2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gayet güzel canım kilon :) maşallah allah tamamına erdirsin.bende 6+4 haftalık hamileyim :) sol altta konuya cevap ver yazıyor ordan konunun altına yazabilirsin :)

bana fazla geliyordu ama artık fazla gelmiyor :) maşallah sanada canım Allah tamamına erdirsinn inşallah. bi sorum olacaktı benım cok asırı sancım var kasıklarımda iki büklüm yatıyorum sancım olunca dkor dün yatırıp takip edelim dedi bende yatmadım cunku 2 günü 900 lira tutuyordu seninde agrın oluyormu ?

inşallah inşallah . Hiç bir sorun yaşamadan 9 ay gecer arkadaşlar benim yaşımda olup haziranda doğum yapmaya hazırlananlar varmı yaşım 37 şuan.

Yengem 35 inde annemde 40 da doğurdu bi kazandibimiz var yani... Bende 31 imdeyim yaş meselesini kafana takma canım...:)

inşallah inşallah . Hiç bir sorun yaşamadan 9 ay gecer arkadaşlar benim yaşımda olup haziranda doğum yapmaya hazırlananlar varmı yaşım 37 şuan.

Ben 38 yaşındayım.Bir oğlum var 14,5 aylık.bu da sürpriz oldu.Kısmetse haziran gözüküyor doğum.Sizede hayırlı olsun bu arada

merhabalar, kalp atışlarını duyan var mı bebeğinin??
ben bayramdan önce gittim ama sadece rahim kalınlaşmış dedi. ne zaman gitsem acaba şimdi?

bizim tarafta annemin 2. torunu olucak inşallah o yüzden çok hevesliler :) ama kayınvalidemde sürüsüne bereket 6. çocuguyla evliyim ben ama yine de çok istiyor bu çocugumunda tornunu göreyim diyor inşallah sağlıklı olurlar dediğin gibi canım :) ilk başlarda eşim çok hevesli değildi bebek olursa sen benle değil onunla ilgilenirsin diye kıskançlık yapıyodu.ama beyefendi şidi sevinçten havalara uçuyo karnıma yatıyo dinliyo güyaa aman dikkat et hastalanma bebeğe bişey olmasın diyip duruyo.bende diyorumki asıl sen beni değil bebeği daha çok sevmeye başladın

bende kasık agrısı oldu hala da oluyor ama o derece değil.normal çok zorlamıyor.gerçekten pahalıymış ama bunun için yatırmaya ne gerek var anlayamadım.doktor sancıların neden oldugunu söylemedimi sana

Arkadaslar 6+3 htf.ligiz biz.bugun kalp atisimizi gorduk:))ama bikac gundur coook bulantimiz var 24 saat.kizarmis ekmek peynir yesil zeytinle besleniyorum.cok yiyemedigimden sekerim de dusuyor.cok erken basladi yaaa.napsam sasirdim.

Arkadaslar 6+3 htf.ligiz biz.bugun kalp atisimizi gorduk:))ama bikac gundur coook bulantimiz var 24 saat.kizarmis ekmek peynir yesil zeytinle besleniyorum.cok yiyemedigimden sekerim de dusuyor.cok erken basladi yaaa.napsam sasirdim.

Gözünüz aydın canım yaa, bende de bulantı oluyor ama o kadar değil. Sabah yataktan kalkmadan başucuna bişeyler koy tuzlu kraker vs yemeden kalkma yataktan o iyi geliyor.

Benim eşimde aynı. her sabah çift günaydın bi bana bi göbekten bebeğe, her gece gene aynı fasıl çift iyi geceler :)) keyifli zamanlar keyifli

2 haftadir bende cekiyorum bulanti arada kusma..bi arkadasim zeytin cekirdegi em dedi biri karanfil em dedi :) iki gündür iyiyim cok sükür kuru ekmek domatez yiyorum bende sürekli :) diyorum ne zormus annelik simdiden zorluklari basladi. istahsizlik ve halsizlikte oluyor cok tuhaf hic birsey yemek istemiyor canim ama karnim kurt gibi ac :))

Herkesin evliligi yeni sanirim.bizimde 15 ay oldu :) kizlar aseren var mi aranizda? Ben deli gibi tursu yemek istiyorum

ben 4 yıllık evliyim,bayağı olmuşuz yahu :) aşermemi bilmem ama birkaçgündür tursu cnm cekıyo,kendim tursu yaptım daha olmadı beklıyorum,hazırlarda pek iyi değil idare ediyoruz artık

merhabalar, kalp atışlarını duyan var mı bebeğinin??
ben bayramdan önce gittim ama sadece rahim kalınlaşmış dedi. ne zaman gitsem acaba şimdi?

ben daha dr gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum çünkü daha cok küçük,heralde haftaya kalp atışlarını duyarım

Al bendende o kadar. Yarım dilim ekmek az peynir, 2-3 kaşık makarna yanına yoğurt ya da bir haşlanmış patates son 4 gündür yiyebildiklerim. Bide artan bulantılarda çubuk kraker :) Protein al diyor doktorlar ama ben folikasit için su bile içemiyorum ne proteini

ben 4 yıllık evliyim,bayağı olmuşuz yahu :) aşermemi bilmem ama birkaçgündür tursu cnm cekıyo,kendim tursu yaptım daha olmadı beklıyorum,hazırlarda pek iyi değil idare ediyoruz artık
Masallah olmus epey :)
Ben ogrendigim ilk gun gidip aldim.artik nasil kafama yerlesmisse hamilelik=tursu iliskisi :)
Sonra annemden aldim tursu.ev tursusu yiorum simdi :)

arkadaşlar merhaba
bende bugün minik fındığın kalp atışını gördüm
darısı sizlere olsun. sağlıklı güzel gebelikler ve evlatlar olsun

Kacinci haftadasin? Ne zmn basladi bulantin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…