- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
arkadaşlar merhaba
bende bugün minik fındığın kalp atışını gördüm
darısı sizlere olsun. sağlıklı güzel gebelikler ve evlatlar olsun
çok teşekkür ederim canım inş bende bebeğimi sağ salim kucağıma alırım şu anda çok iyiyim hiç bir şeyim yok Allah'a çok şükür doktorumda hallederiz ne hastalıkları olanlar var falan dedi ama genede endişeliyim tabi teşekkür ederim tekrar desteğin için
ben 38 yaşındayım.bir oğlum var 14,5 aylık.bu da sürpriz oldu.kısmetse haziran gözüküyor doğum.sizede hayırlı olsun bu arada
hosgeldin canım ilk bebeğim mi
Ooo garanti gorursun yarin :)Yarın keseyi görücez inşallah ama sanıyorum 6.5 haftalığız şu anda. son 4-5 gündür devamlı bulantı ve iştahsızlık
resme işe sürünerek geldim, meger ne cok alısmısım tatile :)
bebişler nasıl acaba, fabrika gibiymiş içimiz an an değişiyormus, bi yerde okumustum :)
Bgn mu yaptircansin ?
günaydın canım :) ben sabah doktora gittim keseyi de bebegimi de grdüm elhamdülillah o yüzden işe koşa koşa geldimkesenin içinde minicik beyaz öylece duruyodu ayyy gün gün gebeli takviminden okuyorum ben gelişimleri.ceviz yemeye başladım beyin gelişimi için :) beslenmemizee dikkat etmemiz lazım artık süt içmek lazım ıyy :26:
Herkesin evliligi yeni sanirim.bizimde 15 ay oldu :) kizlar aseren var mi aranizda? Ben deli gibi tursu yemek istiyorum
Grupta galiba en son ben doğrucam..
sut filan içemiyorum ama ceviz yiyebiliyorum :)
bende bebişimi görsem kalp atısını görsem, sabırsızlanıyoruuuum :)
biz henuz cok kucuguz teyzesi sadece kese ve yolk sacını gorduk :)
haftaya gidicem insallah bebegı ve kalp atısını duymak için
merhaba arkadaşlar bende 5+5 günlük hamileyim tahminlerime göre... yarın doktor kontrolüm var... çok heyecanlıyım...
Ooo garanti gorursun yarin :)
Yeni basladi demekki bulantin.bende yok ama bgn doktor dedi.sabah direk sivi tuketme dedi.arttiriomus bulantiyi,seninde aklinda olsun
hayirli olsun,benimki de 4+4 gunluk :) rabbim hayirli guzel hamilelik nasib etsin
kokulu ama iltihap mı minelcim anlamadımrahatlattın beni
Işyerindeyim habire çişe gidiyorum rezil oldum
2 haftadir bende cekiyorum bulanti arada kusma..bi arkadasim zeytin cekirdegi em dedi biri karanfil em dedi :) iki gündür iyiyim cok sükür kuru ekmek domatez yiyorum bende sürekli :) diyorum ne zormus annelik simdiden zorluklari basladi. istahsizlik ve halsizlikte oluyor cok tuhaf hic birsey yemek istemiyor canim ama karnim kurt gibi ac :))
çok saol... sanada hayırlı hamilelikler olsun inşallah...darısı bekleyen herkese olsun inşallah... benim iki gündür bulantılarım çok hafif başladı.. 4+5'de hafif bir lekelenmem oldu ozaman vaajinal bakıldı keseyi gördüm ama daha çok erken tutunma aşamasında dedi doktor... yarını nasıl bekliyorum anlatamam... bakalım yarın nelerle karşılaşıcaz.
Ben 2 gundur iyim oluyo ama asiri degil yogurta ise yariyo sanirim aksamlari yogurt yiyorum diger sut urunlerini yiyemiyorum ne yazikkiAynen karnim ac ama yiyemiyorum.pufff!! Bu ikinci gebeligim.oglumda da olmustu ama bu kadar erken ve yogun degildi.
yok canım kremsi sıvı gibi, senin ki iltihaplıysa mantar olabilir bi an önce doktora gitmekte fayda var şirinecim.