ben de haziran annesi olucam inşallahh. 6+5 haftalığım dün doktora gittim bebeğimi gördüm kalp atışını duydum hayatımda ilk defa böyle bi duygu yaşadım. Inşallah ağladığı günü de görürüm. Bu benim ikinci hamileliğim ama ilkinde kimyasal gebelik yaşadım. çok üzüldüm yapılabilicek bütün tıbbi testleri yaptırdım. Kaydadeğer bi sorun çıkmadı ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi doktor. şimdiye kadar ne lekelenme ne ağrı sızı bişey yaşamadım şükürler olsun ki. Inşallah aynen böyle devam eder hepimizinki rabbim kucağımıza almayı nasip eder. Benim bikaç gündür bulantılarım başladı her sabah gözümü açar açmaz kusuyodum, bugün daha iyiyim ama bulantılar devam. Allah yardımcımız olsun :)
hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun şimdiden allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin...bende 6+5 haftalığım aynıyız seninle :)) bende yarın gidicem inşallah görürüm :) ilk kan testini reglin kaç gün geçince yaptırdın canım ve kaçtı ? Ben de geç döllenme oldu sanırım degerim az çıkmıştı seninkini de merak ettim şimdi :)