2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

yok oetcimm cuma normal ulutrasyon dedi ama ben dayanamayıp yarın gitmek istiyorum lekelenmene dr ne dedi

Merhaba, ağustos 2012 anneleri grubundaydım şimdi de haziran 2014.14,5 aylık oğlum var.Süpriz bi,r şekilde hamile olduğumu öğrendim.Az önce dr kontrolünden geldim...Hepimize hayırlısı olsun..

hemen hemen aynı değerlerimiz canım

Merhaba, ağustos 2012 anneleri grubundaydım şimdi de haziran 2014.14,5 aylık oğlum var.Süpriz bi,r şekilde hamile olduğumu öğrendim.Az önce dr kontrolünden geldim...Hepimize hayırlısı olsun..

hosgeldin canım bebeşin daha küçükmüş ama kardeş gelmesi cok güzel hayırlı olsun

yok oetcimm cuma normal ulutrasyon dedi ama ben dayanamayıp yarın gitmek istiyorum lekelenmene dr ne dedi

Haberi bile yok çarşamba gideceğim o zaman söyleyecem önceden bi kimyasal geçirdiğim için durumu birazda olsa biliyorum bu sefer öyle değildi. Sabah bi tane akşamda iki tane progestan aldım bu gün bişey yok çok şükür Zannedersem bi kaç gün öncesinin di o lekelenmeler çünkü o zaman hem yorulmuştum hemde kasıklarım ağrımış dı baya... Biraz sabret canım alttan baktırmak istemiyorsan bende alttan bakıldığında keseyi gördük 4 haftalıktı ozaman çarşamba karından mı bakar bilmiyorum doğrusu :44:

kızlar kesemiz göründü içinde bebişimizde göründüüü :) kalp atışarı için 2 hafta sonrasına çağırdı doktorum :)

canım doktorun bişey görememsi normal.benim reglm 4 gün geçince gittim görünmedi degerim 86 ydı yani daha çok yeniydi.bugün gittim yani ilk ultrason gününden 13 gün sonra keseyi gördük bebeği de kalp atışları henü yok 2 hafta sonrasına çagırdı doktor.ultrasnda görünmesi iiçin beta hgc degerinin6000 lerde olması gerekiyormuş.425 iki gün önce çıkmış bugün 1000 e yakın bi degerdedir.6000 olması için pazar pazartesiye kadar beklemen lazım canım ancak o zaman görünebilir.sabredemiyorum diyosan yarın git vajinal ultrasonla alttan bakıldıgında görünür inşallah endişelenme

resme işe sürünerek geldim, meger ne cok alısmısım tatile :)
bebişler nasıl acaba, fabrika gibiymiş içimiz an an değişiyormus, bi yerde okumustum :)

günaydın canım :) ben sabah doktora gittim keseyi de bebegimi de grdüm elhamdülillah o yüzden işe koşa koşa geldim kesenin içinde minicik beyaz öylece duruyodu ayyy gün gün gebeli takviminden okuyorum ben gelişimleri.ceviz yemeye başladım beyin gelişimi için :) beslenmemizee dikkat etmemiz lazım artık süt içmek lazım ıyy :26:

bende ceviz yiyorum canım yeni başladım.süt ayran içmekte lazım birde hamur işi ve hazır yemeyi kesicem inşallah

Mrb ark bende haziran annedi olucam Allah kismet ederse arefe gunu ayin 14 unde doktora gittim keseyi gorduk 4 mm hcg de 2166 idi. 15 gun sonra gel dedi doktorum daha bebegi goremedik sabirsizlaniyorum Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

Hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun bebişin, benimde haziran 2011 doğumlu bir kızım var, acele etmişim gibi geliyor bazen ikinci çocuk için, ama başka çocukluları görünce iyi yaptık diyorum

kızlar kesemiz göründü içinde bebişimizde göründüüü :) kalp atışarı için 2 hafta sonrasına çağırdı doktorum :)
Gözünüz aydın hayırlı olsun, daerısı kalp atışlarına. Bende yarın doktorda olacağım, inşallah kalp atışlarını duyarız bayram öncesi kesenin içi boştu,çok korkuyorum

Kızıma hamileyken her sabah yumurta, süt, cevizle kahvaltı yapıyordum, bu bebeğim şanssız, mide bulantım yok ama hiçbirine elim gitmiyor, sanki tiksinme gibi bişeler var bende, inşallah çabuk geçer

Mrb ark bende haziran annedi olucam Allah kismet ederse arefe gunu ayin 14 unde doktora gittim keseyi gorduk 4 mm hcg de 2166 idi. 15 gun sonra gel dedi doktorum daha bebegi goremedik sabirsizlaniyorum Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu

Hayırlı olsun, inşallah hep birlikte ilerleriz bu sayfalarda, sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Hayırlı olsun, inşallah hep birlikte ilerleriz bu sayfalarda, sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
İnsallah hayirlisiyla

slm kızlar bende bayramın 3.günü hamile olduğumu öğrendim,hastaneye daha gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum çünkü şu an cok erken sat 16 eylüldü,22 aylık oğlum var,rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..amin..

Canim ben 7 kasimda gidicem doktora.. oyle rdvu verdiler.. simdi 4 haftaligiz o zaman kalbini duyariz insallah..

7 kasima garanti duyarsiniz kalbini.
Ben aslinda bugun dr gidicektim.hos gittim de.ama bayramda dayanamayip cmrtesi gunu de baska dr gittim. Cok sabirlisin belliki sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…