2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
37 degilim ama 34`um, pek te uzak sayilmayiz. ılk cocugum olacak bir de.. Senin sanirim ikinci, o yuzden daha rahat olacak insallah.

evet ama kızıma doğum yaptığımda 30 yaşındaydım şimdi riskler çoğuldu. Mayıs ayında da 5.5 aylık kızımı karnımdan su aldırdığım için sıvı kaybından kaybettim o yüzden korkuyorum çok hemde çok

endişelenme bende adet oluyorum sandım sonra miğdem bulanınca test aldım öylesine hamile olduğumu anladım. Doktora gittim kan testinde hamile olduğum ortaya çıktı keseyi bile göremedi doktor. Kan değerim 425 çıktı. Bence sende endişelenme doktor yerleşme kanı dedi.

İnşallah benimkide basit bir kanamadır anne olmaya hazırlanmak böyle birşey herhalde her şeyden panik oluyorum bir kalp atışlarını duysam içim rahat edecek

Çok geçmiş olsun canım... Inşaallah iyi haberler verirsin...

Evet guzel bekleyisler kalbini duyduktan sonra rahatlicam beklicem dogumu :) gerci testler filanda var ama onlar icin evhamlanmiyirum simdiden :)

mahtuanam sende mi bebek bekliyosun kuzum yaaa çok sevindim akşam akşam 2 müjde aldım ne güzel
yrn de hamileymiş.allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım benim
sakın korkma bebecik görünür haftaya
ben 6+0 da gittim kanamam vardı.karından görünmedi alttan bakınca gördük miniği
ağrılar da çok normal,o ağrılar hiç geçmiyomuş alıştım bende hala var

cok sevindim, evet canım yolk kesesi varsa Allah ın izniyle hersey yolunda demektir.
:) gozumuz aydın :)

herkese günaydıınnnnnn

bugün ilk mide bulantımı yaşadım. Çok erken değil mi yaaaaa

Geçmiş olsun canım herkeste değişiyor sanırım bu bulantılar benim bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrenmeden başladı mide bulantıları.

Folik asite başlayan varmı ???

gözünaydın canım yolk kesesi ve kese ayrı ayrımı görünüyor?

Geçmiş olsun canım herkeste değişiyor sanırım bu bulantılar benim bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrenmeden başladı mide bulantıları.

Folik asite başlayan varmı ???

Pat die atladim ama folik asite hamile kalmadan basladim ben. Eger baslamadysan basla canim. İlk haftalarda cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…