Günaydın bayanlar
Bayramdan öbceki kontrolde yani 6 haftalıkken kese boş görünmüştü ve idrarda yoğun iltihap çıkmıştı, bugun hastaneye gidecektim ters giden bişeyler varsa diye korkudan gidemedim :18:, paşa paşa işe geldim, yarın inşallah iyi haberler duyarım, birde çankaya'da 3 gündür süren su kesintisi canımızdan bezdirdi, var mı başka benim gibi olan?[
hayırlısı olsun canm inş sağ dalim kucağına alırsın bebeğini bende bayramdan önce öğrendim hamile olduğumu ilk bebeğim benmde bende de şeker başlangıcı vardı doktor insüline başladı bende tedirginim çarşamba günü gidicem doktora inş bi sorun yoktur
Hoşbulduk canım
Kızlar benim kasığımda ya da yumurtalıklarımda tam anlayamadım neresi olduğunu ama sancım var. Sizde de var mı böyle birşey ?
kızlar merhaba. Ben de inş.haziran annesi olacağım. Batım 11 ekimdi. 14 ekim de evde test yaptım negatif çıktı. Umudum kalmamıştı ama ayın 18 inde yaptığım testte çift çizgi çıktı :):)
yer: Ist.
Ilk gebelik
ilk gebelik dedim ama mayıs ayında 8 haftalık iken bebeğimi kaybettim. Rabbim inş.bu sefer sağ-salim evladımı kucağıma verir. Amiiiin...
Benimde kasığım çok ağrıyor, aam hep sol kasığım batıyor, seninde tek taraflı mı canım?
merhabalar bende sanırım hamileyim, 19 ekimde test yaptım çift çizgi çıktı eşim zaten çok hevesli hemen doktora gittik tabiiki doktor birşey göremedi. Kan testi yaptırdık 425 çıktı galiba hamileyim ama doktor neden göremedi hafta sonu tekrar gelin dedi. Arkadaşlar acaba bu sefer olurmu . Mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim. Gerçi onun sebebi karnımdan su aldırmamdan kaynaklanıyor sanırım. Allahım ne olur bu sefer aynı acıları yaşamayalım hiçbirimiz. Yaşım 37 ben biraz geç kaldım sanırım. Ama kızım yalnız kalmasın istedim birde çalılınca 2, çoçuk çok zor oluyor. Lütfen birbirimize dua edelim.
Tesekkur ederim :) rabbim herkese hayirli evlat versin, bebislerimiz saglikli olur insallah sıkısıkı tutunurlar.ben 3 hafta sonra ilk doktor randevuma gidicem,saglik ocaginda kan testlerini yaptiricam.insallah sorunsuz kucagimiza aliriz.sen de moralini yuksek tut insallah dusuk falan olmaz
Mrb cnm deger 1500 olunca kese gozukuyor. Haftasonu olmadan gorebilirsiniz :)merhabalar bende sanırım hamileyim, 19 ekimde test yaptım çift çizgi çıktı eşim zaten çok hevesli hemen doktora gittik tabiiki doktor birşey göremedi. Kan testi yaptırdık 425 çıktı galiba hamileyim ama doktor neden göremedi hafta sonu tekrar gelin dedi. Arkadaşlar acaba bu sefer olurmu . Mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim. Gerçi onun sebebi karnımdan su aldırmamdan kaynaklanıyor sanırım. Allahım ne olur bu sefer aynı acıları yaşamayalım hiçbirimiz. Yaşım 37 ben biraz geç kaldım sanırım. Ama kızım yalnız kalmasın istedim birde çalılınca 2, çoçuk çok zor oluyor. Lütfen birbirimize dua edelim.
Mrb cnm deger 1500 olunca kese gozukuyor. Haftasonu olmadan gorebilirsiniz :)
mrb cnm deger 1500 olunca kese gozukuyor. Haftasonu olmadan gorebilirsiniz :)
Normalde bir hafta on gün sonra tekrar çağırırlar yani yarın gitsen olur bence...:)
kızlar benim sarı akıntım var afferdersniz neden sizde varmı?
Gunaydin Taze ve guzel hamisler...
Nasilsiniz kizlar bugun ??
Biz uyuyamiyoruz.. sancilarimiz var.. ama babamiz cok iyi ilginleniyo..
kizlar ben simdiden gobege krem surmeye basladim..Ceviz yiyorum her sabah.. Siz neler yapiyorsunuz ?
Allah'im meleklermize kavusmayi nasip etsin...
Canim bu akintilar cok normal.. kirmizi olmadigi surece..merak etme.. artikca articak hatta..
batasım ben süt içiyorum dr omega plus verdi vitamin folik asit kullanıyorum ceviz badem ama canım ekşi istiyor zararlıymış kolayı hayatımızdan çıkardık
korktum yok canım cok sükür kırmızı değil vajinal bölgem cok agrıyo affedersiniz alt bölge ondan korktum
canımcım sen nasılsın bebeişin nasıl ben alttan muyane istemedim vajinal muayane çataldan mı oluyor? oda cumaya gel diyor cuma geç değilmi oet?
Arkadaşlar benimde akşam 17:30 da randevum var sonunda dr değiştrdim bebeğimi inşaalah görürüm lütfen çook dua edin bana)