2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
oetgsl sen kalp atışlarınıu duydun mu canım?

ben daha önce kullandığım ilacın ismini hatırlamayınca dr verdi.ama çok yakıo ,o yüzden eski kullandığın iğneyi yazdırcam tekrar.sen neden kullanıosun tedbiren mi,trombofili yüzünden mi?

mthfr a1298c heterozigot sebebiyle bide iki kaybım var ondan canım. Kalp atışlarını daha duymadım 4. haftada keseyi gördük hafta ortası tekrar gideceğim bakalım...

Son düzenleme:

Homozigot cift gen mutasyonu heterozigot tek taraflı diye biliyorum ben

Öğrenir öğrenmez başladım dr gidip clexane iğne gün aşırı kullandım ama dr yma çok güvenmiyrm acaba hergün mü kullanmalıyım

yönlendirmek istemem ama gün aşırı kullanımı ilk defa duyuyorum.bizim gbi olanlar hergün kullanıo.dozumu yüksek acaba?? 0,4 luk kullanıorum ama hergün kullanıorum.

Oetsgl canım seninkinin bir ilerisi benim heralde senin iğnen hergün mü

Biraz öyle galiba canım... Ben keseyi gördügümüzden beri her gün kullanıyorum ondan öncesinde de coraspin aldım her gün. Canım sen doktoruna sordun mu neden gün aşırı diye...

LittleAngel canım benim iğnem de çok yakıyor ama ben birden enjekte etmeyip yavaş yavaş verince yakmadığını farketdim o yüzden öyle yapıyorum...

LittleAngel canım benim iğnem de çok yakıyor ama ben birden enjekte etmeyip yavaş yavaş verince yakmadığını farketdim o yüzden öyle yapıyorum...

ben oğlumda fraxiparine kullandım hızlı yapıp atıyodum .hiiiç acmıodu.bunu dün ilk vurdum baktım yakıo,yavaş sıktım gerisini ama yok.bugunde zaten sıkmaya elim gitmedi yaktığından o kadar yavaş sıktım ki,ama yinede yakıo hatta ilk dklar evde dört dondum.sonra hafifledi.elimdekiler bitsin ,fraxiparine devam yani

Anladım canım... Daha iyi o zaman senin için...

Biraz öyle galiba canım... Ben keseyi gördügümüzden beri her gün kullanıyorum ondan öncesinde de coraspin aldım her gün. Canım sen doktoruna sordun mu neden gün aşırı diye...

canım 8 gün önce gittim ama kese gözükmedi çünkü üstten baktı daha önce düşük olduğundan vajinal bakmam dedi ve gün aşırı verdi yarın bir daha randevum var şimdi korktum yaaa inşallah bir şey olmaz yanında ben folbiol ve dekevit kullanıyrm her gün 1 tane yarın gdince sorcam yada dr mu değiştirsem

Canım muayene 75 tl doğumda 3500 ile 4000 arası duydum ama üç gün hastane de kalıyrsun fotoğraf çekimi ve oda süslemede içinde diye biliyrm fakat daha sormadım inşaalah ilerleyen zamanlarda doruk nasıl

Yildirim dorukta 1650idi galiba dogum. Cekirgeye daha gitmedim fiyat farki varmis iki hastane arasinda. 3 gun kalmaya gerek varmiki? Dogum ucreti cok fazlaymis ya

Hemen endişelenme bi doktorunla konuş önce... bakalım ne diyecek bi sebebi vardır...

canım benim için bu bebek o kadar rahmetki 2 yıllık evliyiz 2 aşılama 2 tüp bebek ve 1 düşük yaşadım ve RABBİM İHSAN ETTİ kendi kendine hamile kadım :) çok şükür RABBİME ... onun için titiz davranıyorum anlıyorsundur en so n tüp bebekte 55 iğne vuruldum ve bebeğim düştü ... bizde sperm azlığı var .

Seni çok iyi anlıyorum canım... Bak ne güzel kendi kendine oldu diyorsun... o yüzden hiç canını sıkma hem şimdiye kadar hiç sorun çıktımı bildiğim kadarıyla iyiyiz dimi... Doktorada bi sorarsın baktın tatmin edici bi cevap vermiyor o zaman daha iyi bi doktora geçersin... Elbet işinde iyi bi doktor vardır. Bende çok titizleniyorum benim doktorda benimle araştırıyor her şeyi. En son kaybımdan sonra şimdiki doktorla beraber 6 doktorla görüştüm malum bazen söylenenler birbirini tutmuyor ama hepsi aynı şeyi söyleyince bende doktorumu değiştirmedim ki aralarında iki perinatolog var hatta piri prof. Hepsi senin durumunda iğne bile kullanmaya gerek yok dedi ama önlem amaçlı kullanıyorum şimdi. Bakalım... Allah izin verirse İnşaallah bu sefer olacak. Ben hep böyle düşünüyorum. Hatta biraz lekelenmem de var ama hiç moralimi bozmuyorum sende sıkma canını...:)

canım benim bat 1 ekimdi 2 ekimde evde kendim test yaptım silik çıktı. ertesi gün sağlık ocağından kan testi yaptırdım beta 53 çıkmıştı. o zaman öğrendim pozitif olduğunu ama doktor sen yine de bir kadın doğuma git demişti ayın 5 inde doktora gittik beta 190 çıkmıştı vajinal baktı rahmin kalınlaşmış dedi keseyi göremedi. 12 sinde gittik vajinadan baktı keseyi gördü fakat tüpe yakın dedi kanama ağrı olursa gel dedi. beta değerime bakmayacak mısınız dedim gerek yok keseyi gördüm dedi. 29 ekimde gelecekmiş tatilden doktor. bende yarına başka bir doktora randevu aldım. o doktorada bişi söylemicem bakalım dış gebelikten şüphelendiler filan diye kendi tarafsız baksın o ne diyecek merak ediyorum canım :18:

Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde erkek hissetmiştim, şimdi kız hissediyorum. Sanırım bir netlik yok Önce rabbim sağlıklı versin ama ben kız çocuklarını bir ayrı severim.

merhaba,yeni katilan arkadaslara hayirli ugurlu olsun Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..
ben cok sk giremiyorum 7.haftadayiz ilk gittigim doktordan sonra baska bir doktora gittim ve bebebisimi ve kalp atislarini gördük
simdilik hersey yolunca cok sükür birdahaki randevumuz 11.11 daha cok var :) sabirsizlaniyorum tekrar görmek icin

banada kalp atışı ve kese için 6 kasımı verdi doktorum bekle dur..
anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir doktor varmısır.ben ilk muayneyi tüp doktoruma yapıcam sonra başka doktorla devm edeceğim

tatlm senle aynyzz :) 89lumusn sende bende şu anda 60 kiloyum ve 6 haftalk hamleym ayrıca sultançiftlğnde oturuyrm.

bende kayasehırde oturuyorum arnavutkoy yolu uzerındekı evlerde yan yakınım sana 60 kiloyla hamıle kalmayı beklemıyordum ama olduu :)) hayırlı olsun canım sanada bebişin sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin rabbım inşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…