inşallah canımGözünüz aydın hayırlı olsun, daerısı kalp atışlarına. Bende yarın doktorda olacağım, inşallah kalp atışlarını duyarız bayram öncesi kesenin içi boştu,çok korkuyorum
korkma canım geç gelişmiştir endişelenme bu kadar :) bende giderken çok korkuyodum ama bebeğimi gördüm güzel düşünmeye çalış güzel olsun inşallah
Hayırlı olsun, inşallah hep birlikte ilerleriz bu sayfalarda, sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
amin canımm muhakkak haber ver bekliyorumayyy ne güzel canım maallah RABBİM BANADA NASİP ETSİN İNŞALLAH:) AKŞAMA EVE GELİNCE HABERLERİ VERİRİ İNŞAALAH:)
teşeşkkür ederim canım.inşaallah bu topikteki bütün arkadaşlar bebegini görür ve kalp atışlarını hep birlikte duyarız.bol bol dua edin bi topikte okudum buraya kopyalayacagım hep birlikte bunları yapmaya dikkat edelimay canm çok sevindim darısı başımıza artık çok mutlu oldum
evet canım bende de var, normalmiş.
günaydın canım :) ben sabah doktora gittim keseyi de bebegimi de grdüm elhamdülillah o yüzden işe koşa koşa geldimkesenin içinde minicik beyaz öylece duruyodu ayyy gün gün gebeli takviminden okuyorum ben gelişimleri.ceviz yemeye başladım beyin gelişimi için :) beslenmemizee dikkat etmemiz lazım artık süt içmek lazım ıyy :26:
Yarın da ben gidicem bebeğimi görmeye çok heyecanlıyımDarısı başıma, sağlıkla kucağına aldığın gün müjdeyi gene burdan okuyalım inşallahhh benimde aynı seninle bebişin günü. Kalp atışını da duyabildin mi?
duyamadık canım 2 hafta sonra dedi doktor :) benim geç döllenme oldu burdaki gün son adet tarihime göre yazıyor ama 1 hafta 10 gün geriden geliyorum aslındaçok güzel ya bebeği görmek eşim yanımda yoktu ona anlattım çok acayip oldu bende görmek istiyorum diyo şimdi :) bidahakine onuda getiricem inşaallah.sana tavsiyem idrara sıkışık git ben öyle yaptım ultrasonda net görünsün diye :)
benimde tarih ileri aslında bat tarihi ve doktorun söylediği arasında 1 hafta var. Yani imzada yazan bat tarihine göre, doktorun söylediğine görede tahminen sende yazan tarih o yüzden ona bakıyorum bende :)) Valla biz yarın anneler ve eşimle gidicez hiç birine gelme diyemedik herkes hevesli :)) İdrarı sabahtan itibaren tutucam valla. geçen sefer doktora girmeden tuvalete girmiştim hiç bişey göremedim :)
Grupta galiba en son ben doğrucam..
o zaman günlerimiz gerçekten aynı ya da çok yakın :) ilkler çok hevesli oluyo bizimde ilk daha 11 aylık evliyizsen ne zamandır evlisin canımm
Bizimde 13 ay oluyor. Sizde acele etmişsiniz bizim gibi
bi ilk evlendiğimizde 2-3 sene düşünmüyoduk güyaaasonra bi sabah ben uyandıgımda eşime dedimki ben çocuk istiyorum çok ani kararlar veririmde ilk ay olmadı ama 2. ay oldu Allah a şükür.aslında çok acele de değil doğana kadar 1 buçuk yılı geçmiş olacak inşaallah :) kayıvalidem çok istiyodu adet günlerimi takp ediyodu kadın resmen
canım doktorun bişey görememsi normal.benim reglm 4 gün geçince gittim görünmedi degerim 86 ydı yani daha çok yeniydi.bugün gittim yani ilk ultrason gününden 13 gün sonra keseyi gördük bebeği de kalp atışları henü yok 2 hafta sonrasına çagırdı doktor.ultrasnda görünmesi iiçin beta hgc degerinin6000 lerde olması gerekiyormuş.425 iki gün önce çıkmış bugün 1000 e yakın bi degerdedir.6000 olması için pazar pazartesiye kadar beklemen lazım canım ancak o zaman görünebilir.sabredemiyorum diyosan yarın git vajinal ultrasonla alttan bakıldıgında görünür inşallah endişelenme
ınsallah cnm. Haziranda dogum yapacagiz hepimiz :) guzel hbrlerini bildir bize de