- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
İyiyim canım...:) Dün biraz lekelenmelerim vardı bütün gün bi o tarafa bi bu tarafa yuvarlandım durdumAlttan muayene vajinadan ultrason cihazıyla bakıyorlar tabi cihaz karından bakılan gibi değil... cuma alttan bakmak için mi çağırdı?
normal sanırım canm benim 7 eylüldü en son adet tarihim 9 ekimde test yaptım idrardan çok silik bi pembe çıktı doktora gittim 77 çıktı beta değerim sonra ertesi gün 132 çıktı en son 11inde yaptırdım 298 idi o gün doktor göremeyiz henüz binlere gelmesi lazım bayramdan sonra gel dedi Allah nasip ederse çarşamba gidicem bende 6 haftadan önce zaten görünmez dediler inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Hayırlı olsun bebişleriniz darısı bütün bebiş istiyenlere
Merhaba, ağustos 2012 anneleri grubundaydım şimdi de haziran 2014.14,5 aylık oğlum var.Süpriz bi,r şekilde hamile olduğumu öğrendim.Az önce dr kontrolünden geldim...Hepimize hayırlısı olsun..
yok oetcimm cuma normal ulutrasyon dedi ama ben dayanamayıp yarın gitmek istiyorumlekelenmene dr ne dedi
merhabalar bende sanırım hamileyim, 19 ekimde test yaptım çift çizgi çıktı eşim zaten çok hevesli hemen doktora gittik tabiiki doktor birşey göremedi. Kan testi yaptırdık 425 çıktı galiba hamileyim ama doktor neden göremedi hafta sonu tekrar gelin dedi. Arkadaşlar acaba bu sefer olurmu . Mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim. Gerçi onun sebebi karnımdan su aldırmamdan kaynaklanıyor sanırım. Allahım ne olur bu sefer aynı acıları yaşamayalım hiçbirimiz. Yaşım 37 ben biraz geç kaldım sanırım. Ama kızım yalnız kalmasın istedim birde çalılınca 2, çoçuk çok zor oluyor. Lütfen birbirimize dua edelim.
resme işe sürünerek geldim, meger ne cok alısmısım tatile :)
bebişler nasıl acaba, fabrika gibiymiş içimiz an an değişiyormus, bi yerde okumustum :)
Arkadaşlar benimde akşam 17:30 da randevum var sonunda dr değiştrdim bebeğimi inşaalah görürüm lütfen çook dua edin bana)
Gunaydin Taze ve guzel hamisler...
Nasilsiniz kizlar bugun ??
Biz uyuyamiyoruz.. sancilarimiz var.. ama babamiz cok iyi ilginleniyo..
kizlar ben simdiden gobege krem surmeye basladim..Ceviz yiyorum her sabah.. Siz neler yapiyorsunuz ?
Allah'im meleklermize kavusmayi nasip etsin...
kızlar benim sarı akıntım var afferdersniz neden sizde varmı?
Merhaba, ağustos 2012 anneleri grubundaydım şimdi de haziran 2014.14,5 aylık oğlum var.Süpriz bi,r şekilde hamile olduğumu öğrendim.Az önce dr kontrolünden geldim...Hepimize hayırlısı olsun..
Gözünüz aydın hayırlı olsun, daerısı kalp atışlarına. Bende yarın doktorda olacağım, inşallah kalp atışlarını duyarız bayram öncesi kesenin içi boştu,çok korkuyorumkızlar kesemiz göründü içinde bebişimizde göründüüü :) kalp atışarı için 2 hafta sonrasına çağırdı doktorum :)
Kızıma hamileyken her sabah yumurta, süt, cevizle kahvaltı yapıyordum, bu bebeğim şanssız, mide bulantım yok ama hiçbirine elim gitmiyor, sanki tiksinme gibi bişeler var bende, inşallah çabuk geçergünaydın canım :) ben sabah doktora gittim keseyi de bebegimi de grdüm elhamdülillah o yüzden işe koşa koşa geldimkesenin içinde minicik beyaz öylece duruyodu ayyy gün gün gebeli takviminden okuyorum ben gelişimleri.ceviz yemeye başladım beyin gelişimi için :) beslenmemizee dikkat etmemiz lazım artık süt içmek lazım ıyy :26:
Mrb ark bende haziran annedi olucam Allah kismet ederse arefe gunu ayin 14 unde doktora gittim keseyi gorduk 4 mm hcg de 2166 idi. 15 gun sonra gel dedi doktorum daha bebegi goremedik sabirsizlaniyorum Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu
kızlar kesemiz göründü içinde bebişimizde göründüüü :) kalp atışarı için 2 hafta sonrasına çağırdı doktorum :)
inşallah hafta sonu gidicem. Bir problem olmadan sürdürürm hamileliğimi inşallah.
Canim ben 7 kasimda gidicem doktora.. oyle rdvu verdiler.. simdi 4 haftaligiz o zaman kalbini duyariz insallah..