2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
meraba güzel anneler ve anne adayları.hamile olan bayanlar yumurtlamadan sonra akıntınız devam etmişmiydi ve nasıldı.

yumurtlamadan sonra az az oldu benim akıntım pek olmadı.ama gebeliğimi öğrendikten sonra arttı sarı kıvaamlı bi akıntı

yumurtlamadan sonra az az oldu benim akıntım pek olmadı.ama gebeliğimi öğrendikten sonra arttı sarı kıvaamlı bi akıntı

sağolasın canım.bende pkoluyum normalde bu ay gününde olacak gibi ağrım ve akıntım vardı bi kaç gündür ama göğüslerim aynı.normalde yumurtlamayla beraber ağrımaya başlardı.

Bi bakarim o zaman canim
Cok tesekkur ederim ♥♥

Ay arkadaşım deli misin nesin belli ilk gebelikte sıkıntı cekmedigin töbe de çok zor bu bulantilar (((

Hehehe :) yaa bebeğim ve ben sağlıklı olalim da
Migde bulantisini çekmeye raziyim
Bide ilk hamileligimde hic yaşamadım ya
O zamanda insan hamileliginin farkina varamiyo :)

Canim benim dün adet olmam lazimdi
Olmayinca bu sabah test yaptim cok silik de olsa pozitif çıktı birde senin geç döllenme olabilir
Yarin tekrar bir test yap veya kan testi yaptir eczaneye

sizden 4 gün büyüğüm :)) benim 18 eylül benimde 31 inde kontrol var kalp atışı duyucaz inşallah.

bu arada 3. bebişe hamile olan varmı??

benim 3. ama ilk gibi bir heyecan var

Bende şuan hiç heyecan yok diyebilirim
Çevremde bu ara dış gebelik, kimyasal gebelik ve düşük yasayanlar var korkuyorum açıkçası :/ he moralimi yüksek tutuyorum ama
Yarin doktordan sonra kendimi daha iyi hissederim insallah
Hala hamile olduguma inanamıyorum :)

ben 2.ye hamileyim ilki kadar heyecanlı değilim hastaneye bile daha gitmedim,ki olsun cok istedim

Aynen cnm bende 2.ye hamileyim
Oğlumda bende cok heyecanlanmistim ama bunda o kadar degilim hayr olsun ins :)

ay çok heyecan verici bişi yaaaa...yerim ben o minişi, bebişimin arkadaşını :)

Ben dün başladım. Bi kere tırnak ucu kadar koyu kahve leke gördüm iç çamaşırımda. Doktor verdi ilacı. Ancak hapı fitil olarak kullan yoksa miden daha çok bulanır dedi :/

ben de vajinadan almaya çalışıyorum, hiç beceremem de öyle şeyleri yaaa...bazen güzel yerleştiriyorum bazen de geri geliyor offff...

sağolasın canım.bende pkoluyum normalde bu ay gününde olacak gibi ağrım ve akıntım vardı bi kaç gündür ama göğüslerim aynı.normalde yumurtlamayla beraber ağrımaya başlardı.

adet günün geçti mi canım ? Bazen belirtiler tutmuyor.benim adet olurken göğüslerim agrırdı mesela ama geçen ay agrımadı hiç.kasık agrılarım falan oldu adet olcak gibi hala da var o agrılar.bir de adetten 2-3 gün önce benim bir saat boyunca çoka cayip başım döndü :) anlamıştım ben gebe oldugumu ama yine de insan test sonuçlarını almadan tam emin olamıyor.erken kan testini önermiyorum ben regldden bir gün önce yaptırdım negatif çıktı reglim 4 gün geçince kan testinde sonuç alabildim geç döllenmeydi.sana da çok önermem erken test yaptırmanı

ben de vajinadan almaya çalışıyorum, hiç beceremem de öyle şeyleri yaaa...bazen güzel yerleştiriyorum bazen de geri geliyor offff...

valla bende pek beceremiyorum açıkçası geri gelmiş maalesef. Bide bugün plastik doktor eldivenlerinden aldım onla yapıcam. E eller kirli kalıyor kalkamıyoruz kullandıktan sonra. Kolonya koydum yanıma onla yıkıyorum ama yok içime sinmiyor böyle daha rahat yerleştiricem diye umuyorum. :44:

Herkese selam... Doktordan geldim premesis diye bi hap verdi kullanan var mı acaba...?

ekimin 2 si son adetim canım.evet dediğin gibi kan testi kesin sonuç.çünkü 2 yıldır yaşamadığım belirti kalmadı.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..

Yazanlar olmus.benimde karnim 4aylik gb. Bu sislik inecek mi ya? Daha once anne olanlar sizde boyle oldu mu?

ekimin 2 si son adetim canım.evet dediğin gibi kan testi kesin sonuç.çünkü 2 yıldır yaşamadığım belirti kalmadı.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..

amin inşaallah.benim ikinci ayımda oldu Allah a şükür.ilk ay çok düşündüm kafaya taktım o zaman olmuyo gerçekten.kendini başka şeylere düşünmeye ver nacizane tavsiyem.. canabı hak nasip ettiğinde zaten olucak kendini yorma üzme canım...

cnm ben zaten eldivenle yapıyorum ama yine de tam olmuyo inşallah sen halledebilirsin...bi de ilacı koyduktan sonra akıntı falan oluyo mu?

ne güzel Rabbim çok aratmamış:) kaç yaşındasın canım

canım cok tsk ederım bısey daha sorucam ben gecen ay ayın 24 unde oldum benım herzaman 1 gun gerıye atar bu ayda 22 sınde olmam lazımdı ayın bugun 23 ü ve bende hala bişey yok 24 unumu beklemelımıyım adetım gecmısmı sayılıyor yoksa daha adetım gecmemişmi oluyor

Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Benimde midem çok fena ne sabahı var ne akşamı... doktora gittiğim de söyledim oda güldü ne güzel iyi diye premesis diye bi ilaç verdi vitamin içerikli bulantıya da iyi geliyormuş hatta biraz önce sordum kullanan var mı diye ama kimse ses etmedi... :44:

Canim idrar tahlili yaptırdı dr bana keton negatif olması gerekirken ++ pozitif çıktı 2 serum verdi biraz daha ii geldi..

Onlara kolay tabii ben hiç duymadım o ilacı bide su icemiom ki onu nasıl iceyim

Onlara kolay tabii ben hiç duymadım o ilacı bide su icemiom ki onu nasıl iceyim

Hormonlarım iyi en azından deyip kendimi avutuyorum... Su konusunda bende senin gibiyim hele sabah aç karnına folik asit alıyorum o su nasıl gidiyo bilmiyorum... İlaç gibi değil canım b vit folikasit kalsiyum vs. var ama bulantıya da iyi geliyormuş bakalım yarın anlarız iyi gelip gelmediğini...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…