2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
selam haziran anneleri...beni de forma ekler misiniz?bende haziran annesi olucam Allah kısmet ederse.2.bebeğime hamileyim.ilk bebeğim 13 aylık.. İzmir.de yaşıyorum..
hoşgeldın canım bende ızmırde yasıyorum sen hangı doktora gıdıyosun merak ettım....

slm canım nasılsın ben 10 gündür yoktum. değerlerin normale döndümü keseyi gördünmü?

evet canım nerlerdesin yaa :) degerlerim yükseldiiii çok şükür.keseyi de pazartesi günü gördüm hatta bebegimi de gördüm doktor yakınlaştırdı ekranda ama kalp atışları 2 hafta sonra daha yeni oluşuyormuş bebeğim.kesemde 10 mm minicik sen ne yaptın canım nasılsın

neden bekliyorsun yap tabii benim 3 gün geçti yaptım pozitif çıktı allaha şükür.

Saol cnm :) hadi hayırlısı inşallah sağlıkla aliriz kuzumuzu kucağımiza ♥ :)

ben oldum bile nasip değilmiş haziranda

Üzülme canim Rabbim en yakin zamanda nasip eder insallah ..

umudunu hiç yitirme canım bnm yerimde olmadığın için çok şanslısın mesela bnm hiç umudum yok

bnm de hiç umudum yok cnm bizim doğal yolla bebeğimizin olma şansı %1 tüp bebekden başka caremiz yok ama onu yaptırmaya paramızda yok şartlarımızda tutmuyoo..boş boş beklioruz aşılama bile yapmıolar cünkü eşimin değerleri yetersiz..beni beklemek cok sıkıyo....

Bende niye bulanmıyorum niye bulanmıyorum diyodum
3-4 gündür aldım başıma belayı önce öğürmelerle başladı,2 gündürde kusma var
Zaten zayıfım canım hiç bişey yemek istemiyor,akşam yediklerimde öyle gitti zaten
Cuma randevum var olmazsa doktordan ilaç istiycem

Istanbul/avrupa yakasinda olanlar siz hangi hastaneye gidiosunuz ben oğlumu hayrun nisa hastanesinde dünyaya getirdim ama simdi çok değişti diyo herkes ne kadar doğru bilmiyorum ben cok memnun kalmıştım oğlumda
Şimdi yarinda dr gidicem ama nereye gitsem karar veremedim önerilereceginiz bi hastane doktor varmi

Çok sevindim ben sana demiştim geç döllenmedir diye allahım nazarlardan saklasın çok dikkat et kendine allahın izni ile duyarsın kalp atışlarını ben istanbulda annemlerdeydim kk şifremi unutmuşum giremedim orda bende iyiyim orda dr gittim kalp atışlarımızı duyduk çok şükür düşük riskimizde yok maşallah bebikimde 1 cm olmuş teyzesi çok sağlıklıyız şükür 8.haftamın içindeyim

Darisi basima
Bende kilolu hamile kaldim vermek istiorum şimdi
Oglumda hic bulanti kusma olmamisti
Bunda da olmaz diye korkuyorum açıkçası
Insallah bulantilarim olur da biraz kilo veririm bari :/

Herkese merhaba :)

Kızlar ben de acaip bir şişlik var. Papatya çayı içiyorum ama başka tavsiyesi olan var mı

maşallah canım ya bende senin adına çok sevindim :) bende 8. haftamdayım sat a göre ama geç döllenme muhtemelen doktorumla henüz kaç haftalık diye konuşmadık bi dahaki gitmeme inşaallah :) burası hamile arkadaşlarla doldu taştı epey kalabalıklaştık ne güzell bulantın falan var mı

Bende bugün hastaneye gittim..minigim 7 mm olmus...kalp atislarini gordum...5 hafta sonraya ikili tarama icin randevu verdi doktor...sata göre bugün tam 7+0 usg ye göre de 6+5 cikti...su an icin gelisim guzel gidiyor bakalim..

anladım canım bnm sıkıntm da başka tabi dua et seb allahım gönlümüze göre verir inşş..

kızlar pztesi doktora gittim çok şükür dış gebelik yokmuş. içim rahatladı kalp atışlarını da duyduk sadece düşük riskine karşı p ile başlayan bi hap verdi. çok sevinçliyim rabbime çok şükür. kızlar bu hapı kullandım dün acaip uyku yaptı kullanmasam mı ki?

slmm hamişlerr
karnınızda böyle pıt pıt atan bişey hissediyomusunuz bi arkadaışımda hamilede o öyle hisediyodu ben hiç bişey hissetmiyorum ya bi sorun mu var yoksaİ beş haftalıkken gittim doktora kalp atışları için çok erken dedi bayramda girince araya yarın gidiyorum sonunda doktora nasipse kalp atışlarını duyucazzz inşallahhh tabiii erken bazı hareketler için ama...

Medicine güneşli Nuriye hanimi cok tavsiye ediolar bikac arkadaşım orda doğum yaptı suit odası falan var çocuğun esin annen Cümbür cemaat kalabilirsiniz ben orayı düşünüyorum fiyatları astronomik deil

Selam canim gozun aydin hayirli olsun o hap progestansa cok kisi kullaniyor bende kullaniyorum 100 mg gunde 3 dediler ama cok sersemletti beni uyku basiyo basim donuyo midemide bulandiriyo ben bir sabah bir aksam aliyorum bence kullan zaten ilk 3 ay kullandiriyolar sanirim 1.5 ayi gitti say 1.5 ay kaliyo geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…