2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

teşekkür ederim cnm ben eldivenle koymaya çalışıyorum belki o yüzden tam olmuyodur. dün gece yatmadan önce koydum sabah kalktığımda dağılmış çamaşırımda duruyodu. senin dediğin gibi yaparım ama.

Canim bebegi gordkten sonra mi verdi progestani.neye gore verdi ??

ya benim biraz karışık cnm. uçaktan indikten sonra lekelenmem oldu. o güne kadar olmamıştı ama. istanbuldaydım orda bi doktora gittim mecburen. doktor önemli bişi yok, düşük tehdidin yok ama ne olur ne olmaz diye ilaç vereyim dedi. ilacı yazdı ama reçetedeki kod yanlışmış haliyle ilacı alamadık. tatil dönüşü hemen kendi doktoruma gittim. dün kalp atışlarını da duyduk azıcık bebek çok küçük olduğu için az duyuldu kese de düzgündü (ama uçaktan indiğimde yine leke olmuştu ve bikaç gün azıcık azıcık devam etti). doktor da önlem amaçlı verdi.

Himm anladim canim Rabbim korusun minigini.. Doktorun baska tahliller istedi mi

kızlaar boğazım çok ağrıyo midem de çok bulanıyo dün oturdum ağladım hiçbişey yiyemiyorum.kv de kalktı çocuğun gelişmeyecek hiçbişey yemiyorsun dedi ben de yoğurt ekmek yedim biraz ağlaya ağlaya. bide kabızım zaten of ya ne zaman rahatlayacağım ben

Kızlar Facebook ta 2014 Haziran anneleri kurdum. Gelmek istermisiniz Bir konu yazıyoruz konu kaybolup gidiyor burda. Ne dersiniz?

ben gelmek isterim ama eğer kapalı bir grupsa gelirim. arkadaşlarım ailem falan daha kimse bilmiyor hamile olduğumu, orada gözükmesini istemem sana özelden mesaj attım ama mesaj sayım 50 den az olduğu için gönderemedim :/

Canım geçmiş olsun öncelikle ama kv halt etmiş. Çocuk ilk 3 ay annenin kanından beslenyor. cahil cahil konuşuyorlar ya

boğazınada ıhlamur iç. Adaçayını demle ama onu içe gargara yap geri suyu tükür. Birde meyan kökünü gargara yap çok iyi gelir boğazına

canım yaa moralini bozma sen üstelik sen hiçbişey yemesen bile bebeğin senden beslenir. sen şimdi kendin için beslenmeli ve stoklarını tüketmemelisin. 4-5 ay yiyemeyip de çok sağlıklı bebekler doğuranlar var. kv ne he hee de sen bildiğini yap :) kabızlık için de doktoruna sor hemoroid olan çok oluyor hamilelikte.

canım mine nur olarak ekledim benide alır mısın gruba :)

Canımmm çok rahat ol daha dün dr gittim ve internettende araştırırsan bütün dr lar aynı şeyi söyüyor ilk üç ay yediklerin kendine bebek bir şekilde gelişir normal beslen yeter dün bana dr kavun ekmekde yesen bu 3 ayda hiç problem yok bebek gelişir defi ) içini ferah tut)

canım ben 20 gündr boğaz agrısı çektim doktor ilaç vermez nasılsa diye gitmedim doktora.ama bayramda 2 kez acillik oldum çok ilerledi.sen doktora git hemen hamilelere verilebilen ilaçlar var o kadar iyi geliyoki.hiçbişey yutamıyodum bende geceleri aglayarak uyanıyodum acısından.seni öyle iyi anlıyorumki.kayınvalideni de takma cahilliğinden boş konuşuyor bebeğin ilk üç ay senin yediklerine ihtiyacı yok...üzme kendini muhakkak doktora görün benim gibi çekme

kızlar biz geldik napıyosunuzdrdan geldik kesemizi gördük ama bebeği göremedik haftaya cagırdı kalp atışlarını duymaya kesemiz 15 mm miş bu kadar haberler bende mantarda olabilirmiş ama ilaç vermeyelim dedi ilerleyen zamnlardaymış

Canım ben faceden mesaj göndermiştim benide ekler msn diye )

Kızlar en iyisi şöyle yapalım. Bana özelden Msj atın adınızı soyadınızı ve profil resminizi tarif edin ekleyim sizi.

Msj hakkı olmayanlar söylesin ben Msj atarım onlara

Son düzenleme:
gebelikte bebek küçükken vajinal bakılmaması daha iyi bana göre canım, normal karından ultrasonla bakıyorlar genelde, ben yapcaz deseler yine baktırmazdım heralde

Tüp bebekte neredeyse ilk 2-3 ay vajidandan bakıyor Dr bebeğe. Elh bişey olmadı

bende kasık agrısı oldu hala da oluyor ama o derece değil.normal çok zorlamıyor.gerçekten pahalıymış ama bunun için yatırmaya ne gerek var anlayamadım.doktor sancıların neden oldugunu söylemedimi sana

kistten dolayı soyledi canım 4 cm kadar kist var ama cok sancı oluyordu düşük riski var dedi zaten yatıyorum bende evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…