kasiklarim ve belim cok ağrıyor
Ayrica kasiklarimda batma oluyor
Hem sağ hemde sol yumurtaligimda
Sizde de oluyor mu kizlar ?
Ayaklarım buz gibi ama vücudum cok sicak
:/

Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Benim 2 oğlum var biri 2002li diğeri 2006 lı.

İkisine de allah saglikli mutlu huzurlu guzel bi hayat nasip etsin allah bagislasin butun cocuklarini canim :)simdi gonlunden gecen bi kizdir o zaman senin artik :))oncelikle saglikli olsun tabii farketmez ama 2 abinin bi kiz kardesi olsa iyi olur :)

Cok normal canim bende de var kasik agrisi ara ara bel agrisi dra sordum bende 20.haftaya kadar kasik agrisi olucak rahim buyuyo dedi butun drlar da normal buluyo zaten sanirim :)ayaklarimda yeni yeni isiniyo benim ilk baslarda buz gibiydi :)

Çok sağol güzel dileklerin için. evet gönlümüzden kız geçiyor ama hayırlısını istiyoruZ Rabbimden.

İyi akşamlar arkadaş bulantım yok diyordum biranda agzımdan burnumdan geldi igrenc bişeydi ilk defa yaşadım bu duyguyu ;-)

Bende ikizler burcuyum... Bu kısmetse bizim ilk istilamız olacak...:)))
Ne güzel Allah daim etsin canım...:) Bende keşke daha erken evlenseydik diyorum 5 yıl çıkana kadar...:))

Aslında o yumurtalık değil canım rahmi tutan kaslar açılıyor oda baya ağrı yapıyo... Doktor söylemiş di ordan biliyorum bende sormuştum çünkü nedenini...:)
Ayak üşümesi benim yumurtlama zamanımdan beri var bi türlü ısıtamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…