hoşgeldın canım bende ızmırde yasıyorum sen hangı doktora gıdıyosun merak ettım....selam haziran anneleri...beni de forma ekler misiniz?bende haziran annesi olucam Allah kısmet ederse.2.bebeğime hamileyim.ilk bebeğim 13 aylık..İzmir.de yaşıyorum..
aynen canım ya bende kilo aldım karnım nasıl şiş
slm canım nasılsın ben 10 gündür yoktum. değerlerin normale döndümü keseyi gördünmü?
düzenli olan adetim 3 aydır hep 2-3gün erken gelmeye başlamıştı.. Taki ekime kadar bugün 7 gün oldu ama tık yok koyu sarı bi akıntım, karnımda ve göğüslerimdeki şişkinlikten başka bir belirtim yokk arkadaşlar bana bi akıl verirmisiniz napıyım şimdi test yapcam eşim bekle diyo..
canım ben tüp bebek yöntemi ile kaldım hamile 1 hafta oldu öğreneli doktorumda beNi 6 kasıma çağırdı hem kese hemde kalp atışı için.
keşke daha daha erken gidebilsemm:26:
seNinde hayırlı olsun canım.beraber sayarız günleri artık
ben oldum bile nasip değilmiş haziranda
umudunu hiç yitirme canım bnm yerimde olmadığın için çok şanslısın mesela bnm hiç umudum yok
evet canım nerlerdesin yaa :) degerlerim yükseldiiii çok şükür.keseyi de pazartesi günü gördüm hatta bebegimi de gördüm doktor yakınlaştırdı ekrandaama kalp atışları 2 hafta sonra daha yeni oluşuyormuş bebeğim.kesemde 10 mm minicik sen ne yaptın canım nasılsın
Bende niye bulanmıyorum niye bulanmıyorum diyodum
3-4 gündür aldım başıma belayı önce öğürmelerle başladı,2 gündürde kusma var
Zaten zayıfım canım hiç bişey yemek istemiyor,akşam yediklerimde öyle gitti zaten
Cuma randevum var olmazsa doktordan ilaç istiycem
Çok sevindim ben sana demiştim geç döllenmedir diye allahım nazarlardan saklasın çok dikkat et kendine allahın izni ile duyarsın kalp atışlarını ben istanbulda annemlerdeydim kk şifremi unutmuşum giremedim ordabende iyiyim orda dr gittim kalp atışlarımızı duyduk çok şükür düşük riskimizde yok maşallah bebikimde 1 cm olmuş teyzesi çok sağlıklıyız şükür 8.haftamın içindeyim
bnm de hiç umudum yok cnm bizim doğal yolla bebeğimizin olma şansı %1 tüp bebekden başka caremiz yok ama onu yaptırmaya paramızda yok şartlarımızda tutmuyoo..boş boş beklioruz aşılama bile yapmıolar cünkü eşimin değerleri yetersiz..beni beklemek cok sıkıyo....
hoşgeldın canım bende ızmırde yasıyorum sen hangı doktora gıdıyosun merak ettım....
canım benim bat 1 ekimdi 2 ekimde evde kendim test yaptım silik çıktı. ertesi gün sağlık ocağından kan testi yaptırdım beta 53 çıkmıştı. o zaman öğrendim pozitif olduğunu ama doktor sen yine de bir kadın doğuma git demişti ayın 5 inde doktora gittik beta 190 çıkmıştı vajinal baktı rahmin kalınlaşmış dedi keseyi göremedi. 12 sinde gittik vajinadan baktı keseyi gördü fakat tüpe yakın dedi kanama ağrı olursa gel dedi. beta değerime bakmayacak mısınız dedim gerek yok keseyi gördüm dedi. 29 ekimde gelecekmiş tatilden doktor. bende yarına başka bir doktora randevu aldım. o doktorada bişi söylemicem bakalım dış gebelikten şüphelendiler filan diye kendi tarafsız baksın o ne diyecek merak ediyorum canım :18:
Istanbul/avrupa yakasinda olanlar siz hangi hastaneye gidiosunuz ben oğlumu hayrun nisa hastanesinde dünyaya getirdim ama simdi çok değişti diyo herkes ne kadar doğru bilmiyorum ben cok memnun kalmıştım oğlumda
Şimdi yarinda dr gidicem ama nereye gitsem karar veremedim önerilereceginiz bi hastane doktor varmi
kızlar pztesi doktora gittim çok şükür dış gebelik yokmuş. içim rahatladı kalp atışlarını da duyduk sadece düşük riskine karşı p ile başlayan bi hap verdi. çok sevinçliyim rabbime çok şükür. kızlar bu hapı kullandım dün acaip uyku yaptı kullanmasam mı ki?