- 1 Ağustos 2013
- 467
- 42
canım yaa sen ne kadar ters bir dr arastlamışın boşver onu bende dr dün gittim sat 9 eylül benim dün tam 6 haftalıkdı bugün 6+1 iz
:) benimde var kasık ve bel ağrım dün sordum dr uma o da kanama olmadığı sürece normal dedi rahim büyüyor bebek kendine yer açıyor problem yok dedi :)
Selam arkadaslar,
bende bir haziran annesiyim. 1Hafta oldu ogreneli. Kismet olursa 23 haziranda bebisimi kucagima alacagim. İnsallah herkes bebislerini saglicakla kucagina alir.
Kızlar merhaba.
Benim batım 11 ekimdi. Evde yaptığım testte pozitif çıktı. Bu günde devlet hastanesine gittim kan tahlili için. Muayene de oldum ama doktor keseyi göremedi. Açıkçası moralim bozuldu. Saat 2 de sonuçları alıcam. Benim gibi olan oldu mu acaba aranızda ?
Kızlar merabaaa bende sanırım 4hafta 5 günlük hamileyim yani internet öyle dio :) perşembe sabah randevum var bakalım inşallah keseyide görürüz:) Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kızlar doktordan çıktım şimdi, çok şükür kesemiz göründü,
2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.
Bulantı için metapid, kabızlık için de duphalac verdi.
Peki arkadaşlar baş ağrısı yaşayan varmı.Ben yaklaşık 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum dayanamadım ağrı kesici içtim pazar günü doktor çok mecbur kalırsan iç dedi.içmek isteimyorum ama ağrım var. migrenli biri olarak hamililelikte normalmi?
Kızlar merabaaa bende sanırım 4hafta 5 günlük hamileyim yani internet öyle dio :) perşembe sabah randevum var bakalım inşallah keseyide görürüz:) Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Sgözün aydın canım bende iki hafta sonra kalp atışlarını duyucam inşallah :)
sağol canımm Allah razı olsunnn..hayırlı olsun,amin inş
teşekkür ederim canım Allah razı olsun..tebrik ederim. hayırlı olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah Rabbim hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...ben bugün kalp atışlarını duydum 5 hafta 6 günlük doktora göre 6 hafta 2 günlük
kızlar doktordan çıktım şimdi, çok şükür kesemiz göründü,
2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.
Bulantı için metapid, kabızlık için de duphalac verdi.
Benimde sat 16 eylüldü. Çok giremiyorum sizler gibi Bende çıma günü Dr gidicem keseyi görmeye inşallah
hayırlı olsun benim satta 16 eylül
ben bu haftalarda baş ağrısı olabileceği ile ilgili bir bilgi okumuştum internette
İnşallah kısa sürelidir bu ağrılar gerçekten çok zor Allah kimseye ağrı sıkıntı vermesin.
Ne güzel aynıyız :)))
bende haftaya dr gitmeyi düşünüyorum belki kalp atıslarınıda duyarız diye..