oetgsl sen kalp atışlarınıu duydun mu canım?
ben daha önce kullandığım ilacın ismini hatırlamayınca dr verdi.ama çok yakıo ,o yüzden eski kullandığın iğneyi yazdırcam tekrar.sen neden kullanıosun tedbiren mi,trombofili yüzünden mi?
homozigotsa çok korkma.ama iğne kullanman gerekio,yani mecbursun..heterozigot arkadaşlarım var.hepsininde bebişleri var.ama dediğim gbi iğne kullanıolar gebe olduklarını öğrendikleri gbi.sen kullanıosun değil mi?
Öğrenir öğrenmez başladım dr gidip clexane iğne gün aşırı kullandım ama dr yma çok güvenmiyrm acaba hergün mü kullanmalıyım
Oetsgl canım seninkinin bir ilerisi benim heralde senin iğnen hergün mü
LittleAngel canım benim iğnem de çok yakıyor ama ben birden enjekte etmeyip yavaş yavaş verince yakmadığını farketdim o yüzden öyle yapıyorum...
ben oğlumda fraxiparine kullandım hızlı yapıp atıyodum .hiiiç acmıodu.bunu dün ilk vurdum baktım yakıo,yavaş sıktım gerisini ama yok.bugunde zaten sıkmaya elim gitmedi yaktığından o kadar yavaş sıktım ki,ama yinede yakıo hatta ilk dklar evde dört dondum.sonra hafifledi.elimdekiler bitsin ,fraxiparine devam yani
Biraz öyle galiba canım... Ben keseyi gördügümüzden beri her gün kullanıyorum ondan öncesinde de coraspin aldım her gün. Canım sen doktoruna sordun mu neden gün aşırı diye...
Canım muayene 75 tl doğumda 3500 ile 4000 arası duydum ama üç gün hastane de kalıyrsun fotoğraf çekimi ve oda süslemede içinde diye biliyrm fakat daha sormadım inşaalah ilerleyen zamanlarda doruk nasıl
canım 8 gün önce gittim ama kese gözükmedi çünkü üstten baktı daha önce düşük olduğundan vajinal bakmam dedi ve gün aşırı verdi yarın bir daha randevum var şimdi korktum yaaainşallah bir şey olmaz yanında ben folbiol ve dekevit kullanıyrm her gün 1 tane yarın gdince sorcam yada dr mu değiştirsem
canım benim için bu bebek o kadar rahmetki 2 yıllık evliyiz 2 aşılama 2 tüp bebek ve 1 düşük yaşadım ve RABBİM İHSAN ETTİ kendi kendine hamile kadım :) çok şükür RABBİME ... onun için titiz davranıyorum anlıyorsundur en so n tüp bebekte 55 iğne vuruldum ve bebeğim düştü ... bizde sperm azlığı var .
Canim oyle hesap yapma bak bi arkadasim battan 1 gun sonra gitti deger 5000 kusurlerde ilk gidiste herseyi gordu. Bende bile ayin 16.sinda ksrindan bakip goruldugu halde dun baska dr. Vajinal gordu karindan goremedi makina farki cok var bitanem sikinti yapma kendine ben mayista dis gebelik yasadim sanmam senin dis gebelik olacagini o ihtimal olsa oyle haftalik randevular vermezler agrin varmi birde degerler nasil yukseldi
oğluşum uyurken azcık muhabbet ederiz dedim ama kimse konuşmuyor??? hadi ii düşünelim ii olsun herşey?cinsiyet olarak bi düşünceniz var mı??tabiki herşeyden önce eli ayağı düzgün ,sağlıklı ve hayırlı evlat olsun hepsi.ama benim oğlum var ,hani birde kızım olsa hayır demezdim yani..
tatlm senle aynyzz :) 89lumusn sende bende şu anda 60 kiloyum ve 6 haftalk hamleym ayrıca sultançiftlğnde oturuyrm.
tatlm senle aynyzz :) 89lumusn sende bende şu anda 60 kiloyum ve 6 haftalk hamleym ayrıca sultançiftlğnde oturuyrm.
merhaba kızlar hangı hastanelerı onerırsınız bende sultancıftlıgıne cok yakınımda sormak istedim
bende 6 haftalık hamıleyım hayırlı olsun bebişleriniz 24 yasındayım 60 kilo ile hamıle kaldım sizce normalmi :))