ne güzel rabbim çok aratmamış:) kaç yaşındasın canım
25 yaşımdayım canım daha 11 ayık evliyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel rabbim çok aratmamış:) kaç yaşındasın canım
cnm ben zaten eldivenle yapıyorum ama yine de tam olmuyo inşallah sen halledebilirsin...bi de ilacı koyduktan sonra akıntı falan oluyo mu?
Ben de tiroit hastasıyım canım.
Hem de Hypotiroit (Haşimato tiroidi) Kilo yapandan yani.
Geçen yıl diyetisyen kontrolünde 15 kiloya yakın vermiştim.
Bu yıl sınavım olduğu için 2-3 aydır ders çalışıyordum ve çok feci bişey oldu,
tam 10 kilo aldım bu sınava hazırlanma döneminde,
daha da kötüsü bu kilolarla hamile kaldım.
Hamile kaldığımda 72 kilo idim şimdi 76-77 bandındayım...
Ben sürekli ders çalıştığım için evde tüm işleri eşim yapıyor, aklınıza gelebilecek herşeyi...
Buyüzden herhaldeki çok şükür herhangi bir lekelenme veya düşük tehdidi olmadı...
Bayramın 2. günü yeğenlerimi biraz kucağıma alınca gece hafif bir pembe leke gelmişti.
Annem hemen yatıp dinlenmemi söyledi ve bir daha da olmadı...kendini kesinlikle yorma canım...
Bırak eşin felan yapsın, yapmıyorsa da kalsın, canından önemli değil ya...
benimde midem çok fena ne sabahı var ne akşamı... doktora gittiğim de söyledim oda güldü ne güzel iyi diye Premesis diye bi ilaç verdi vitamin içerikli bulantıya da iyi geliyormuş hatta biraz önce sordum kullanan var mı diye ama kimse ses etmedi... :44:
midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
benimde yavaş yavaş başladı kızlar
bnmde çok midem bulanıyo bugün biraz daha hafifledi erken başlamış dedi doktorum
birde kızlar bana elevit verdi szilere verdimi doktorunuz? genelde 3 aydan sonra veriliyomuş..
canım cok tsk ederım bısey daha sorucam ben gecen ay ayın 24 unde oldum benım herzaman 1 gun gerıye atar bu ayda 22 sınde olmam lazımdı ayın bugun 23 ü ve bende hala bişey yok 24 unumu beklemelımıyım adetım gecmısmı sayılıyor yoksa daha adetım gecmemişmi oluyor
doktor banada elevit verdi. aslında kilo yapıyor diyorlar zaten bende 10 kilo fazlayla hamile kaldım :)
ama gerekliyse yapacak bir şey yok. bende aşırı halsizlik var bıraksalar 10 gün uyurum ):)
ders çalışmam lazım çalışamıyorum.
Merhaba arkadaşlar ben 1.5 aylık hamileyim ve hiç bulantım yok şanslımıyım neyim bilmiyorum yada daha çokmu erken
Yazanlar olmus.benimde karnim 4aylik gb. Bu sislik inecek mi ya? Daha once anne olanlar sizde boyle oldu mu?
canım bende simdi yazdım yukarı aynısı bende de var simdiden böyleyse daha sonra onumu göremem heralde diye düsünüyorum bendeNeden sallamiyorsunuz beniiiii
2.kez anne olacaklar huuuu
canım bende simdi yazdım yukarı aynısı bende de var simdiden böyleyse daha sonra onumu göremem heralde diye düsünüyorum bende
Normal herhalde dimi ya :/
Buarada bnm daha 5+3 yuzustu yatiorum
bnm de hiç umudum yok cnm bizim doğal yolla bebeğimizin olma şansı %1 tüp bebekden başka caremiz yok ama onu yaptırmaya paramızda yok şartlarımızda tutmuyoo..boş boş beklioruz aşılama bile yapmıolar cünkü eşimin değerleri yetersiz..beni beklemek cok sıkıyo....