2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
cnm seninle son adet tarihimiz aynı. Sen gittinmi keseni felan görmeye son durumu nasldı. Ben adetimi 1 gün geçe gittim keseyi alttan muayene ile götdük 0.72 cm ydi

canım ben adetim 4 gün geçince gittim kan testi için önce ultrasonda baktı doktor karından ama hiçbişey görünmedi.kan testine göre konuşalım dedi 86 falan çıktı sonuç ama doktora gösteremedim.iki gün sonra gittim tekrar kana baktırırm hem snucu gösteririm diye doktorum yoktu başka dotordan kan tahlili istedim o da 183 çıktı.bayram günü acilde 1000 in üzerinde çıktı ama tam olarak kaç yazmıyordu.yani bir türlü gidemedim ş uzun tatilden dolayı.yarın gidicem inşallah keseyi görürüm :) senin çok erken görünmüş ben gittiğimde alttanda baksa görünmezdi muhtemelen çünkü geç döllenme oldu bendee.neden biliyosun diyosan adetten 1 gün önce kan testi 2.64 tü :KK34: Bi de bende yerleşme kanaması adetim 1 gün geçince oldu normalde adeten 1 hafta önce oluyormuş canım

regl olmam gereken gun 137 idi, o gunden 96 saat sonra 1082 cıktı.
doktor degere guzel demıstı,

Canim endise etme , ultrason makinesinin kalitesi ve doktorun o makineyi kullanma becerisi ile de dogru orantili bu is.
Bazi doktorlar pek beceremiyor bu ultrason isini. Bence bir ozel hastanenin son model ultrason cihazina gir , orada gorebileceklerdir bebegi. daha cok kucuk cunku. Ben 6. haftayi bitirmek uzereyim, daha dun gorundu bebek, henuz yarim santimlik bisey. Kese 2 cm buyuklugunde, kolay gorunuyor ama bebegi gorememis olabilirler yani.

ben de haziran annesi olucam inşallahh. 6+5 haftalığım dün doktora gittim bebeğimi gördüm kalp atışını duydum hayatımda ilk defa böyle bi duygu yaşadım. inşallah ağladığı günü de görürüm. bu benim ikinci hamileliğim ama ilkinde kimyasal gebelik yaşadım. çok üzüldüm yapılabilicek bütün tıbbi testleri yaptırdım. kaydadeğer bi sorun çıkmadı ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi doktor. şimdiye kadar ne lekelenme ne ağrı sızı bişey yaşamadım şükürler olsun ki. inşallah aynen böyle devam eder hepimizinki rabbim kucağımıza almayı nasip eder. benim bikaç gündür bulantılarım başladı her sabah gözümü açar açmaz kusuyodum, bugün daha iyiyim ama bulantılar devam. Allah yardımcımız olsun :)

Cok tebrik ederim seni! Allah tamamina erdirsin.. Ben de kalp atisini duydum, inanilmaz birsey.. Allah`in bir mucizesi.. Rabbim tum isteyenlere duyursun bu guzel sesi insallah..

Kizlar slm. Insallah ben de haziran annesi olacagim.
Bi problem var ama insallah duzelecek.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?

Kizlar slm. Insallah ben de haziran annesi olacagim.
Bi problem var ama insallah duzelecek.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?

Sag tarafinda agri varmi,hissediyomusun yoksa sadece ultrasonda mi gorunuyor?

Bu arada ben de 3 gun once test yaptim aninda cift cizgi cikti.tahminen 5. Haftamdayim doktora henuz gitmedim ultrasonda gorunmez diye.insallah bir sorun yoktur cok sık acikiyorum,sag kasıgım agriyor arada

Bu arada ben de 3 gun once test yaptim aninda cift cizgi cikti.tahminen 5. Haftamdayim doktora henuz gitmedim ultrasonda gorunmez diye.insallah bir sorun yoktur cok sık acikiyorum,sag kasıgım agriyor arada

