2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
siteye yeni uyeyim nasıl konunun altına cevap yazılıyor cözemedim halaa :)

gayet güzel canım kilon :) maşallah allah tamamına erdirsin.bende 6+4 haftalık hamileyim :) sol altta konuya cevap ver yazıyor ordan konunun altına yazabilirsin :)

sorma...ama ben li ve çok yoruldum koşa koşa işe gidesim var diyorum ama zor olacak :KK50: sabah ilk iş doktora gidicem ama ben.ultrasonda hi:KK50: görmedim miniğimi henüz :KK16:
canım stres yapma çıkar yarına işallah, saklanmıştır şimdiden.
valla benim uyku halim halsizlik vs hiç gidesim yok işe :KK43::KK43:

kızzllaarrr bulantı ve kusmaları ne yapacaz ya huuuu.. ben yemek yiymiyorum meyve felan yiyebiliyorum. ceviz fındık içim almışyor. kusuncada üzülüyorum bebek besinsiz kalacak die. oturup ağlayacam nerdeyse

sorma...ama ben li ve çok yoruldum koşa koşa işe gidesim var diyorum ama zor olacak :KK50: sabah ilk iş doktora gidicem ama ben.ultrasonda hi:KK50: görmedim miniğimi henüz :KK16:

sneın baya olmus,bebişini görünce ve belki de kalp atısını duyunca mutlulukla gidersin işe insallah :)

Canim oyle hesap yapma bak bi arkadasim battan 1 gun sonra gitti deger 5000 kusurlerde ilk gidiste herseyi gordu. Bende bile ayin 16.sinda ksrindan bakip goruldugu halde dun baska dr. Vajinal gordu karindan goremedi makina farki cok var bitanem sikinti yapma kendine ben mayista dis gebelik yasadim sanmam senin dis gebelik olacagini o ihtimal olsa oyle haftalik randevular vermezler agrin varmi birde degerler nasil yukseldi

canım senin dış gebelikte belirtilerin neydi? benim adet sancısına benzer ağrı oluyor ara ara

banada kalp atışı ve kese için 6 kasımı verdi doktorum bekle dur..
anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir doktor varmısır.ben ilk muayneyi tüp doktoruma yapıcam sonra başka doktorla devm edeceğim
Goztepe medicalparkta gokmen iyigun var.siddetle tavsiye ediyorum

bende de aynı sey var, sabah yumurta yıyemedım ve et yıyemıyorum :KK43:
doktorumda mutlaka protein agırlıklı beslen dedi,
napıcam bilmiyorum ya:KK43:

çok şükür benim şimdiye kadar bulantım hiç olmadı acaba ne zaman aşerme olur ki :KK9:

ben oyle bir an geliyorki sürünüyorum resmen :)) acaba cok erkenmi basladi bende anlamadim ki :)) 7haftamdaym bilmiyorum napcaz cubuk krakerler bizi bekler mutlu sona kadar mecbur cekcez kizlar :))

birde ben birsey biliyorm kizlar belki batil gelebilir ama denenmis gercektende olmus birsey..ben ailemden uzakta oldugum icin yapabilcek kimse yok...siizin evinizde ve yaninizda olmayan birisi size un helvasini sicak sicak yapip yedirirse bulanti bitiyor ama sizin yaptigindan hAberiniZ olmayacak kokusunu duymicaksiniz getirip sicak sicak yedircek yapabilcek komsunuz akrabanz varsa deneyin derim faydasini gorursnz ama unutmayin sicak sicak olcak :))

sneın baya olmus,bebişini görünce ve belki de kalp atısını duyunca mutlulukla gidersin işe insallah :)

inşaallah canım.13 gün önce ilk kan testimi yaptırmaya gittiğimde önce ultrasonda bakmıştı ve hiçbirşey görülmemişti.o zaman reglim geçeli daha 4 gün olmuştu fakat benimki geç döllenme belki keseyi bile göremeyebilirim diye endişeleniyorum ama kan degerlerimin artışı güzzel sorunsuz :) inşallah güzel haberlerle dönerim size de haber veririm

ben de haziran annesi olucam inşallahh. 6+5 haftalığım dün doktora gittim bebeğimi gördüm kalp atışını duydum hayatımda ilk defa böyle bi duygu yaşadım. inşallah ağladığı günü de görürüm. bu benim ikinci hamileliğim ama ilkinde kimyasal gebelik yaşadım. çok üzüldüm yapılabilicek bütün tıbbi testleri yaptırdım. kaydadeğer bi sorun çıkmadı ama yine de kan sulandırıcı iğne verdi doktor. şimdiye kadar ne lekelenme ne ağrı sızı bişey yaşamadım şükürler olsun ki. inşallah aynen böyle devam eder hepimizinki rabbim kucağımıza almayı nasip eder. benim bikaç gündür bulantılarım başladı her sabah gözümü açar açmaz kusuyodum, bugün daha iyiyim ama bulantılar devam. Allah yardımcımız olsun :)

inşaallah canım.13 gün önce ilk kan testimi yaptırmaya gittiğimde önce ultrasonda bakmıştı ve hiçbirşey görülmemişti.o zaman reglim geçeli daha 4 gün olmuştu fakat benimki geç döllenme belki keseyi bile göremeyebilirim diye endişeleniyorum ama kan degerlerimin artışı güzzel sorunsuz :) inşallah güzel haberlerle dönerim size de haber veririm

ayyy hadi insallah canım :)

X