- 9 Temmuz 2009
- 1.340
- 0
- 32
Peki arkadaşlar baş ağrısı yaşayan varmı.Ben yaklaşık 3 gündür baş ağrısı yaşıyorum dayanamadım ağrı kesici içtim pazar günü doktor çok mecbur kalırsan iç dedi.içmek isteimyorum ama ağrım var. migrenli biri olarak hamililelikte normalmi?
arkadaşlar ben bugün kendi doktorum olmadığı için başka bir doktora gittim benim son adet tarihim 11 eylül eminim yani 11 eylüle göre bebek 5 hafta 6 günlük oluyor bugün doktor da bana bebeğin 6 hafta 2 günlük olduğunu söyledi. ben de netten bakmştm da 5 hafta gösterıyordu dedim.bi sürü kızdı bana yok herşeyi netten bakıyorsunuz da azarladı resmen tahlil sonuçlarımı gösterdım ona ordan baktın mı kasık ağrılarım ve bel ağrımın olduğunu söyledim.normal mi dedim normal olur mu normal değil tabi dedi. düşük belirtisi dedi çok moralim bozuk bebeğimin kalp atışını duydum ama bi de ben prolaktını düşürmek için dostinex kullanmıştım zararı olur mu dedim olur dedi. çok korktum sizin sat ne zaman kaç haftalık gebesiniz
Benim tüp bebek. Dr cuma günü arayıp 12. Gün beta hcg bildirdim. Haftaya cuma gel dedi. Hayırlısı bakalım :)) inşallah ger şey yolunda gider hepimiz adına :)
Kızlar merabaaa bende sanırım 4hafta 5 günlük hamileyim yani internet öyle dio :) perşembe sabah randevum var bakalım inşallah keseyide görürüz:) Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hayirli olsun canim :) yakiniz ben de 4+6 yim doktora 2 hafta sonra gidicem,simdi gitsem bisey gorunmeyecek cunku
canım benimde tüp bebek :)) sen ne zaman test yaptın?değerin kaç çıktı?
hayirli olsun canim :) yakiniz ben de 4+6 yim doktora 2 hafta sonra gidicem,simdi gitsem bisey gorunmeyecek cunku
merhaba kızlar...ben de 6+3'üm. progestan kullanan var mı aranızda?
kızlar kaç kişiyiz merak ettim ama az kişiyiz heralde
benim 10. gün 154 12.gün 431 çıktı benim 3.gün embriyosuydu :)Canım transferin 9. Günü 114 çıktı. 12. Günü 760 çıktı. 5. Gün embriyosuydu.
Sizin kam tahliliniz?
merhaba kızlar...ben de 6+3'üm. progestan kullanan var mı aranızda?
benim 10. gün 154 12.gün 431 çıktı benim 3.gün embriyosuydu :)
bende kullanıyorum sabah akşam vajinadan
Kızlar Facebook ta 2014 Haziran anneleri kurdum. Gelmek istermisiniz Bir konu yazıyoruz konu kaybolup gidiyor burda. Ne dersiniz?
bulamadım cnm gizlimi yaptın
arkadaşlar ben bugün kendi doktorum olmadığı için başka bir doktora gittim benim son adet tarihim 11 eylül eminim yani 11 eylüle göre bebek 5 hafta 6 günlük oluyor bugün doktor da bana bebeğin 6 hafta 2 günlük olduğunu söyledi. ben de netten bakmştm da 5 hafta gösterıyordu dedim.bi sürü kızdı bana yok herşeyi netten bakıyorsunuz da azarladı resmen tahlil sonuçlarımı gösterdım ona ordan baktın mı kasık ağrılarım ve bel ağrımın olduğunu söyledim.normal mi dedim normal olur mu normal değil tabi dedi. düşük belirtisi dedi çok moralim bozuk bebeğimin kalp atışını duydum ama bi de ben prolaktını düşürmek için dostinex kullanmıştım zararı olur mu dedim olur dedi. çok korktum sizin sat ne zaman kaç haftalık gebesiniz
benim 10. gün 154 12.gün 431 çıktı benim 3.gün embriyosuydu :)
bende kullanıyorum sabah akşam vajinadan
Kızlar Facebook ta 2014 Haziran anneleri kurdum. Gelmek istermisiniz Bir konu yazıyoruz konu kaybolup gidiyor burda. Ne dersiniz?
ben de dün aldım ama tam yerleştiremiyorum sanki. dert oldu bana yaa...sabah öğle akşam almam gerekiyor sanırım.
evet canım yazışmalarımızı kimse görmesin die
ben onu gizliliğini kaldırayım herkz girince kapatırız