2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

evet çok ters bir doktora gttım bi de özel devlet ahstanesındeki doktorum daha ıyıydı. senin sat 9 eylül ise 6 hafta birsin sen ben adet tarihimi bilmem mi bana diyor ki yanlış bebek 3 günönden gidiyor 3 gün önden gider mi bebek.eminim adet tarihim 11 eylül yanlış bılıyosun dıyor bana

kızlar doktordan çıktım şimdi, çok şükür kesemiz göründü,

2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.

Bulantı için metapid, kabızlık için de duphalac verdi.

Canım benim bat 4 ekimdi 8 ekimde gittim ultrasonda görünmedi doğal olarak kan verdim 86 çıktı 2 gün sonra 183 5 gün sonra 1000 in üstünde ve dün gittim keseyide bebeğide gördüm çok şükür kalp atışları iki hafta sonra.benim geç döllenme oldu sendede olmuş olabilir olmamışta olabilir.çünkü karından ultrasonla görünmesi için degerlerin 6000 i bulması lazım.vajinal ultrasondaysa 1500 olması lazım.şu an görünmemesi Çok normal...içini ferah tut güzel düşün :)

Kızlar merabaaa bende sanırım 4hafta 5 günlük hamileyim yani internet öyle dio :) perşembe sabah randevum var bakalım inşallah keseyide görürüz:) Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Sgözün aydın canım bende iki hafta sonra kalp atışlarını duyucam inşallah :)

ben bu haftalarda baş ağrısı olabileceği ile ilgili bir bilgi okumuştum internette

tebrik ederim. hayırlı olsun

Benimde sat 16 eylüldü. Çok giremiyorum sizler gibi Bende çıma günü Dr gidicem keseyi görmeye inşallah

Kızlar dikkatimi çeken bir şey var. Benim son adet tarihi 9 eylül pazartesiydi,

doğal olarak bebeğin haftalık gelişimini pazartesinden pazartesiye baz almak gerekmiyor mu?

altta yazılı yerde bebeğimin kaç haftalık olduğu çarşambadan çarşambaya değişiyor, neden acaba?

Bizim sat 16 Eylül 5 haftalık olduk bizde. Cuma günü Dr gidip keseyi görücez inşallah :)

İnşallah kısa sürelidir bu ağrılar gerçekten çok zor Allah kimseye ağrı sıkıntı vermesin.

Ilk hamileliğimde başım ağrıdıgıında Patatesleri kabuğu ile dilimleyip başıma satmıştım iyi gelmişti. Belki faydası olur kızlar

bende haftaya dr gitmeyi düşünüyorum belki kalp atıslarınıda duyarız diye..

Benim tüp bebek. Dr cuma günü arayıp 12. Gün beta hcg bildirdim. Haftaya cuma gel dedi. Hayırlısı bakalım :)) inşallah ger şey yolunda gider hepimiz adına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…