Gecmis olsun.umarim her sey yolundadir
37 degilim ama 34`um, pek te uzak sayilmayiz. ılk cocugum olacak bir de.. Senin sanirim ikinci, o yuzden daha rahat olacak insallah.
kızlar az önce acile gittik çünkü çok az çizgi halinde akıntı içinde kan geldi çok korktum idrar testinde biraz bakteri çıktı yarın ilk defa ultrasonla bakılacak halen çok endişeliyim benim gibi kan gören oldu mu hiç aranızda
endişelenme bende adet oluyorum sandım sonra miğdem bulanınca test aldım öylesine hamile olduğumu anladım. Doktora gittim kan testinde hamile olduğum ortaya çıktı keseyi bile göremedi doktor. Kan değerim 425 çıktı. Bence sende endişelenme doktor yerleşme kanı dedi.
Kızlar az önce acile gittik çünkü çok az çizgi halinde akıntı içinde kan geldi çok korktum idrar testinde biraz bakteri çıktı yarın ilk defa ultrasonla bakılacak halen çok endişeliyim benim gibi kan gören oldu mu hiç aranızda
Hayatimz beklemekle geciyor.
Once 8-9 ay boyunca yumurta olusumunu,catlamasini bekledim.
Yumurtlama doneminde 2gun de bir yumurta takibine gittim.
En son doktorum catlamayacak kist olacak dediginde,hungur hungur aglayarak dondu ewe.resmen mucize oldu eylulde.catlamaz dedigimiz yumurta catlamis :)
Kan tahlili icin her nekadar 1saat beklesem de 10 saat gibi geldi.
Degerin normal mi arttigini gormek icin yine 2 gun sonrayi bekledim.
Sonra bayrami bekledim
Bugunu bekleyemeden cumartesi baska dr gittim.aptal adam dusuk riski var diyip korkuttu beni,bu sefer yine bugunu yani pazartesiyi bekledim.
Bugun de cumartesini bekliyorum.
Ayyyyyy hayatimiz heeeep boyle geciyor :)
Ama simdi guzel bekleyisler :)
Çok geçmiş olsun canım... Inşaallah iyi haberler verirsin...
uykularim kacti valla ya bu bos gebelik yuzunden senle sat larimiz ayni. 30agustos ben 32 yada33 gunde oluyorum adeti ben niye goremedim bebegi sen nezaman gordun vajinal mi bakti canim iyice korkmaya basladim bide doktor korkuttu beni gorunmesi gerek yok dedi offf allah im sana siginiyorum 5+5 ti baktiginda bugun tam sata gore 6+0... bende bide cok asiri bel agrisi ve karin agrisi var ozellikle geceleri aceba dusuk tehlikem oldugu icin mi boyle agriyor ki((
Evet guzel bekleyisler kalbini duyduktan sonra rahatlicam beklicem dogumu :) gerci testler filanda var ama onlar icin evhamlanmiyirum simdiden :)
Iste bekleyisler hic bitmeyecek :) allah bitirmesin zaten
Amin canim insallah sag salim kucagimiza alalim yavrularimizi :)
dr dan yeni geldim arkadaşlar ben vajinal ultrason yaptırmadım düşüğüm olduğu için bebeğimiz bugün tam 6 haftalıkdı KESEMİZİ VE YOLK KESEMİZİ gördükkkkkkk:) ama bebeğimi göremedim dr göremememiz çok normal haftaya gözükür yada vajinadan gözükür dedi29 ekimde randevum var kalp atışı ve bebeği görürüz inşallah dedi yaaa 1 hafta daha nasıl beklicem ((( yolk kesesi varsa bebekde var mıdır? ((((
herkese günaydıınnnnnn
bugün ilk mide bulantımı yaşadım. Çok erken değil mi yaaaaa
dr dan yeni geldim arkadaşlar ben vajinal ultrason yaptırmadım düşüğüm olduğu için bebeğimiz bugün tam 6 haftalıkdı KESEMİZİ VE YOLK KESEMİZİ gördükkkkkkk:) ama bebeğimi göremedim dr göremememiz çok normal haftaya gözükür yada vajinadan gözükür dedi29 ekimde randevum var kalp atışı ve bebeği görürüz inşallah dedi yaaa 1 hafta daha nasıl beklicem ((( yolk kesesi varsa bebekde var mıdır? ((((
Geçmiş olsun canım herkeste değişiyor sanırım bu bulantılar benim bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrenmeden başladı mide bulantıları.
Folik asite başlayan varmı ???
Pat die atladim ama folik asite hamile kalmadan basladim ben. Eger baslamadysan basla canim. İlk haftalarda cok onemli
Sağol canım bende yeni başladım.Kaç kere alıyorsun günde
Sağol canım bende yeni başladım.Kaç kere alıyorsun günde