sağol cnm hoşbulduk...ben egepol.e gidiyorum cnm.gökalp bey.e...ilk doğumumu da o hastane de yapmıştım...sen nereye gidiyorsun?
Darisi basima
Bende kilolu hamile kaldim vermek istiorum şimdi
Oglumda hic bulanti kusma olmamisti
Bunda da olmaz diye korkuyorum açıkçası
Insallah bulantilarim olur da biraz kilo veririm bari :/
Bende izmirdeyiiiim :) gokalp beyin cok iyi oldugunu soyluyo herkes egepolun de dogum icin :) ben alsancakta burak agcaya gidiyorum ozel muaynanesine ama dogumu bi aksilik olmazsa egepol istiyorum anlasmali hastanelerde olabiliyomus :) saglikla alalim insallah bebislerimizi kucagimiza :)
Ben testlerimi önceden yaptırmıştım, 2 test eksikmiş onları yaptıracağım birde ben tiroid hastasıyım o yüzden 2 doktor takip edecekmiş beni. Bende de kabızlık problemi var çok normal dedi bu haftalarda, kasık ağrıları çok normal hatta ilk üç ay çok aşırı olmamak kaydıyla kanama bile normal dedi. Sanırım biz kendimizi çok dinliyoruz ben geçen gün azıcık bi kan görünce acile gitmiştim.
amin canımm inşallah...ben daha önce aynı hastanede gökalp beyden randevu alamadığım için nezahat hanıma gitmiştim.memnun kaldım hem haSTAneden hem dr.umdan..ama şimdi nezahat hanım yok ayrılmış gökalp beyinde iyi olduğunu duymuştum ondan randevu aldım..
hayırlı olsun canım evet şuan susam kadarlar :) ama ben karnımda bir şişlik ve gerginlik hissediyorum
Aramizda 2 gun var benimde 22 eylül :)
Dr gittin mi sen canim ? Ben bu sabah test yaptim pozitif cikti yarin dr gidicem kan ve ultrason için
sizden 4 gün büyüğüm :)) benim 18 eylül benimde 31 inde kontrol var kalp atışı duyucaz inşallah.
bu arada 3. bebişe hamile olan varmı??
benim 3. ama ilk gibi bir heyecan var
ben 2.ye hamileyim ilki kadar heyecanlı değilim hastaneye bile daha gitmedim,ki olsun cok istedim
kızlar bende İzmir'deyim
sizden 4 gün büyüğüm :)) benim 18 eylül benimde 31 inde kontrol var kalp atışı duyucaz inşallah.
bu arada 3. bebişe hamile olan varmı??
benim 3. ama ilk gibi bir heyecan var
düzenli olan adetim 3 aydır hep 2-3gün erken gelmeye başlamıştı.. taki ekime kadar bugün 7 gün oldu ama tık yok koyu sarı bi akıntım, karnımda ve göğüslerimdeki şişkinlikten başka bir belirtim yokk arkadaşlar bana bi akıl verirmisiniz napıyım şimdi test yapcam eşim bekle diyo..
ilk yavrun kaç yaşında canım? ben bir kaç aydır istiyordum bu aya nasipmiş.
Sen hangi dra gidiyosun canim ??[/QUOT
Buca tıp Aylin hanıma gidicem