2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çok teşekkür ederim canım inş bende bebeğimi sağ salim kucağıma alırım şu anda çok iyiyim hiç bir şeyim yok Allah'a çok şükür doktorumda hallederiz ne hastalıkları olanlar var falan dedi ama genede endişeliyim tabi teşekkür ederim tekrar desteğin için

sen hiiiç canını sıkma moralini yüksek tut bnde 27 haftalık doğm yaptım kızım şimdi 2 yaşnda :nazar: sen dik dur bebeğini ve kendini düşün gerisi boş

ben 38 yaşındayım.bir oğlum var 14,5 aylık.bu da sürpriz oldu.kısmetse haziran gözüküyor doğum.sizede hayırlı olsun bu arada

teşekkürederim sizede hayırlı olsun, benim 6 yaşında kızım var allahıma şükürler olsun ama tek kalmasın dedim . Inşallah hiç problem yaşamamda kızımın kardeşi olur. Herkes için aynı duaları ediyorum.

Yarın keseyi görücez inşallah ama sanıyorum 6.5 haftalığız şu anda. son 4-5 gündür devamlı bulantı ve iştahsızlık :KK43:
Ooo garanti gorursun yarin :)
Yeni basladi demekki bulantin.bende yok ama bgn doktor dedi.sabah direk sivi tuketme dedi.arttiriomus bulantiyi,seninde aklinda olsun

resme işe sürünerek geldim, meger ne cok alısmısım tatile :)
bebişler nasıl acaba, fabrika gibiymiş içimiz an an değişiyormus, bi yerde okumustum :)

Al benden de o kadar servise falan binmedim eşim bıraktı işe öğüre öğüre:KK43:(
İşyerinde de herkes şok oldu sen noldun böle diye hastanedeyim tahlil verdim serum takcaklar sanırım
Bebisi gördük kalp atışı falan herşey yolunda dedi dr

günaydın canım :) ben sabah doktora gittim keseyi de bebegimi de grdüm elhamdülillah o yüzden işe koşa koşa geldim :KK1::KK1: kesenin içinde minicik beyaz öylece duruyodu ayyy :KK16: gün gün gebeli takviminden okuyorum ben gelişimleri.ceviz yemeye başladım beyin gelişimi için :) beslenmemizee dikkat etmemiz lazım artık süt içmek lazım ıyy :26:

sut filan içemiyorum ama ceviz yiyebiliyorum :)
bende bebişimi görsem kalp atısını görsem, sabırsızlanıyoruuuum :)
biz henuz cok kucuguz teyzesi sadece kese ve yolk sacını gorduk :)
haftaya gidicem insallah bebegı ve kalp atısını duymak için

merhaba arkadaşlar bende 5+5 günlük hamileyim tahminlerime göre... yarın doktor kontrolüm var... çok heyecanlıyım...

sut filan içemiyorum ama ceviz yiyebiliyorum :)
bende bebişimi görsem kalp atısını görsem, sabırsızlanıyoruuuum :)
biz henuz cok kucuguz teyzesi sadece kese ve yolk sacını gorduk :)
haftaya gidicem insallah bebegı ve kalp atısını duymak için

bende içemiyorum ama içicem mecburen :26:
görürsün canım benim azcık daha bekle çokkk güzel bi duygu :KK16:

Ooo garanti gorursun yarin :)
Yeni basladi demekki bulantin.bende yok ama bgn doktor dedi.sabah direk sivi tuketme dedi.arttiriomus bulantiyi,seninde aklinda olsun

hiç tüketemiyorum ki sabah tüketiyim :KK43: inşallah olmaz sende bulantı hiç. nadirde olsa olmayabiliyormuş ya :KK34:

hayirli olsun,benimki de 4+4 gunluk :) rabbim hayirli guzel hamilelik nasib etsin

çok saol... sanada hayırlı hamilelikler olsun inşallah...darısı bekleyen herkese olsun inşallah... benim iki gündür bulantılarım çok hafif başladı.. 4+5'de hafif bir lekelenmem oldu ozaman vaajinal bakıldı keseyi gördüm ama daha çok erken tutunma aşamasında dedi doktor... yarını nasıl bekliyorum anlatamam... bakalım yarın nelerle karşılaşıcaz.

Işyerindeyim habire çişe gidiyorum rezil oldum :KK50:

cok su ıcıyorsun demek oluyor bu aynı zamanda:)
guzel bısey
ben heralde 1,5 lt olmustur içeli, gunde 2 litre iyidir heralde degıl mı?

birde kızlar, OMEGA3 un fazlası zararlı mı? doktorum bana haftada 3 tane al dedi, ben GNC nin omega 3 unu kullanıyorum.
sıze srmak istedim.
nedersiniz?

2 haftadir bende cekiyorum bulanti arada kusma..bi arkadasim zeytin cekirdegi em dedi biri karanfil em dedi :) iki gündür iyiyim cok sükür kuru ekmek domatez yiyorum bende sürekli :) diyorum ne zormus annelik simdiden zorluklari basladi. istahsizlik ve halsizlikte oluyor cok tuhaf hic birsey yemek istemiyor canim ama karnim kurt gibi ac :))

Aynen karnim ac ama yiyemiyorum.pufff!! Bu ikinci gebeligim.oglumda da olmustu ama bu kadar erken ve yogun degildi.

çok saol... sanada hayırlı hamilelikler olsun inşallah...darısı bekleyen herkese olsun inşallah... benim iki gündür bulantılarım çok hafif başladı.. 4+5'de hafif bir lekelenmem oldu ozaman vaajinal bakıldı keseyi gördüm ama daha çok erken tutunma aşamasında dedi doktor... yarını nasıl bekliyorum anlatamam... bakalım yarın nelerle karşılaşıcaz.

Ayy bulantidan korkuyorum cok zorlanirim cikarirken.insallah olmaz ya,zaten zayifim hepten gorunmez olurum kilo verirsem :KK43:

Aynen karnim ac ama yiyemiyorum.pufff!! Bu ikinci gebeligim.oglumda da olmustu ama bu kadar erken ve yogun degildi.
Ben 2 gundur iyim oluyo ama asiri degil yogurta ise yariyo sanirim aksamlari yogurt yiyorum diger sut urunlerini yiyemiyorum ne yazikki :KK43: gunde 2/3 yumurta yerdim simdi 1 tane bile yiyemiyorum suda cok az icebiliyorum.. Insallah ilk 3dan sonra atlatiriz

X