cok su ıcıyorsun demek oluyor bu aynı zamanda:)
guzel bısey
ben heralde 1,5 lt olmustur içeli, gunde 2 litre iyidir heralde degıl mı?
birde kızlar, OMEGA3 un fazlası zararlı mı? doktorum bana haftada 3 tane al dedi, ben GNC nin omega 3 unu kullanıyorum.
sıze srmak istedim.
nedersiniz?
inşallah inşallah . Hiç bir sorun yaşamadan 9 ay gecer arkadaşlar benim yaşımda olup haziranda doğum yapmaya hazırlananlar varmı yaşım 37 şuan.
ben sadece folik asit alıyorum doktorum başka bişey söylemedi.sizim doktorunuz neler içmenizi önerdi kızlar ?
Biz 6+3 teyiz 3. Vajinalimiz oldu bugun.can sıkıcı tabi sma oule cok aci veren bisey degil.Korkmzna gerek yok.batin usg sinden cok net gorunmeyince vajinal baktirdim.bu son olur insallah ama:))kızlar yarın doktora randevu aldım sizce kesem gözükürmü batım 11-13 arsı bide vajınal ultrasn yaptıran varmı nasıl oluyor korkuyorum inşaalh normal ulutrasyonda görürüm
kızlar yarın doktora randevu aldım sizce kesem gözükürmü batım 11-13 arsı bide vajınal ultrasn yaptıran varmı nasıl oluyor korkuyorum inşaalh normal ulutrasyonda görürüm
Bende sadece folik asit alıyordum gebelik öncesi gibi 400 MG lekelenmem olunca sabah akşam 100 mg progestan kullanıyorum başka bişey vermediben sadece folik asit alıyorum doktorum başka bişey söylemedi.sizim doktorunuz neler içmenizi önerdi kızlar ?
Canım gözün aydın yolk kesesi gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin en büyük kanıtı inşallah haftayada bebeğini görür pıt pıtları duyarsın hayırlısı ile...dr dan yeni geldim arkadaşlar ben vajinal ultrason yaptırmadım düşüğüm olduğu için bebeğimiz bugün tam 6 haftalıkdı KESEMİZİ VE YOLK KESEMİZİ gördükkkkkkk:) ama bebeğimi göremedim dr göremememiz çok normal haftaya gözükür yada vajinadan gözükür dedi29 ekimde randevum var kalp atışı ve bebeği görürüz inşallah dedi yaaa 1 hafta daha nasıl beklicem ((( yolk kesesi varsa bebekde var mıdır? ((((
Canım ben geç yumurtladım bu ay benimde yarın tam 5+5 yarın benimde randevum var bakalım :)bende aranıza yeni katıldım sanırım 5+4 günlük hamileyim:) yarın ilk kez bebeğimi görmeye gideceğim kesin ne kadarlık old o zaman göreceğim acaba kese ile bir kalp atışınıda duyarmıyım
Canım bayramın ilk günü lekelenmem olunca vajinal baktı çok hassas davranıyorlar hiç merak etme hissetmiyorsun bilekızlar yarın doktora randevu aldım sizce kesem gözükürmü batım 11-13 arsı bide vajınal ultrasn yaptıran varmı nasıl oluyor korkuyorum inşaalh normal ulutrasyonda görürüm
Canım ben geç yumurtladım bu ay benimde yarın tam 5+5 yarın benimde randevum var bakalım :)
Canım gözün aydın yolk kesesi gebeliğin sağlıklı ilerlediğinin en büyük kanıtı inşallah haftayada bebeğini görür pıt pıtları duyarsın hayırlısı ile...
Ya bayramın ilk günü 4+5 de lekelenmem oldu benim vajinal bakılınca yuvarlacık minnacık bişey gördük kese burda ve çok yeni yerini bulmaya çalışıyor dedi bakalım yarın ne olacakhayırlı olsun cnm sen keseyi gördünmü :)
Aynen benim günler geçmek bilemedi 6 gün Bayram tatili hep yattım lekelenmem olmadı da bir daha sanırım arefe günü kendimi yordum... Yarın göreceğiz keseyi görürüz diye düşünüyorum inşallah herşey yolundadır.. Yani bir haftası yatarak geçmiş ve lekenmesi olan biri olarak geçiyor bol bol dua et cabıminşaalah canım inşaalah o günleride görürüz hep beraber pıt pıtlarıumızı duyarız:)) ama 1 hafta nasıl geçer bilmiyrm(( çok takıyrm ben dr bana hamile değilkmişsin gibi düşün hamileymişsin gibi hareket et dedi:))) çok güzel di mi:)
dr dan yeni geldim arkadaşlar ben vajinal ultrason yaptırmadım düşüğüm olduğu için bebeğimiz bugün tam 6 haftalıkdı KESEMİZİ VE YOLK KESEMİZİ gördükkkkkkk:) ama bebeğimi göremedim dr göremememiz çok normal haftaya gözükür yada vajinadan gözükür dedi29 ekimde randevum var kalp atışı ve bebeği görürüz inşallah dedi yaaa 1 hafta daha nasıl beklicem ((( yolk kesesi varsa bebekde var mıdır? ((((