2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

merhabalar bende sanırım hamileyim, 19 ekimde test yaptım çift çizgi çıktı eşim zaten çok hevesli hemen doktora gittik tabiiki doktor birşey göremedi. Kan testi yaptırdık 425 çıktı galiba hamileyim ama doktor neden göremedi hafta sonu tekrar gelin dedi. Arkadaşlar acaba bu sefer olurmu . Mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim. Gerçi onun sebebi karnımdan su aldırmamdan kaynaklanıyor sanırım. Allahım ne olur bu sefer aynı acıları yaşamayalım hiçbirimiz. Yaşım 37 ben biraz geç kaldım sanırım. Ama kızım yalnız kalmasın istedim birde çalılınca 2, çoçuk çok zor oluyor. Lütfen birbirimize dua edelim.

Arkadaşlar benimde akşam 17:30 da randevum var sonunda dr değiştrdim bebeğimi inşaalah görürüm lütfen çook dua edin bana )

normal sanırım canm benim 7 eylüldü en son adet tarihim 9 ekimde test yaptım idrardan çok silik bi pembe çıktı doktora gittim 77 çıktı beta değerim sonra ertesi gün 132 çıktı en son 11inde yaptırdım 298 idi o gün doktor göremeyiz henüz binlere gelmesi lazım bayramdan sonra gel dedi Allah nasip ederse çarşamba gidicem bende 6 haftadan önce zaten görünmez dediler inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bgn mu yaptircansin ?

Mrb cnm deger 1500 olunca kese gozukuyor. Haftasonu olmadan gorebilirsiniz :)

Gunaydin Taze ve guzel hamisler...
Nasilsiniz kizlar bugun ??
Biz uyuyamiyoruz.. sancilarimiz var.. ama babamiz cok iyi ilginleniyo..
kizlar ben simdiden gobege krem surmeye basladim..Ceviz yiyorum her sabah.. Siz neler yapiyorsunuz ?

Allah'im meleklermize kavusmayi nasip etsin...

batasım ben süt içiyorum dr omega plus verdi vitamin folik asit kullanıyorum ceviz badem ama canım ekşi istiyor zararlıymış kolayı hayatımızdan çıkardık

batasım ben süt içiyorum dr omega plus verdi vitamin folik asit kullanıyorum ceviz badem ama canım ekşi istiyor zararlıymış kolayı hayatımızdan çıkardık

korktum yok canım cok sükür kırmızı değil vajinal bölgem cok agrıyo affedersiniz alt bölge ondan korktum

YOk canim korkma oyle.. bak alta dogum tarihi yaziyor ya meleklerimizin orada hamilelik takvimi var.. her gun neler yasiyor melegin okuyabilirsin.. bu kasilmalar da normal.. allah'im korusun onlari..

Bende ceviz felan basladim zaten colayi hic sevmem.. biz bol bol tursu yesek.. tuzlu seyler yesek.. folik asit bende kulaniyorum.. suten midem bulaniyo artik.. hayirlisi..

canımcım sen nasılsın bebeişin nasıl ben alttan muyane istemedim vajinal muayane çataldan mı oluyor? oda cumaya gel diyor cuma geç değilmi oet?

İyiyim canım...:) Dün biraz lekelenmelerim vardı bütün gün bi o tarafa bi bu tarafa yuvarlandım durdum Alttan muayene vajinadan ultrason cihazıyla bakıyorlar tabi cihaz karından bakılan gibi değil... cuma alttan bakmak için mi çağırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…