2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sor sor tabi nedemek canım :)) Doktora dün gittim sadece ultrasonla baktı karından göremeyince vajinal baktı ve keseyi gördü 10 gün sonra kontrolde kalp atışlarını dinleyip tahlil istiycem dedi.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım herkeste değişiyor sanırım bu bulantılar benim bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrenmeden başladı mide bulantıları.

Folik asite başlayan varmı ???

sağol canım

benim doktorum bebek istediğimizde folik asit başladı. Çünkü gebelik planlarken artık folik asit başlanıyor.

Peki arkadaşlar baş ağrısı yaşayan varmı.Ben yaklaşık 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum dayanamadım ağrı kesici içtim pazar günü doktor çok mecbur kalırsan iç dedi.içmek isteimyorum ama ağrım var. migrenli biri olarak hamililelikte normalmi?

Kızlar merhaba.

Benim batım 11 ekimdi. Evde yaptığım testte pozitif çıktı. Bu günde devlet hastanesine gittim kan tahlili için. Muayene de oldum ama doktor keseyi göremedi. Açıkçası moralim bozuldu. Saat 2 de sonuçları alıcam. Benim gibi olan oldu mu acaba aranızda ?

Çok güzel söylemişsin arkadaşım, ömrümüz beklemekle geçiyor. Bayramdan önce kese boş, embriyo görünmüyor, bayramdan sonra gel dediler, bugun hacettepeye gittim yarın öğleden sonraya poliklinikten randevu alabildim, Özgür Özyüncü hoca özel muayne olunabiliyormuş ona da anca 20 Kasıma randevu alabildim, bekle bekle sabır kalmıyor

Moralini bozma canim bu anormal bisey deil hsftaya falan gorursun daha yeniymiss. Kan sonucunda cikar zaten hamileysen

Benim de migrenim var canim,bas agrilari hormon degisikligi nedeniyle normal,hafif agri kesici ic ben parol kullaniyorum

Selam arkadaslar,
bende bir haziran annesiyim. 1Hafta oldu ogreneli. Kismet olursa 23 haziranda bebisimi kucagima alacagim. İnsallah herkes bebislerini saglicakla kucagina alir.

Eveeet sabah doktora gittik biz kesemizide gördük bebeğimizide :) Ultrasonda bebeği göremedik önce saklanmış köşeye, sonra alttan muayenede gördük :) doktor kalp atışınıda alttan muayenede gördüğünü söyledi. 6.5 haftalıkmışız. Bebişimizle bir dahaki buluşma kasımın 2. haftası.

arkadaşlar ben bugün kendi doktorum olmadığı için başka bir doktora gittim benim son adet tarihim 11 eylül eminim yani 11 eylüle göre bebek 5 hafta 6 günlük oluyor bugün doktor da bana bebeğin 6 hafta 2 günlük olduğunu söyledi. ben de netten bakmştm da 5 hafta gösterıyordu dedim.bi sürü kızdı bana yok herşeyi netten bakıyorsunuz da azarladı resmen tahlil sonuçlarımı gösterdım ona ordan baktın mı kasık ağrılarım ve bel ağrımın olduğunu söyledim.normal mi dedim normal olur mu normal değil tabi dedi. düşük belirtisi dedi çok moralim bozuk bebeğimin kalp atışını duydum ama bi de ben prolaktını düşürmek için dostinex kullanmıştım zararı olur mu dedim olur dedi. çok korktum sizin sat ne zaman kaç haftalık gebesiniz

maşaallah canım ne güzel :) gözünaydın RABBİM banada nasip etsin inşallah:)

bir de bana kendi doktorum idrar tahlili verdi ve eritrosit yüksek çıkmıştı ben de önemsememiştim ama bu doktor kanaman var dei

canım yaa sen ne kadar ters bir dr arastlamışın boşver onu bende dr dün gittim sat 9 eylül benim dün tam 6 haftalıkdı bugün 6+1 iz
:) benimde var kasık ve bel ağrım dün sordum dr uma o da kanama olmadığı sürece normal dedi rahim büyüyor bebek kendine yer açıyor problem yok dedi :)

cok sert konuşmuş dr,drlara internetten birşey söylediğin zaman kızarlar,benim sat 16 eylül 5 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…