2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

amin canım inş. ben dün ilk defa öğlen içtim saat 3-4 gibi uyuklamaya başladım işte. hiç iş yapasım gelmedi. böyle olursa naparım bilmiyorum. bende hiç lekelenme olmadı şükür ama dr her ihtimale karşı verdi. bir daha ne zaman gideceksin cnm doktora? 1 ay sonra gel dedi dr bana

Bende cumartesi kalp atislarini gorene kadar icicem. Gunde 3 defa. Cok fena yapiyor.ictikten 1,5-2saat sonra sarhos gibi oluyorum. En 10 dk uyumadan kendime de gelemiyorum. Ne sersem hapmis bu yaaa

kızlar bugün doktora gittim bebişimin kesesini ilk kez gördm 11mm daha kalp atışları henüz olmazdedi doktorum 6 haftalık olduğunu söyledi çok güzel bi duygu hiç bişeye benzemiyo belki sadece bi nokta gibidaha ama çok güzel bişey

Satın kaç canım. Benimde 11 mm di

Kızlar benim bu gün kanamam geldi. Çok korktum hemen Dr gittim. Günde 200 ml günde üç defa vajinadan fitil şeklinde kullanıyordum. 5 gün progestan iğne olucam. Bebeğim iyiydi elh. Progestanın iğnesi çok fena bacağım oldu bir kütük, kalçadan itibaren sürüyerek yürüyorum

geçmiş olsun canm umarım bir an önce geçer sağlıkla devam edersin bebeğini beklemeye

cnm her sey yolunda gider insallah. Agir filan kaldirdin mi yoksa kendiliginden mi kan geldi?

Âmin inşallah inşallah :)

benimde sat 16 Eylül ama tüp bebek. Belki farkediyordur :)

olabilir 5 hafta 5 günlük yazıyo ultrason kağıdında doktor bey herşey normal dedi ama benm bu konularda hiç bir bilgim yok doktor iyi dediyse iyidir diyorum umarım sağ salim bebeklerimizi elimize alırız

Selam kızlar geçmiş olsun mihrimah yat dinlen inşallah bir sorun çıkmayacak canım... Progestan kesiyor hiç merak etme bende sabah akşam içiyorum ve lekelenmem olduğu için verdi doktor 4+5 de lekelenmem oldu ondan verdi dünde 5+5 di kesem 17mm... Burda okuduklarımdan biraz büyük ikiz olma ihtimali var mıdır sizce kızlar :)

Canım 2 yaşında oğlum var. Pek yatamasamda fırsat buldukça işte

olabilir 5 hafta 5 günlük yazıyo ultrason kağıdında doktor bey herşey normal dedi ama benm bu konularda hiç bir bilgim yok doktor iyi dediyse iyidir diyorum umarım sağ salim bebeklerimizi elimize alırız

Benimde 5+2 demekki geç döllenme olmuş canım. Tabiki iyidir biz kaşarlaştıl artık

Canım 2 yaşında oğlum var. Pek yatamasamda fırsat buldukça işte

Benimde 5+2 demekki geç döllenme olmuş canım. Tabiki iyidir biz kaşarlaştıl artık

Olsun biraz uzanmak bile yeter insana ve işi falan yapma yorma kendşnş

Herkes bulantidan sikayetci.aranizda hiiic bulanti yasamayan benim sanirim.bundan oncekilerdede bu gebeligimdedevhic bulantim yok..ilk defa bu gebeligimde goguslerim cok aciyo..

benimde aynı şekilde hiç bulantım yok rahtsızlığım yok Allaha şükür ama gögüslerim acıyo sızlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…