Hayirli olsun :) kese betahcg 1500 uzerinde gozukuyor.bnm de 5.haftam
Bu agrilar normal herhalde

resme işe sürünerek geldim, meger ne cok alısmısım tatile :)
bebişler nasıl acaba, fabrika gibiymiş içimiz an an değişiyormus, bi yerde okumustum :)

Hayirli olsun :) kese betahcg 1500 uzerinde gozukuyor.bnm de 5.haftam
Bu agrilar normal herhalde

Tesekkur ederim :) rabbim herkese hayirli evlat versin, bebislerimiz saglikli olur insallah sıkısıkı tutunurlar.ben 3 hafta sonra ilk doktor randevuma gidicem,saglik ocaginda kan testlerini yaptiricam.insallah sorunsuz kucagimiza aliriz.sen de moralini yuksek tut insallah dusuk falan olmaz

resme işe sürünerek geldim, meger ne cok alısmısım tatile :)
bebişler nasıl acaba, fabrika gibiymiş içimiz an an değişiyormus, bi yerde okumustum :)

günaydınn canım aynennn zorla işe geldim aklım bebeğimde nasıl acaba alt kasıgım hala ağrıyor :KK55:

Tesekkur ederim :) rabbim herkese hayirli evlat versin, bebislerimiz saglikli olur insallah sıkısıkı tutunurlar.ben 3 hafta sonra ilk doktor randevuma gidicem,saglik ocaginda kan testlerini yaptiricam.insallah sorunsuz kucagimiza aliriz.sen de moralini yuksek tut insallah dusuk falan olmaz

hosgeldin canım ilk bebeğim mi:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar merhaba. Ben de inş.Haziran annesi olacağım. Batım 11 Ekimdi. 14 Ekim de evde test yaptım negatif çıktı. Umudum kalmamıştı ama ayın 18 inde yaptığım testte çift çizgi çıktı :):)

Yer: İst.

İlk gebelik :KK43:

İlk gebelik dedim ama mayıs ayında 8 haftalık iken bebeğimi kaybettim. Rabbim inş.bu sefer sağ-salim evladımı kucağıma verir. Amiiiin...

Kızlar merhaba. Ben de inş.Haziran annesi olacağım. Batım 11 Ekimdi. 14 Ekim de evde test yaptım negatif çıktı. Umudum kalmamıştı ama ayın 18 inde yaptığım testte çift çizgi çıktı :):)

Yer: İst.

İlk gebelik :KK43:

İlk gebelik dedim ama mayıs ayında 8 haftalık iken bebeğimi kaybettim. Rabbim inş.bu sefer sağ-salim evladımı kucağıma verir. Amiiiin...

aminnn canım hosgeldin :KK16:

kızlra sarı akıntım varr kasıgım bir ağrıyor anlatamam benim bat 11-13üydü ne zaman gitsem dr bayramdan önceki cuma gitmiştim yani adet gunum 11de keseyi görememişti:26:

Günaydın bayanlar:KK3:

Bayramdan öbceki kontrolde yani 6 haftalıkken kese boş görünmüştü ve idrarda yoğun iltihap çıkmıştı, bugun hastaneye gidecektim ters giden bişeyler varsa diye korkudan gidemedim :18:, paşa paşa işe geldim, yarın inşallah iyi haberler duyarım, birde çankaya'da 3 gündür süren su kesintisi canımızdan bezdirdi, var mı başka benim gibi olan?

kızlra sarı akıntım varr kasıgım bir ağrıyor anlatamam benim bat 11-13üydü ne zaman gitsem dr bayramdan önceki cuma gitmiştim yani adet gunum 11de keseyi görememişti:26:

Normalde bir hafta on gün sonra tekrar çağırırlar yani yarın gitsen olur bence...:)

Kızlar cuma günü doktora gittim kahverengi leke oluyo diye progestan verdi. Dinlen dedi. ultrasonda gördüm bebeğimi :) 7+4 olmuş dedi :) şuanda tam 8 haftalık yani :) kalbi atıyodu pıt pıt :) yerim onun minik kalbini yaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Benimde kasığım çok ağrıyor, aam hep sol kasığım batıyor, seninde tek taraflı mı canım?

X