2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın bayanlar:KK3:

Bayramdan öbceki kontrolde yani 6 haftalıkken kese boş görünmüştü ve idrarda yoğun iltihap çıkmıştı, bugun hastaneye gidecektim ters giden bişeyler varsa diye korkudan gidemedim :18:, paşa paşa işe geldim, yarın inşallah iyi haberler duyarım, birde çankaya'da 3 gündür süren su kesintisi canımızdan bezdirdi, var mı başka benim gibi olan?[

hayırlısı olsun canm inş sağ dalim kucağına alırsın bebeğini bende bayramdan önce öğrendim hamile olduğumu ilk bebeğim benmde bende de şeker başlangıcı vardı doktor insüline başladı bende tedirginim çarşamba günü gidicem doktora inş bi sorun yoktur

kızlar merhaba. Ben de inş.haziran annesi olacağım. Batım 11 ekimdi. 14 ekim de evde test yaptım negatif çıktı. Umudum kalmamıştı ama ayın 18 inde yaptığım testte çift çizgi çıktı :):)

yer: Ist.

Ilk gebelik :KK43:

ilk gebelik dedim ama mayıs ayında 8 haftalık iken bebeğimi kaybettim. Rabbim inş.bu sefer sağ-salim evladımı kucağıma verir. Amiiiin...

merhabalar bende sanırım hamileyim, 19 ekimde test yaptım çift çizgi çıktı eşim zaten çok hevesli hemen doktora gittik tabiiki doktor birşey göremedi. Kan testi yaptırdık 425 çıktı galiba hamileyim ama doktor neden göremedi hafta sonu tekrar gelin dedi. Arkadaşlar acaba bu sefer olurmu . Mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim. Gerçi onun sebebi karnımdan su aldırmamdan kaynaklanıyor sanırım. Allahım ne olur bu sefer aynı acıları yaşamayalım hiçbirimiz. Yaşım 37 ben biraz geç kaldım sanırım. Ama kızım yalnız kalmasın istedim birde çalılınca 2, çoçuk çok zor oluyor. Lütfen birbirimize dua edelim.

Arkadaşlar benimde akşam 17:30 da randevum var sonunda dr değiştrdim bebeğimi inşaalah görürüm lütfen çook dua edin bana :KK66:)

merhabalar bende sanırım hamileyim, 19 ekimde test yaptım çift çizgi çıktı eşim zaten çok hevesli hemen doktora gittik tabiiki doktor birşey göremedi. Kan testi yaptırdık 425 çıktı galiba hamileyim ama doktor neden göremedi hafta sonu tekrar gelin dedi. Arkadaşlar acaba bu sefer olurmu . Mayıs ayında 5,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim. Gerçi onun sebebi karnımdan su aldırmamdan kaynaklanıyor sanırım. Allahım ne olur bu sefer aynı acıları yaşamayalım hiçbirimiz. Yaşım 37 ben biraz geç kaldım sanırım. Ama kızım yalnız kalmasın istedim birde çalılınca 2, çoçuk çok zor oluyor. Lütfen birbirimize dua edelim.

normal sanırım canm benim 7 eylüldü en son adet tarihim 9 ekimde test yaptım idrardan çok silik bi pembe çıktı doktora gittim 77 çıktı beta değerim sonra ertesi gün 132 çıktı en son 11inde yaptırdım 298 idi o gün doktor göremeyiz henüz binlere gelmesi lazım bayramdan sonra gel dedi Allah nasip ederse çarşamba gidicem bende 6 haftadan önce zaten görünmez dediler inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Tesekkur ederim :) rabbim herkese hayirli evlat versin, bebislerimiz saglikli olur insallah sıkısıkı tutunurlar.ben 3 hafta sonra ilk doktor randevuma gidicem,saglik ocaginda kan testlerini yaptiricam.insallah sorunsuz kucagimiza aliriz.sen de moralini yuksek tut insallah dusuk falan olmaz

Bgn mu yaptircansin ?

Mrb cnm deger 1500 olunca kese gozukuyor. Haftasonu olmadan gorebilirsiniz :)

Gunaydin Taze ve guzel hamisler...
Nasilsiniz kizlar bugun ??
Biz uyuyamiyoruz.. sancilarimiz var.. ama babamiz cok iyi ilginleniyo..
kizlar ben simdiden gobege krem surmeye basladim..Ceviz yiyorum her sabah.. Siz neler yapiyorsunuz ?

Allah'im meleklermize kavusmayi nasip etsin... :KK16::KK16::KK16:

Gunaydin Taze ve guzel hamisler...
Nasilsiniz kizlar bugun ??
Biz uyuyamiyoruz.. sancilarimiz var.. ama babamiz cok iyi ilginleniyo..
kizlar ben simdiden gobege krem surmeye basladim..Ceviz yiyorum her sabah.. Siz neler yapiyorsunuz ?

Allah'im meleklermize kavusmayi nasip etsin... :KK16::KK16::KK16:

batasım ben süt içiyorum dr omega plus verdi vitamin folik asit kullanıyorum ceviz badem ama canım ekşi istiyor zararlıymış kolayı hayatımızdan çıkardık :KK6:

batasım ben süt içiyorum dr omega plus verdi vitamin folik asit kullanıyorum ceviz badem ama canım ekşi istiyor zararlıymış kolayı hayatımızdan çıkardık :KK6:

korktum yok canım cok sükür kırmızı değil vajinal bölgem cok agrıyo affedersiniz alt bölge ondan korktum :KK50:

YOk canim korkma oyle.. bak alta dogum tarihi yaziyor ya meleklerimizin orada hamilelik takvimi var.. her gun neler yasiyor melegin okuyabilirsin.. bu kasilmalar da normal.. :KK16::KK16: allah'im korusun onlari..

Bende ceviz felan basladim zaten colayi hic sevmem.. biz bol bol tursu yesek.. tuzlu seyler yesek.. :KK39::KK39: folik asit bende kulaniyorum.. suten midem bulaniyo artik.. hayirlisi.. :KK16::KK16:

canımcım sen nasılsın bebeişin nasıl ben alttan muyane istemedim vajinal muayane çataldan mı oluyor? oda cumaya gel diyor cuma geç değilmi oet?

İyiyim canım...:) Dün biraz lekelenmelerim vardı bütün gün bi o tarafa bi bu tarafa yuvarlandım durdum :KK1: Alttan muayene vajinadan ultrason cihazıyla bakıyorlar tabi cihaz karından bakılan gibi değil... cuma alttan bakmak için mi çağırdı?

X