2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cnm ben zaten eldivenle yapıyorum ama yine de tam olmuyo inşallah sen halledebilirsin...bi de ilacı koyduktan sonra akıntı falan oluyo mu?

daha bi kere kullandım ben ondada geri sabah geri çıkmış bulduğum için fark etmedim akıntıyı. Ama sabah erimiş ilaç dışında az bişeyde iç çamaşırımda akıntı vardı. Gün içinde de çok az akıntım oluyor benim.

bende haşimato hastasıyım bende 5 yıl önce hastalığımla tanıştım ve 5 yılda bana 10 kilo geldi. şu an 62 ile hamile kaldım. ama çok çabuk kilo alıp veren biriyim bu 5 yıl içinde sürekli bi aldım verdim ve en çok aldığım zamanda da hamile kaldım olsun kiloyu hiç takma veririz elbet doğumdan sonra yaparız sporumuzu diyetimizi şimdi düşünme cnm bunları bebeğimiz sağlıklı olsun yeter.
Hamileliğimi öğrendiğimden beri eşim yapıyor evde tüm işleri evim eskisi gibi düzenli de değil 2 haftadır ama takmıyorum çünkü zaten akşam işten 18.30 da çıkıyorum işim fiziken çok ağır olmasa da beynimi çok yoran bi işim var. umarım hepimizin hamilleği çok kolay geçer ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Sınavın içinde şimdiden başarılar dilerim bebek inş. sana şans getirir

midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

benimde yavaş yavaş başladı kızlar

Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bnmde çok midem bulanıyo bugün biraz daha hafifledi erken başlamış dedi doktorum

birde kızlar bana elevit verdi szilere verdimi doktorunuz? genelde 3 aydan sonra veriliyomuş..

Bekle bence canim hatta sen 25inde test yap günün geçmemiş daha.. varsa bile şimdi cikmaz henüz erken

doktor banada elevit verdi. aslında kilo yapıyor diyorlar zaten bende 10 kilo fazlayla hamile kaldım :)
ama gerekliyse yapacak bir şey yok. bende aşırı halsizlik var bıraksalar 10 gün uyurum ):)
ders çalışmam lazım çalışamıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben 1.5 aylık hamileyim ve hiç bulantım yok şanslımıyım neyim bilmiyorum yada daha çokmu erken

Kızlar bu arada kendimi tanitayim ♥
24 yaşında, 6 yillik evli, bi tane 3, 5 yaşında oğluşu olan bir anneyim :)
Eski 2010 haziran annelerindenim :)
Geçen ay korunmayi biraktim ancak 3 yildir hapla korunduğum için sanırım hemen hamile kalamadim bu aya nasipmiş. :)
İnşallah hep birlikte burda güzel bir 9 ay geciririz ♥♥

Son düzenleme:

Aynen bende 10 kilo fazlayla hamile kaldim
Oğluma hamileyken kullanmıştım eleviti
Bu sefer dr verirse kullanmicam yaa..

kızlar sizin de karnınızda bir gerginlik varmı??dün gece yanlıslıkla yüzüstü yatarken acıya uyandım bi gerginlik var sanki uzanırken falan bi yere :26:bu arada mide bulantısı bende de 6.hafta basladı ama hiç istifra etmedim cok şükür gündüz daha çok bulanıyo aksam biraz hafifliyo ve hep eksi seyler limonlu corbalar istiyo canım 3.aydan sonra gecermis insallah bulantısı olmayanlar kendilerini sanslı hissetsinler bence su anda bi de söyle bi stres yapıyorum basta bulantı oldugu için gün içinde azıcık bulanmasa sevinicegime panik oluyorum bişey mi oldu diye halbuki bastan bulanmasa hiç böyle sıkıntılarım olmucaktı

devlet destekli yapın canım eğer tüp dedilerse.
inşallah Rabbim meleğini gönderir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…