Kasiklarim ve belim cok ağrıyor
Ayrica kasiklarimda batma oluyor
Hem sağ hemde sol yumurtaligimda
Sizde de oluyor mu kizlar ?
Ayaklarım buz gibi ama vücudum cok sicak
:/
Yazdıktan sonra kustum yazmaz olaydım :)
hamileliktenmidir nedir ben cok acıkıyorum ,sürekli birşeyler yemek istiyorum gece yatana kadar ağzım boş durmuyo,ne olacak halim..
hamileliktenmidir nedir ben cok acıkıyorum ,sürekli birşeyler yemek istiyorum gece yatana kadar ağzım boş durmuyo,ne olacak halim..
Geçmiş olsun canım...Şeker sorunun mu var yoksa bulantıdan bişey yiyemiyormusun...
kizlar 2gundur ölüyorum resmen ben boyle bi mide bulantisi kusma istegi gormedim zorlaya zorlaya bogazlarim kaniyor artik..nasil biseydir bu boyle((
aynı şeyler bendede var ama belim daha şiddetli ağrıyor canım.
Cok normal canim bende de var kasik agrisi ara ara bel agrisi dra sordum bende 20.haftaya kadar kasik agrisi olucak rahim buyuyo dedi butun drlar da normal buluyo zaten sanirim :)ayaklarimda yeni yeni isiniyo benim ilk baslarda buz gibiydi :)
Aslında o yumurtalık değil canım rahmi tutan kaslar açılıyor oda baya ağrı yapıyo... Doktor söylemiş di ordan biliyorum bende sormuştum çünkü nedenini...:)
Ayak üşümesi benim yumurtlama zamanımdan beri var bi türlü ısıtamadım...
ara ara kasıklarımda hafif ağrılar oluyor inş daha da artmaz
Herkes bulantidan sikayetci.aranizda hiiic bulanti yasamayan benim sanirim.bundan oncekilerdede bu gebeligimdedevhic bulantim yok..ilk defa bu gebeligimde goguslerim cok aciyo..
kizlar 2gundur ölüyorum resmen ben boyle bi mide bulantisi kusma istegi gormedim zorlaya zorlaya bogazlarim kaniyor artik..nasil biseydir bu boyle((
cok gecmiş olsun
Selam canim gozun aydin hayirli olsun o hap progestansa cok kisi kullaniyor bende kullaniyorum 100 mg gunde 3 dediler ama cok sersemletti beni uyku basiyo basim donuyo midemide bulandiriyo ben bir sabah bir aksam aliyorum bence kullan zaten ilk 3 ay kullandiriyolar sanirim 1.5 ayi gitti say 1.5 ay kaliyo geriye
Kızlar gelecek hafta sonu sınavım var bana dua eder misiniz.
Bulantıdan ve uykudan ders çalışamaz oldum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Başımı yastıktan kaldıramıyorum, sürekli uyuyorum.
Ders mers hak getire...2 aydır ders çalışıyorum,
şu 10 günde altın vuruşu yapmam gerekirken, uyumaktan ders çalışamıyorum.
Hepinizden ayrı ayrı dua bekliyorum.
Dua edenler için şimdiden çok teşekkkürler...
cok gecmiş olsun
Kader arkadaşım geçmiş olsun çeken bilir(
Serumu ihmal etme vücut çok kötü oluyo bi süre sonra
Yaa
Cok geçmiş olsun..
Dr gittin mi metpamid hap vermesi lazımdı
Biraz da olsa keser bulantini
Birde yağlı, tatlı seylerden uzak durmaya çalış :/
kızlar pztesi doktora gittim çok şükür dış gebelik yokmuş. içim rahatladı kalp atışlarını da duyduk sadece düşük riskine karşı p ile başlayan bi hap verdi. çok sevinçliyim rabbime çok şükür. kızlar bu hapı kullandım dün acaip uyku yaptı kullanmasam mı ki?
Bende progestan kullanıyorum hemde 200lük günde 3 kere
Bebek rahimde iyi yere yerleşmiş ama ben dış gebelik sonrası rahim filmi çektirdim tüplerin durumuna bakmak için,rahmin üstünde hafif çöküntü var hatta bunun için ameliyat olucaktım bebiş geldi,o yüzden düşük riskim birazcık daha fazla o yüzden çok kullanıyorum progestanı,ilk zamanlar bende 7/24 uyuyodum şimdi uyumuyorum,zaten hiç iş yapmıyorum devamlı yatıştayım 12.haftayı atlatana kadar böyleyiz
slm canım çok saol senin de hayırlı olsunevet canım progestan verdi. bu sabah yutmayı unutmuşum zaten iş yerinde yaptım kahvaltıyı geç kalınca. hapın bir tanesi 100 mg. günlük ortalama 200-300 mg alınması gerekiyormuş. şimdi bir tane mi yutcam iki tane mi? kendi anneme kalsa yutmamı hiç istemiyor. çoğu hamile kullanıyor bu hapı zararlı olsa zaten dr vermezdi ama gel de anlat anneme