meraba güzel anneler ve anne adayları.hamile olan bayanlar yumurtlamadan sonra akıntınız devam etmişmiydi ve nasıldı.
yumurtlamadan sonra az az oldu benim akıntım pek olmadı.ama gebeliğimi öğrendikten sonra arttı sarı kıvaamlı bi akıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba güzel anneler ve anne adayları.hamile olan bayanlar yumurtlamadan sonra akıntınız devam etmişmiydi ve nasıldı.
yumurtlamadan sonra az az oldu benim akıntım pek olmadı.ama gebeliğimi öğrendikten sonra arttı sarı kıvaamlı bi akıntı
Bi bakarim o zaman canimMedicine güneşli Nuriye hanimi cok tavsiye ediolar bikac arkadaşım orda doğum yaptı suit odası falan var çocuğun esin annen Cümbür cemaat kalabilirsiniz ben orayı düşünüyorum fiyatları astronomik deil
Ay arkadaşım deli misin nesin belli ilk gebelikte sıkıntı cekmedigin töbe de çok zor bu bulantilar (((
Kızlar adetım bugun ıtıbarıyle 2 gun gectı hala olmadım kasık agrım var batmalar oluyor gögüslerım şiş ama agrı yok sizce hamılemıyım benım adetım normalde hiç gecmezdı gebelık testı yaptım cıkmadı yoksa erkenmı yaptım lutfen bıseyler yazın
sizden 4 gün büyüğüm :)) benim 18 eylül benimde 31 inde kontrol var kalp atışı duyucaz inşallah.
bu arada 3. bebişe hamile olan varmı??
benim 3. ama ilk gibi bir heyecan var
ben 2.ye hamileyim ilki kadar heyecanlı değilim hastaneye bile daha gitmedim,ki olsun cok istedim
canım arkadaşım benim çocuğumun arkdaşının annesiiiiiiiiiiiiiiii
çok şükür herşey yolunda ben bebeğimide gördüm sanki ama sesimi çıkarmadım yolk sacın hemen solunda aşağıda bir aydınlık gördüm bilemiyorummm eğer haftaya gittiğimde o gördüğüm yerdeyse kesin bu hafta gördüğüm şey bebeğimdi...
Ben dün başladım. Bi kere tırnak ucu kadar koyu kahve leke gördüm iç çamaşırımda. Doktor verdi ilacı. Ancak hapı fitil olarak kullan yoksa miden daha çok bulanır dedi :/
sağolasın canım.bende pkoluyum normalde bu ay gününde olacak gibi ağrım ve akıntım vardı bi kaç gündür ama göğüslerim aynı.normalde yumurtlamayla beraber ağrımaya başlardı.
ben de vajinadan almaya çalışıyorum, hiç beceremem de öyle şeyleri yaaa...bazen güzel yerleştiriyorum bazen de geri geliyor offff...
adet günün geçti mi canım ? Bazen belirtiler tutmuyor.benim adet olurken göğüslerim agrırdı mesela ama geçen ay agrımadı hiç.kasık agrılarım falan oldu adet olcak gibi hala da var o agrılar.bir de adetten 2-3 gün önce benim bir saat boyunca çoka cayip başım döndü :) anlamıştım ben gebe oldugumu ama yine de insan test sonuçlarını almadan tam emin olamıyor.erken kan testini önermiyorum ben regldden bir gün önce yaptırdım negatif çıktı reglim 4 gün geçince kan testinde sonuç alabildim geç döllenmeydi.sana da çok önermem erken test yaptırmanı
Sen hangi dra gidiyosun canim ??[/QUOT
Buca tıp Aylin hanıma gidicem
Onu da duymustum:)) insallah memnun kalirsin canim
ekimin 2 si son adetim canım.evet dediğin gibi kan testi kesin sonuç.çünkü 2 yıldır yaşamadığım belirti kalmadı.sende hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..
valla bende pek beceremiyorum açıkçası geri gelmiş maalesef. Bide bugün plastik doktor eldivenlerinden aldım onla yapıcam. E eller kirli kalıyor kalkamıyoruz kullandıktan sonra. Kolonya koydum yanıma onla yıkıyorum ama yok içime sinmiyor böyle daha rahat yerleştiricem diye umuyorum. :44:
amin inşaallah.benim ikinci ayımda oldu Allah a şükür.ilk ay çok düşündüm kafaya taktım o zaman olmuyo gerçekten.kendini başka şeylere düşünmeye ver nacizane tavsiyem.. canabı hak nasip ettiğinde zaten olucak kendini yorma üzme canım...
Bi bakarim o zaman canim
Cok tesekkur ederim ♥♥
Hehehe :) yaa bebeğim ve ben sağlıklı olalim da
Migde bulantisini çekmeye raziyim
Bide ilk hamileligimde hic yaşamadım ya
O zamanda insan hamileliginin farkina varamiyo :)
Canim benim dün adet olmam lazimdi
Olmayinca bu sabah test yaptim cok silik de olsa pozitif çıktı birde senin geç döllenme olabilir
Yarin tekrar bir test yap veya kan testi yaptir eczaneye
Bende şuan hiç heyecan yok diyebilirim
Çevremde bu ara dış gebelik, kimyasal gebelik ve düşük yasayanlar var korkuyorum açıkçası :/ he moralimi yüksek tutuyorum ama
Yarin doktordan sonra kendimi daha iyi hissederim insallah
Hala hamile olduguma inanamıyorum :)
Aynen cnm bende 2.ye hamileyim
Oğlumda bende cok heyecanlanmistim ama bunda o kadar degilim hayr olsun ins :)
Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Midem bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ya iş yerinde de çok zor oluyor yolda ne yapacağımı şaşırıyorum oooooooofffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Benimde midem çok fena ne sabahı var ne akşamı... doktora gittiğim de söyledim oda güldü ne güzel iyi diye premesis diye bi ilaç verdi vitamin içerikli bulantıya da iyi geliyormuş hatta biraz önce sordum kullanan var mı diye ama kimse ses etmedi... :44:
Canim idrar tahlili yaptırdı dr bana keton negatif olması gerekirken ++ pozitif çıktı 2 serum verdi biraz daha ii geldi..
Onlara kolay tabii ben hiç duymadım o ilacı bide su icemiom ki onu nasıl iceyim