cnm seninle son adet tarihimiz aynı. Sen gittinmi keseni felan görmeye son durumu nasldı. Ben adetimi 1 gün geçe gittim keseyi alttan muayene ile götdük 0.72 cm ydi
regl olmam gereken gun 137 idi, o gunden 96 saat sonra 1082 cıktı.
doktor degere guzel demıstı,
ben de haziran annesi olucam inşallahh. 6+5 haftalığım dün doktora gittim bebeğimi gördüm kalp atışını duydum hayatımda ilk defa böyle bi duygu yaşadım. inşallah ağladığı günü de görürüm. bu benim ikinci hamileliğim ama ilkinde kimyasal gebelik yaşadım. çok üzüldüm yapılabilicek bütün tıbbi testleri yaptırdım. kaydadeğer bi sorun çıkmadı ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi doktor. şimdiye kadar ne lekelenme ne ağrı sızı bişey yaşamadım şükürler olsun ki. inşallah aynen böyle devam eder hepimizinki rabbim kucağımıza almayı nasip eder. benim bikaç gündür bulantılarım başladı her sabah gözümü açar açmaz kusuyodum, bugün daha iyiyim ama bulantılar devam. Allah yardımcımız olsun :)
Kizlar slm. Insallah ben de haziran annesi olacagim.
Bi problem var ama insallah duzelecek.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?
Agrim arada oluyor ama sag tarafta degil. Dr ultrasona bakip soylediSag tarafinda agri varmi,hissediyomusun yoksa sadece ultrasonda mi gorunuyor?
Bu arada ben de 3 gun once test yaptim aninda cift cizgi cikti.tahminen 5. Haftamdayim doktora henuz gitmedim ultrasonda gorunmez diye.insallah bir sorun yoktur cok sık acikiyorum,sag kasıgım agriyor arada
Hayirli olsun :) kese betahcg 1500 uzerinde gozukuyor.bnm de 5.haftam
Bu agrilar normal herhalde
resme işe sürünerek geldim, meger ne cok alısmısım tatile :)
bebişler nasıl acaba, fabrika gibiymiş içimiz an an değişiyormus, bi yerde okumustum :)
Tesekkur ederim :) rabbim herkese hayirli evlat versin, bebislerimiz saglikli olur insallah sıkısıkı tutunurlar.ben 3 hafta sonra ilk doktor randevuma gidicem,saglik ocaginda kan testlerini yaptiricam.insallah sorunsuz kucagimiza aliriz.sen de moralini yuksek tut insallah dusuk falan olmaz
Kızlar merhaba. Ben de inş.Haziran annesi olacağım. Batım 11 Ekimdi. 14 Ekim de evde test yaptım negatif çıktı. Umudum kalmamıştı ama ayın 18 inde yaptığım testte çift çizgi çıktı :):)
Yer: İst.
İlk gebelik
İlk gebelik dedim ama mayıs ayında 8 haftalık iken bebeğimi kaybettim. Rabbim inş.bu sefer sağ-salim evladımı kucağıma verir. Amiiiin...
aminnn canım hosgeldin
kızlra sarı akıntım varr kasıgım bir ağrıyor anlatamam benim bat 11-13üydü ne zaman gitsem dr bayramdan önceki cuma gitmiştim yani adet gunum 11de keseyi görememişti:26:
kızlra sarı akıntım varr kasıgım bir ağrıyor anlatamam benim bat 11-13üydü ne zaman gitsem dr bayramdan önceki cuma gitmiştim yani adet gunum 11de keseyi görememişti:26: