2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sağol cnm hoşbulduk...ben egepol.e gidiyorum cnm.gökalp bey.e...ilk doğumumu da o hastane de yapmıştım...sen nereye gidiyorsun?

Bende izmirdeyiiiim :) gokalp beyin cok iyi oldugunu soyluyo herkes egepolun de dogum icin :) ben alsancakta burak agcaya gidiyorum ozel muaynanesine ama dogumu bi aksilik olmazsa egepol istiyorum anlasmali hastanelerde olabiliyomus :) saglikla alalim insallah bebislerimizi kucagimiza :)

Bende progestan kullanıyorum hemde 200lük günde 3 kere
Bebek rahimde iyi yere yerleşmiş ama ben dış gebelik sonrası rahim filmi çektirdim tüplerin durumuna bakmak için,rahmin üstünde hafif çöküntü var hatta bunun için ameliyat olucaktım bebiş geldi,o yüzden düşük riskim birazcık daha fazla o yüzden çok kullanıyorum progestanı,ilk zamanlar bende 7/24 uyuyodum şimdi uyumuyorum,zaten hiç iş yapmıyorum devamlı yatıştayım 12.haftayı atlatana kadar böyleyiz

Darisi basima
Bende kilolu hamile kaldim vermek istiorum şimdi
Oglumda hic bulanti kusma olmamisti
Bunda da olmaz diye korkuyorum açıkçası
Insallah bulantilarim olur da biraz kilo veririm bari :/

Ay arkadaşım deli misin nesin belli ilk gebelikte sıkıntı cekmedigin töbe de çok zor bu bulantilar (((

Kizlar bu arada tum dra gidip kese kalp atisi gorenleri sevincle okuyorum takipteyim hergun :)) saglikla kucagimiza aldigimizi gorelim insallah :)

amin canımm inşallah...ben daha önce aynı hastanede gökalp beyden randevu alamadığım için nezahat hanıma gitmiştim.memnun kaldım hem haSTAneden hem dr.umdan..ama şimdi nezahat hanım yok ayrılmış gökalp beyinde iyi olduğunu duymuştum ondan randevu aldım..

Ben de tiroit hastasıyım canım.

Hem de Hypotiroit (Haşimato tiroidi) Kilo yapandan yani.

Geçen yıl diyetisyen kontrolünde 15 kiloya yakın vermiştim.

Bu yıl sınavım olduğu için 2-3 aydır ders çalışıyordum ve çok feci bişey oldu,

tam 10 kilo aldım bu sınava hazırlanma döneminde,

daha da kötüsü bu kilolarla hamile kaldım.

Hamile kaldığımda 72 kilo idim şimdi 76-77 bandındayım...

Ben sürekli ders çalıştığım için evde tüm işleri eşim yapıyor, aklınıza gelebilecek herşeyi...

Buyüzden herhaldeki çok şükür herhangi bir lekelenme veya düşük tehdidi olmadı...

Bayramın 2. günü yeğenlerimi biraz kucağıma alınca gece hafif bir pembe leke gelmişti.

Annem hemen yatıp dinlenmemi söyledi ve bir daha da olmadı...kendini kesinlikle yorma canım...

Bırak eşin felan yapsın, yapmıyorsa da kalsın, canından önemli değil ya...

Kızlar adetım bugun ıtıbarıyle 2 gun gectı hala olmadım kasık agrım var batmalar oluyor gögüslerım şiş ama agrı yok sizce hamılemıyım benım adetım normalde hiç gecmezdı gebelık testı yaptım cıkmadı yoksa erkenmı yaptım lutfen bıseyler yazın

Bende ilk hamile oldugumu ogrendigimde randevu almak istedim bana 15 gun sonraya gun soylediler cok dolu bi dr o :)) sonra goztepe sifa serdar farmakaya gittim kese falan yoktu tabii kan tahlili istedi 465 cikti 4 gun sonra kese icin cagardi gittim ustten bakti goremedi felaket senaryolari siraladi cok uzuldum tabii cunku ilk bebegimi de mart ayinda kalp atisi yok diye aldirmak zorunda kaldim 2 gun sonra burak beye gittum hemen hersey yolunda kese burda dedi cok cok ilgili herseyi anlatir makinasi kalitesizsir imkansiz gorunmemesi dedi 1 hafta sonra 8 ekimdede kalp atisi duyduk cok sukur suan drumu cok seviyorum cok guveniyorum :))

Aramizda 2 gun var benimde 22 eylül :)
Dr gittin mi sen canim ? Ben bu sabah test yaptim pozitif cikti yarin dr gidicem kan ve ultrason için

sizden 4 gün büyüğüm :)) benim 18 eylül benimde 31 inde kontrol var kalp atışı duyucaz inşallah.

bu arada 3. bebişe hamile olan varmı??

benim 3. ama ilk gibi bir heyecan var

sizden 4 gün büyüğüm :)) benim 18 eylül benimde 31 inde kontrol var kalp atışı duyucaz inşallah.

ben 2.ye hamileyim ilki kadar heyecanlı değilim hastaneye bile daha gitmedim,ki olsun cok istedim

Nasıl uykum geliyoooooo Hele ögleden sonra yemek yiyince gözlerim kapanıyo bir uyku çküyo ki :26: Iş yerinde zor oluyo evde olsam yurum bi saat kendime gelirim.bi de ben çok az uyuyorum günde en fazla 6 saat.biraz daha artırmam lazım hamilelikte çok zormuş bu uyku olayı Hayatta gndüz uyuyamam zaten gecede çok uyumam ama şu an var ya bi uyusam sabaha kadar uyanmam

Ne kadar guzel saglikla kucagina al insallah digerleri kac yasinda kiz erkek ?? Ne guzel kalabalik bi ailesiniz :) bende simdiden yalniz kalmasin 2.ciyi 3 yasina gelince yapalim diyorum :)) tabii allah nasil ederse :)

7 gün olmuş yapsana.normalde göğüslerin şişermiydi

meraba güzel anneler ve anne adayları.hamile olan bayanlar yumurtlamadan sonra akıntınız devam etmişmiydi ve nasıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…