- 23 Nisan 2008
- 642
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sor sor tabi nedemek canım :)) Doktora dün gittim sadece ultrasonla baktı karından göremeyince vajinal baktı ve keseyi gördü 10 gün sonra kontrolde kalp atışlarını dinleyip tahlil istiycem dedi.
Geçmiş olsun canım herkeste değişiyor sanırım bu bulantılar benim bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrenmeden başladı mide bulantıları.
Folik asite başlayan varmı ???
Cnm ya.insallah hemen atlatirsin su bulantili donemi
ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuzz inş bizde duyarız,ben sadece folik asit kullanıyorum dr ye gitmedim daha
Hayatimz beklemekle geciyor.
Once 8-9 ay boyunca yumurta olusumunu,catlamasini bekledim.
Yumurtlama doneminde 2gun de bir yumurta takibine gittim.
En son doktorum catlamayacak kist olacak dediginde,hungur hungur aglayarak dondu ewe.resmen mucize oldu eylulde.catlamaz dedigimiz yumurta catlamis :)
Kan tahlili icin her nekadar 1saat beklesem de 10 saat gibi geldi.
Degerin normal mi arttigini gormek icin yine 2 gun sonrayi bekledim.
Sonra bayrami bekledim
Bugunu bekleyemeden cumartesi baska dr gittim.aptal adam dusuk riski var diyip korkuttu beni,bu sefer yine bugunu yani pazartesiyi bekledim.
Bugun de cumartesini bekliyorum.
Ayyyyyy hayatimiz heeeep boyle geciyor :)
Ama simdi guzel bekleyisler :)
Kızlar merhaba.
Benim batım 11 ekimdi. Evde yaptığım testte pozitif çıktı. Bu günde devlet hastanesine gittim kan tahlili için. Muayene de oldum ama doktor keseyi göremedi. Açıkçası moralim bozuldu. Saat 2 de sonuçları alıcam. Benim gibi olan oldu mu acaba aranızda ?
Peki arkadaşlar baş ağrısı yaşayan varmı.Ben yaklaşık 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum dayanamadım ağrı kesici içtim pazar günü doktor çok mecbur kalırsan iç dedi.içmek isteimyorum ama ağrım var. migrenli biri olarak hamililelikte normalmi?
gözünaydın canım yolk kesesi ve kese ayrı ayrımı görünüyor?
cok sevindim, evet canım yolk kesesi varsa Allah ın izniyle hersey yolunda demektir.
:) gozumuz aydın :)
Eveeet sabah doktora gittik biz kesemizide gördük bebeğimizide :) Ultrasonda bebeği göremedik önce saklanmış köşeye, sonra alttan muayenede gördük :) doktor kalp atışınıda alttan muayenede gördüğünü söyledi. 6.5 haftalıkmışız. Bebişimizle bir dahaki buluşma kasımın 2. haftası.
arkadaşlar ben bugün kendi doktorum olmadığı için başka bir doktora gittim benim son adet tarihim 11 eylül eminim yani 11 eylüle göre bebek 5 hafta 6 günlük oluyor bugün doktor da bana bebeğin 6 hafta 2 günlük olduğunu söyledi. ben de netten bakmştm da 5 hafta gösterıyordu dedim.bi sürü kızdı bana yok herşeyi netten bakıyorsunuz da azarladı resmen tahlil sonuçlarımı gösterdım ona ordan baktın mı kasık ağrılarım ve bel ağrımın olduğunu söyledim.normal mi dedim normal olur mu normal değil tabi dedi. düşük belirtisi dedi çok moralim bozuk bebeğimin kalp atışını duydum ama bi de ben prolaktını düşürmek için dostinex kullanmıştım zararı olur mu dedim olur dedi. çok korktum sizin sat ne zaman kaç haftalık gebesiniz
Peki arkadaşlar baş ağrısı yaşayan varmı.Ben yaklaşık 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum dayanamadım ağrı kesici içtim pazar günü doktor çok mecbur kalırsan iç dedi.içmek isteimyorum ama ağrım var. migrenli biri olarak hamililelikte normalmi?[/QUOTE
gecmiş olsun benimde migrenim var,mecbur kaldığımda parol kullanıyorum
arkadaşlar ben bugün kendi doktorum olmadığı için başka bir doktora gittim benim son adet tarihim 11 eylül eminim yani 11 eylüle göre bebek 5 hafta 6 günlük oluyor bugün doktor da bana bebeğin 6 hafta 2 günlük olduğunu söyledi. ben de netten bakmştm da 5 hafta gösterıyordu dedim.bi sürü kızdı bana yok herşeyi netten bakıyorsunuz da azarladı resmen tahlil sonuçlarımı gösterdım ona ordan baktın mı kasık ağrılarım ve bel ağrımın olduğunu söyledim.normal mi dedim normal olur mu normal değil tabi dedi. düşük belirtisi dedi çok moralim bozuk bebeğimin kalp atışını duydum ama bi de ben prolaktını düşürmek için dostinex kullanmıştım zararı olur mu dedim olur dedi. çok korktum sizin sat ne zaman kaç haftalık gebesiniz