2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun şimdiden allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin...bende 6+5 haftalığım aynıyız seninle :)) bende yarın gidicem inşallah görürüm :) ilk kan testini reglin kaç gün geçince yaptırdın canım ve kaçtı ? Ben de geç döllenme oldu sanırım degerim az çıkmıştı seninkini de merak ettim şimdi :)

ben tüp bebekle hamile kaldım canım o yüzden beklenen adet tarihimden 4 gün önce yaptım çıktı. ilk kan testi sonucu 84 iki gün sonra 274, ondan iki gün sonra yani adet tarihimde de 1137 çıktı. doktor düne randevu verdi tabi ben dayanamadım bi hafta önce başka bi doktora gittim keseyi göriyim en azından rahatliyim diye :) gördüm rahatladım ama bu sefer de ay ya boş gebelikse diye gerdim durdum kendimi bi hafta taa ki düne kadar :)) doğurana kadar böyle evham yapıcam sanırım :))

ya bu evham bende de var Boş gebelik meselesini bende düşünmüyo değilim :) benim adetten 1 gün önceki kan testimde yani 3 ekimde 2.67 çıktı.adetim 4 gün gecikti gittim 86.7 çıktı.iki gün sonra 183 ve bayramın 1. Günü 1000 in üstünde çıktı :) bu süreçte doktora görünemedim çnkü uzun bir tatil girdi araya maalesef.benim geç döllenme oldugu için belki keseyi bile zor görürüm bilemiyorum ya :)

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bayramdan önce hamile olduğumu öğrendim doktora gittiğimde daha görünmediğini bayramdan sonra gelmem gerektiğini söyledi çarşamba günü gidicem ve inşallah bebeğimi ilk kez görücem

hayırlı olsun canım bende bayramdan önceki hafta ögrendim ama göremedim inşallah yarın gittiğime görücem :)

hayırlı olsun canım bende bayramdan önceki hafta ögrendim ama göremedim inşallah yarın gittiğime görücem :)

inş sağlıklıdır canım bende çok endişeliyim nasıl olucak diye ilk hamileliğim benim birde şeker sorunum var insülin başladılar bayramdan önce anlıcağın zor bir dokuz ay olucak gibi gerçi şekerim olması gerekenin çok az üstünde ama hamilelikte de çoğalır diye hemen başlayalım dedi doktor ama endişeliyim inş benm yüzümden bebeğime bişey olmaz

annemdede vardı gebelik şekeri malesef diyetine harfiyen uydu insülin kullanıyodu oda bebeği annemm kanaması olduğu için 37. haftada aldılar ama şimdi durumları gayet ii hatta bebek 2 aylık oldu :) çok geçmş olsn allah yardmcnz olsn

çok teşekkür ederim canım inş bende bebeğimi sağ salim kucağıma alırım şu anda çok iyiyim hiç bir şeyim yok Allah'a çok şükür doktorumda hallederiz ne hastalıkları olanlar var falan dedi ama genede endişeliyim tabi teşekkür ederim tekrar desteğin için

görürsüüün merak etme ama doktor vajinadan bakmak isterse engel olma çünkü karından doğru düzgün görünmüyo. ben ilk keseyi görmeye gittiğimde karından baktı yamuk yumuk bi kese göründü başka da bişey yoktu korktum boşuna. ama kalbini duyamazsan korkma çünkü dediğin gibi geç döllenme olmuş bikaç gün daha beklersin en fazla

vajinal nasıl bakılıyor :26: Benim ilk hamileliğim ve kadın doktoruna ilk kez gidiyorum hiç alttan muayene olmadım çok utanıyorum mecbur bazı şeyler ama işte napim elimde değil :26: Yengem vajinal ultrasonda doktorun bakmadan muayene ettiğini söylemişti:26:

geç döllenme olduğunu nasıl anlıyorsunuz benm kanamam 3 gün gecikti ben tahlil yapım idrardan çok silik çıktı sonra hemen doktora gittim 77 çıktı değerim ayn 9'u idi ertesi gün doktora gittim 132 çıktı bu sefer sonra ayın 12'sinde 298 çıktı bunlar normal mi bana doktor dediğim gibi bayramdan sonra gel dedi gidicem ama bi sorun yoktur demi

endişelenme canım.bende hamileliğimi öğrenmeden bikaç gün önce hasta oldum.küçüklüğümden beri boğazım çok hassastır ve bi hasta oldummu kolay atlatamam.20 gündür ne hastalıklar çektim boğazımın enfekiyonu kulagıma vurdu agrsından yerlere yattım...acillerdeyim senin alayacagın antibiyotikte veremiyo doktorlar.ama en son mecbur hafif bi antibiyotik verdi doktor.çünkü enfeksiyonun kana karışması bebek için daha tehlikeli...çok uzattım :) doktorun önlem almış bu çok güzel ayrıca bişey olursa kendinden bilme.herşeyi cenabı hak istedi de oldu bundan sonra da farklı olmayacak.bende ilaçları içerken endişeliyim ama doktorlar en iyisini biliyor ve bize de bebeklerimizi düşünmekten başka bişey düşmüyor...

değerlerin güzel katlanmış.geç döllenme kan degerlerinden anlaşılıyor.benim adetten 1 gün önce 2.64 çıktı yani negatif ama adetim 4 gün geçince 86.7 çıktı demekki adet günüme yakın döllenme olmuş.normalde adetten 2 hafta önce döllenme gerçekleşir.bazen kadınlar yumurtlama gününden çok sonra yumurtluyor ve doğal olarak döllenme geç gerçekleiyor...

umarım sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz bana daha ne kadarlık olduğunu bile söylemedi son adet döneminden mi hesaplıyolar eger öyleyse ben en son 7 eylülde hastalandım bir buçuk aylık olması lazım ozamanda değerler düşük değilmi bilemiyorum aklım çok karışık

bi alet var senin üstün örtülü oluyor genelde hemşire bayan yerleştiriyor vajinadan içe sokuyor doktor snin hiç bir yerini görmeden bakıyor. bnm de ilk öyle baktı bende doktoru bilmeden gitmiştim ama görmüyor hiç bişey

kızlar bişey soracam. bebeğin gelişimi annenin adet döngüsüne öre mi oluyor. mesela ben 25 günde bi adet oluyorum gelişimi hızlı mı ouyor nasıl oluyor.

canım bende en son 2 eylülde adet oldum seninde geç döllenme olmuş degelerine bakılırsa..doktorun sana net bilgi verir bir dahaki gitmende ama endişelencek hiçbirşey yok.yarın 5. Haftan doluyor 6. Haftana giriyorsun bu durumda :)

çok teşekkür ederim verdiğiniz bildiler için :)

cnm seninle son adet tarihimiz aynı. sen gittinmi keseni felan görmeye son durumu nasldı. ben adetimi 1 gün geçe gittim keseyi alttan muayene ile götdük 0.72 cm ydi

doğru düzgün bişi anlatmadı doktorum ama şeker işi de olunca dahiliyeci ile kadın doğum aynı hastanede olsun istediğimizden o kadın doğumcuya gittik ama bir doktor daha bulmam gerekicek sanrm işin içinde şekerde olunca dahiliye doktorum eşimin arkadaşı beraber çalışırız iyi olur dedi ama içime de sinmedi tam olarak bu arada çok tşk ederm verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…