2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

doktorunun onayladigi ilaci ic canim bence. benim doktorumda ilac icmek zorunda kalirsan beni ara demisti

cok sert konusmus gercekten..almanyadayim aile doktorumda k.dogum doktorumda türk..bende söyledim ilk randavumde doktoruma internette böyle cikmisti diye hic birsey demedi cok kibardi yani..Eger doktorunla herseyi konusamiyorsan bence degistirilmeli sonucta mahremiyetimizi aciyoruz ve heycanimizi anlamasi lazim

Hayirli olsun canim :) yakiniz ben de 4+6 yim doktora 2 hafta sonra gidicem,simdi gitsem bisey gorunmeyecek cunku

Hayirli olsun canim :) yakiniz ben de 4+6 yim doktora 2 hafta sonra gidicem,simdi gitsem bisey gorunmeyecek cunku

ewet çok yakınmışız :) ama benim doktorum kan değerlerin 6,000 lere gelince gel dedii perşembe gidicem bende bakalım ama acaba pztmi gitsem die düşünmüyor değilimm

hayirli olsun canim :) yakiniz ben de 4+6 yim doktora 2 hafta sonra gidicem,simdi gitsem bisey gorunmeyecek cunku

evet bencede gitme benim adetim 3 gün geçti gittim hamileymişim fakat tabiiki ne kese görüldü nede birşey, kan tahliliinde çıktı hamile olduğum. Bu cumartesi tekrar gidicem inşallah kese gözükür

benim 10. gün 154 12.gün 431 çıktı benim 3.gün embriyosuydu :)

bende kullanıyorum sabah akşam vajinadan

İnşallah sağlıkla kucagımıza alırız :)

benim 2 yaşında tp bebek bir oğlum var zaten. 5. gün embriyosuydu oda :)) kardeşi olsun istedik. Evde canı çok sıkılıyor :)

huzusokagı benım SAT 12eylul
ve suan 5+5 im.. o doktor bence sana kızıp bagıracagına dönsün bi hesap yapmayı ogrensin.
sinirleniyorum boyle kendinde bagırmayı hak sanan sacmalayan insanlara.

2014 Haziran Bebekleri

grup açık sonra kapalıya çeviricem.

bulamassanız beni ekleyin ben sizi alayım gruba. Hacer tarım talaş oğlumun resmi var. ellerini yanaklarına koymuş halde

isminizide yazarsanız ekleyebilirim tabi

benim 10. gün 154 12.gün 431 çıktı benim 3.gün embriyosuydu :)

bende kullanıyorum sabah akşam vajinadan

Kızlar Facebook ta 2014 Haziran anneleri kurdum. Gelmek istermisiniz Bir konu yazıyoruz konu kaybolup gidiyor burda. Ne dersiniz?

ben de dün aldım ama tam yerleştiremiyorum sanki. dert oldu bana yaa...sabah öğle akşam almam gerekiyor sanırım.

ben de dün aldım ama tam yerleştiremiyorum sanki. dert oldu bana yaa...sabah öğle akşam almam gerekiyor sanırım.

İdrarını yap. Ellerini kalıp sabunla güzlece yıkayıp kuruladıktan sonra yere çömel ve çişini yapacak kadar rahat bırak vajinanı. İşaret parmagınla olabildigince it. ırnagın azcık uzamış olsa oda yırtıyor hep kesik olsun tırnaklarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…